McWeekend!

ריהותם

New member
../images/Emo194.gif../images/Emo209.gifMcWeekend!

מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
הלהקה המגניבה של השבוע:
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
ספר / פיק השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:

גרבע

New member
../images/Emo34.gif../images/Emo210.gifMcWeekend|תות../images/Emo34.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
JML!~
תאמת?אין שום דבר חדש
הלהקה המגניבה של השבוע:
נאדה.
קליפ שעשה לכן את זה:
אוקיי הוא ממש לא עשה לי את זה, אבל ..אתן ראיתן את הזוועה הזאת ?!
http://www.youtube.com/watch?v=v8coFT43OPI זה מה שנקרא "הרסתם-את-השיר!"
טירוף בבית,טרה,זואי 101?^^
ספר / פיק השבוע:
בלב היער
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
הרבה דברים!><
משהו ששימח:
סתם שלהורים שלי לא איכפת שאני לא הולכת לבית ספר :] אה והלילה הלבן של יום שישי שעבר ...
נשארנו עד 7 בבוקר ברחוב והתחילו איתנו מלא סטודנטים פריקים :]
משהו שהעציב:
שידיד שלי דרך לי על האצבע ואז יצאה לי הציפורן מהמקום וירד לי מלא דם
ואז הוא גם נתן לי בוקס בטעות
ציטוטיה:
טו מאצ'.
מתנגן בראש / בפלייליסט:
"צור?" "מה?" "צור?" "מה?" "צור?" "מה?" אחשלי מציק =.=
המלצת השבוע:
אל תלבשו תנעליים שלכם לפני שאתם מסתכלים מה יש בפנים
התמונה הכי חמה:
נראה אותכן עומדות בזה.

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif מקוויק גדוש בציטוטים ../images/Emo6.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
אוביוסלי שהעביר את הזמן בצורה מושלמת בטיסה ובריצה בספורט
Michael Buble - Haven't Met You Yet
הלהקה המגניבה של השבוע:
מק' שתמיד ישארו בליבי
קליפ שעשה לכן את זה:
-אקסטרים מייקאובר
-איך פגשתי את אמא
-שני גברים וחצי
-משפחת סימפסון
-שמש
XD
ספר / פיק השבוע:
כרגע, יותר נחמד לי לכתוב מלקרוא ^-^
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
החזרה לביתספר ולשגרה (
) אחרי בוסטון (
) בחנים למיניהםם
משהו ששימח:
חזרנו הביתההה
למרות הבאסה בבצפר, הכי כיף לראות את כולם
86 בביולוגיה למרות שציפיתי לקבל 5 XD
ציטוטיה:
מלאמלאמלא- "ירדן תראי שלט DEAD END!" "מטריד.." "את יודעת מה עוד יותר מטריד?" "מה?" "אנחנו נוסעים לכיוון שלו!!!" - ~מוצאים אותי בלונדינית1~ אני: "גלעד תגיד זאת רכבת?" גלעד: "לא, מכונית.." אני: "מה, איך מכונית?!" - "הנה המראה!" "איפה אברהם?!" - גלעד: "תגידי, אבא שלך משתמש בהרואין?" אני: "לא" גלעד: "אבא שלך שחקן קולנוע?" אני: "לא" גלעד: "שחקן טלוויזיה?" אני: "לא" גלעד: "הוא שיחק בשר הטבעות?" אני: "לא" גלעד: "טוב" אני: O______O - היה לנו כזה באוטובוס שם כיסאות שזזים וגלעד הזיז את הכיסא ועצר וזה עשה רעש: אני: "אמא!! מה זה היה?!" גלעד: "בסך הכל החנתי את הכיסא!" - המנהלת: "כל הזמן צורכים צורכים צורכים צורחים צורחים!" ~צורחת בצורה מטרידה~ - אני: "מיקה עשתה את זה!" דנה: "מי?" אני: "קה!" דנה: "מי?!" אני: "קה!!" - בגלל שאנה ספגה (המורה לטמטומתיקה
) כל הזמן אומרת "מה הסיבה" אנחנו נהנים לצחוק עלייה (כמו למשל שהיא גם קוראת לגלעד פעם אלעד ופעם גלעדXD): אני: "אם שני נשואה לאדיר, ואני נשואה לשני וליובל, אז שני נשואה גם ליובל!" ירדן: "זה כלל מעבר!" גלעד: "אבל רגע..." ירדן: "מה?" גלעד: "מה הסיבה?!?!" ~ במבטא רוסי מעצבןXD~ - נאור: "את חופפת עם מים?" שיר: "לא, אני חופפת עם פטל!" ירדן: "ואנשים בעלי תקציב חופפים עם קולה!" אכן פניני חוכמה XD - אני: "הנה ארנב בצורת ענן!!!" - לפי התאוריה של יניב (שנועדה להצלחיץ אותי ואת ירדן לפני הטיסהXD) כשמטוס נוגע במים הוא מתפוצץ. יושבים במטוס בשדה תעופה בפריז מחכים להמראה לארץ ובינתיים מטוס של ערב הסטודית עוקף אותנו: ירדן: "רות תירקי על המטוס הערבי הוא יתפוצץ ואז נמריא לפניו!" - ירדן: "סטייל זה מילה סטייליסטית" - ~מוציאים אותי בלונדינית2~ אני: "למה בשער שלנו יש מטוס של מדגסקר?" אלכס: " את לא רואה שצובעים עכשיו את המטוס?" - (יענו כאילו למטוס של אלעל) אני: "יוואווו ! איפה?" - בקיצור אני טיפשה, וירדן גם לא יותר מידי חכמה
וכולנו מפגרים שהיה להם כיף בסך הכל
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Happy - Leona Lewis
המלצת השבוע:
תתנתקו מההורים שלכם לאיזה שבוע שבועיים זה ממש כיףףף !@#$%^ D:
התמונה הכי חמה:
ג'ונסי הגיי!
שמו ניתן לו על שם דני ג'ונס וג'ו ג'ונאס ההומואים המכובדים

