../images/Emo226.gifמקוויקנד. D:
מצעד הלהיטים של מקפליי:
היו הרבה.
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
שירים של מטאליקה,של גאנז נ' רוזס, פו פייטרס ועוד.XD
הלהקה המגניבה של השבוע:
גאנז נ' רוזס.
קליפ שעשה לכן את זה:
קארן & ג'ק
http://www.youtube.com/watch?v=z_tSzd7PI6c היה לי הכתבה באנגלית עם המילה "Unforgettable" ומאז זה נתקע לי בראש,
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
חברים, CSI, האוס
, וגם הסדרות של דיסני כמו ג'ונאס, האנה מונטנה, זאק וקודי , והמכשפים בווברלי פלייס.XD אני התמכרתי לזה.^&%$$@$ ועוד אחותי עשתה מנוי חודשי לזה בויאודי.XD אז אני כל היום על דיסני.XD
ספר / פיק השבוע:
מממ. :X
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שהלכתי לבצפר מסיבה לא ברורה.XD
משהו ששימח:
יומולדת של אחותי,
הלכנו לבאולינג וניצחתי את אח שלי!! D: פעם ראשונה. *~* ( עשיתי 124 והוא עשה 102!!) העאעאעהאעהא.D: וגם טום פלטצצצ'ר, שענה לי בטוויטר ואמר "happy Bday to your sis! X" איך אחותי שמחחה. D: אבל אח"כ היא החליטה שזה לא מספיק והיא רוצה גם טוויט מג'סטין ביבר, אבל יש לי גבולות בחיים. :X מסיבת סיום של השכבה [: שכנראה לא הייתה כזאת נוראיתXD
משהו שהעציב:
ללכת לבצצפרר.
ציטוטיה:
אמא שלי באה אלי ביציאה "קרן אני רוצה שתעשי לי נכד. היום... השבוע... זהו שבוע הבא אני לוקחת אותך לבנק הזרע ואת עושה לי ילד" XDDDDDD היא אוהבת אותי האמא הזאת זה לא מהעולם הזהXD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
מסייייי! D:
המלצת השבוע:
כשיש לכן שבוע בבצפר, שכל השכבה עסוקה במועדי ב', המורים נמצאים במועדי ב', חלק מהמורים מתרצים את דרכם לא להיות בשיעור, ושאר התלמידים עסוקים בחזרות למסיבת סיום, אל תלכו לבצפר! אני רציניתXD אחד השבועות המיותרים בחיי, באתי, ולמדנו אולי שיעור שניים ביום, וביום חמישי בכלל לא למדנו. :X באמת שאין טעם ללכת לבצפר בסוף שנה.XD
התמונה הכי חמה: