שרשור ערב

andy181

New member
שאפולי יש אפשרות לעשות סקר

היות וקורה מצב שאורטל מודחת והתחרות היא בין דני וקרן איך אנשים יצביעו?

שאפולי

New member
כבר עשינו

בפורום יצא שדניאל תקבל את הקולות שך אורטל אבל הפורום לא מדד לכלום כי אף אחד פה לא ממש מסמס......

poseidon111

Active member
אני חושב שזה יותר הפסד של איתן-דניאל

מאשר ניצחון של גב-קרן.

andy181

New member
למה אתה חושב ככה?

אם הם ינצחו כנראה שאוהבים אותם יותר..לא שאני מצליחה להבין למה :|

poseidon111

Active member
כי נראה לי שההצבעה להם תהיה יותר ככעס כלפי

איתן ודניאל על התנהלותם בבית,לפי איך שהם תופסים זאת. אני כמובן לא יודע על מה ולמה.

שאפולי

New member
לא נראה לי

אני יכולה להעיד על עתמי שכמה שהם מגרדים אותי בדרך לא נכונה הקפיצה מאיתן-דניאל לקרן-גב היא לא אפשרית. בדיוק בשביל זה יש אורטל

izmeral1

New member
ערב טוב שפולי. צדקת לגבי גב......

|נשבעת לך שאני לא מבינה רבה . כי לא ראיתי שדבור פה.על הצד שלגב . הרי זה באמת הכול למען גב. ואותומתית מצביעים לקרן. כי היא המובלה שלו לפרס. על זה בכלל לא חשבתי. גם סוג של תמימות.. ורק עכשיו ירד לי האסימון.. הרי לגב אין הצבעות בשום דבר לא אסמס ולא. ולא הההצבעה חינם.... כמובן אני מבינה למה משבחים סתם את קרן. יודעים מי היא ומה היא? ומכאן באים להגנתה. לא זה למען גב. חבל שלא הייתה בחורה אחרת שם למענו. גם אני הייתי הולכת .עם הזרם? אז לא אוהבים את קרן אלה מכניסים את החבילה. ומחייב כיסוי. ערב טוב לך גם נגד איתן אני היום. ורק למען אורטל. עם כול מי שאוהב אותי. חברותחברים בני משפחה כולם עם אורטל. השאר צל..לא ברור. ערב טוב לך בובונת.

לאה133

Well-known member
הקהל שמסמס לא נמצא בסקרים ובאינטרנט

הקהל שיסמס לאורטל בסיום הוא מכל הארץ ממש משפחות שלמות, וזה יקרה ביום ראשון, זה צירוף של הרבה מאד אנשים מכל הארץ, כפי שהיה לגבי אלירז, לא יכולים אפילו לנחש את התוצאה, מה שהולך באינטרנט זה נכון רק למדיה הזו לא בSMS של הציבור הרחב

ריף24

New member
אני מאמינה לכל מילה!של גב.וחולה על

קרן ואורטלי:) ויודעים מה? אני מה זה גאה בזה חחח

24שעות1

New member
אני גאה בגב ערכי אוהב ונאהב ג'נטלמן

לא מלכלך ולא מתלכלך כמו איתן "הישר והתמים" כל הבלוף יצא ממנו מאז שלא זכו ליון וההדחות הרצופות של דניאל

למעלה