שרשור-חדשות

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifבתמונות האלו דאגי נראה

כאילו הוא מסנ להיות מגניב אז הוא מתלבש בבגדים האלו.
אבל זה נראה טוב,מה שיותר עיקרי!

m o r 1 0 2

New member
שני,צור,סטפ תודה ענקית../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif

במילה אחת,מקפליי השתנו ולא לטובה!! אני מתגעגעת לזמנים של פעם.... ומאוד
הקיצר,תודה על התמונות והעידכונים

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif עוד סרטון מהיום../images/Emo124.gif../images/Emo27.gif

אאמממממממממממג . !!!!!!!!!!!D: טום הסתפרררררר שוב קצוץץץץץץץץץץץץץץץ !!!!!!!!!! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
http://www.youtube.com/watch?v=M2fwFk7BX1I&feature=player_embedded שהם שרים POV אבל יש התחלה מצחיקה ומפגרת שמתאימה להם מאד D:

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif../images/Emo207.gifהו ותסתכלו עד הסוף../images/Emo98.gif

יש נשיקה לוהטת ב3:09 XD האמהאמביןדניוטוםהאמהאמ D:

../images/Emo146.gifהוו דני החרמן הזה ../images/Emo6.gif../images/Emo98.gif

חחחחחחחחחחח מסכן אין לי מי להתנשק הוא הולך לטום . חחחחחח הוי טומי מה עשית?! הוו דאגי

../images/Emo73.gif../images/Emo7.gif אוחחחחחחח! ><

אופ נווווווווווווווווווו! דני נראה לי כמו בין איזה 30 שלא מטפח את עצמו ולא מסוגל לקפוץ יותר מידי כי הוא ימות אם זה יקרה >< ולמה טום הסתפר!?
אווווווווווווווופפפפפפפפפפפפפפפפפפ! אני מממש עצובההה!! במיוחד מדני! כאילו הוא ניהיה וולגרי כזה! הוא יורק על הבמה כזה ושר את השירים כזה כאילו אין לי כוח וזה >< אוופ! אני מתנחמת מהארי ודאגי
אבל הנשיקההה!!!
%$&*#^##%^%&^$%&%# סקסייי!!

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif נשבעת לך סתיו

אני רואה את דני ודמעות יורדות לי מהעיניים ? כיאילו בנאדם לא אכפת לך מעצמך ?!! המעריצות שלך סובלות מזה !!!!!!!!!!!!XD גאדדאמט
אוקי שוב דיכי . ~חותכת ורידים~

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifאינלי מילים פשוט .

האכזבה :/ איכ טום ממש מכוער >< אל דני כבר התרגלתי והוא ניראה בשבילי אותו הדבר והוא חמוד וגם דאגי תמיד היה יורק את המים שלו על הקהל זה לא חדש XD ודווקא הוא מוציא אנרגיות הוא לא שר כאילו שאינלו כח O: והנשיקההה *-*

Serena16

New member
מישי ביקשה

שיכתבו עליהם יותר והזכירה את המקפרוג'קט והם שמו תמונה שלהם, מהתקופה היפה :)

למעלה