שרשור ערב

ריף24

New member
עידמון זה מה שאמרתי:) אבל תגיד משהו-

בכל תכנית ריאלטי-אתה התותח האמיתי, אתה זה שמביא את מה שבאמת מעניין במקום כל הקשקשידה פה- אני יכולה לתת לך נשיקה בלחי על זה? חחח חולה עליך! מאז-עד עכשיו!! אתה תותח על:)

דיי3

New member
אם הסקר של אגוז, אלו המספרים האמיתים, אני לא

מבינה למה מישהו כבר יודע אותם? מאיפה יש לאגוז מספרים אמיתיים? מה עוד יש להם? האם הם גם יכולים לשנות תוצאות? לפברק אנפורמציה? תמוה

efrat800010

New member
נו זה ברור!!!! בכל הסקרים ברשת אורטל מובילה

ולכן זה כל כך מרתיח הבחורה אף פעם לא הועמדה להדחה!!!! היא הכי אהובה בחוץ

adiyon2

New member
יש בפייסבוק תחת וואלה סלב סקר בנוגע להצבעה

קרן וגב מובילים עם 49%, אח"כ איתן ודניאל 29% ואורטל שלישית עם 19%, ליהיא עם כמות מטורפת של 3%. 1550 איש הצביעו. הרבה מאוד אנשים שם מברכים את קרן ומתים עליה. שווה להכנס ולהגעל.

efrat800010

New member
בוא אגיד לך ככה

לכל האנשים שאוהבים את אורטל כולל אותי אין בכלל פייסבוק ככה שמאות או אפילו אלפים היו מצביעים לה אם היה להם פייסבוק ושם זהו לא המדד האמיתי לאהדת הקהל באמת מה שנכון הוא ההישארות שלה שבוע אחרי שבוע 3 חוד' וההצבעות בסקרים ברשת לאורך כל העונה בהן היא הובילה כמובן שיחות החולין בחוץ- כולם אוהבים את אורטל

adiyon2

New member
שום דבר הוא לא מדד למעט תוצאות ההצבעה בזמן

אמת בתכנית. יש הרבה סקרים וכמעט כל אחד מכתיר מנצח אחר. נחכה בסבלנות ונראה. אני עדיין מעריכה שקרן וגב זוכים.

לאה133

Well-known member
זה הסקר הנכון, זה סקר שכולל אלפי אנשים שיכולי

להצביע רק פעם אחת. זה חברת הסקרים שגם הצליחה בסקר לגבי האח הגדול. אני מאמינה בהם. אורטל מובילה, ידעתי את זה, העם רוצה לראות את אורטל, היא הנקיה והטהורה ביותר מבין כולם

דיי3

New member
אשמח לשמוע דיעות של אחרים: האם ערוץ 10 לא

נבהל מדברים כאלה? מהעובדה שבידי מישהו שזה לא הם יש תוצאות של מספר האמסמים באופן שוטף?

לאה133

Well-known member
לסקרים לא צריך תוצאות אמת, סקר בנוי על

סטטיסטיקה וזה מה שהם בסקרים. גם לבחירות עושים סקרים על פי מדגמים וזה מצליח

efrat800010

New member
../images/Emo31.gifהסקר לא אמין בכלל../images/Emo31.gif

לא משקף את מה שקורה בפועל ברשת וגם לא את האהדה בחוץ אורטל הכי אהובה בחוץ בסקרים בכל הרשת בהצבעות שבוע אחרי שבוע עצם זה שהיא אף פעם לא הועמדה להדחה ע"י הקהל אומר הכול אורטל מקבלת המון קולות מאנשים שאוהבים אותה ולא מההפקה או גורמים כאלה ואחרים במקרה של קרן וגב\איתן ודניאל ברשת בהצבעות באנטרנט רמאות לשמה!!! אם הצדק לא ינצח ההפקה הזאת תאבד לגמרי את הצופים אם מטרת התוצאות האלה היא לגרום לאנשים של אורטל להפסיק לסמס זה ביזיון ורמאות אורטל היתה ועדיין הכי אהובה בחוץ - היא צריכה לזכות במיליון

למעלה