בכל תכנית ריאלטי-אתה התותח האמיתי, אתה זה שמביא את מה שבאמת מעניין במקום כל הקשקשידה פה- אני יכולה לתת לך נשיקה בלחי על זה? חחח חולה עליך! מאז-עד עכשיו!! אתה תותח על
קרן וגב מובילים עם 49%, אח"כ איתן ודניאל 29% ואורטל שלישית עם 19%, ליהיא עם כמות מטורפת של 3%. 1550 איש הצביעו. הרבה מאוד אנשים שם מברכים את קרן ומתים עליה. שווה להכנס ולהגעל.
לכל האנשים שאוהבים את אורטל כולל אותי אין בכלל פייסבוק ככה שמאות או אפילו אלפים היו מצביעים לה אם היה להם פייסבוק ושם זהו לא המדד האמיתי לאהדת הקהל באמת מה שנכון הוא ההישארות שלה שבוע אחרי שבוע 3 חוד' וההצבעות בסקרים ברשת לאורך כל העונה בהן היא הובילה כמובן שיחות החולין בחוץ- כולם אוהבים את אורטל
להצביע רק פעם אחת. זה חברת הסקרים שגם הצליחה בסקר לגבי האח הגדול. אני מאמינה בהם. אורטל מובילה, ידעתי את זה, העם רוצה לראות את אורטל, היא הנקיה והטהורה ביותר מבין כולם
../images/Emo31.gifהסקר לא אמין בכלל../images/Emo31.gif
לא משקף את מה שקורה בפועל ברשת וגם לא את האהדה בחוץ אורטל הכי אהובה בחוץ בסקרים בכל הרשת בהצבעות שבוע אחרי שבוע עצם זה שהיא אף פעם לא הועמדה להדחה ע"י הקהל אומר הכול אורטל מקבלת המון קולות מאנשים שאוהבים אותה ולא מההפקה או גורמים כאלה ואחרים במקרה של קרן וגב\איתן ודניאל ברשת בהצבעות באנטרנט רמאות לשמה!!! אם הצדק לא ינצח ההפקה הזאת תאבד לגמרי את הצופים אם מטרת התוצאות האלה היא לגרום לאנשים של אורטל להפסיק לסמס זה ביזיון ורמאות אורטל היתה ועדיין הכי אהובה בחוץ - היא צריכה לזכות במיליון