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif מה?! XD

הייתי בו בפורום סימס בכיתה ו .-. מאיפה לך? חחחח

ריהותם

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo195.gifMcWeekend!../images/Emo195.gif../images/Emo104.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
הלהקה המגניבה של השבוע:
סא"ל חרדלי!
Red Hot Chili Peppers
קליפ שעשה לכן את זה:
קארין ועמוס XD
סיינפלד!
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
אשכרה סא"ל חרדלי במודיעין.עם סקסופון ובלי סקסופון,הם עדיין מעולים. הפ'אנקנ'רול בכללי היה ממש כיף,הטייכרים נתנו הופעה אדירה,וגם MOG היו תותחייייים! כוכבי הבמה היה נחמד,והיריד בבי"ס שהיה לפני כוכבי הבמה שהיה ממש כיף!
משהו שהעציב:
שדברים לא הולכים כמו שאני רוצה
ציטוטיה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
לא לדחות דברים.
התמונה הכי חמה:
אפילו שזה מאחורה,אחלה תמונה(של שובל שהוא אחלה צלם!) של להקה אדירה(אני נשמעת כזו גרופית,אבל אני פשוט אוהבת אותם!)קבלו אותם בהצדעה!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifמקוויקנד. D:

מצעד הלהיטים של מקפליי:
היו הרבה.
שירים של מטאליקה,של גאנז נ' רוזס, פו פייטרס ועוד.XD
הלהקה המגניבה של השבוע:
גאנז נ' רוזס. :)
קליפ שעשה לכן את זה:
קארן & ג'ק
http://www.youtube.com/watch?v=z_tSzd7PI6c היה לי הכתבה באנגלית עם המילה "Unforgettable" ומאז זה נתקע לי בראש,
חברים, CSI, האוס
, וגם הסדרות של דיסני כמו ג'ונאס, האנה מונטנה, זאק וקודי , והמכשפים בווברלי פלייס.XD אני התמכרתי לזה.^&%$$@$ ועוד אחותי עשתה מנוי חודשי לזה בויאודי.XD אז אני כל היום על דיסני.XD
ספר / פיק השבוע:
מממ. :X
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שהלכתי לבצפר מסיבה לא ברורה.XD
משהו ששימח:
יומולדת של אחותי,
הלכנו לבאולינג וניצחתי את אח שלי!! D: פעם ראשונה. *~* ( עשיתי 124 והוא עשה 102!!) העאעאעהאעהא.D: וגם טום פלטצצצ'ר, שענה לי בטוויטר ואמר "happy Bday to your sis! X" איך אחותי שמחחה. D: אבל אח"כ היא החליטה שזה לא מספיק והיא רוצה גם טוויט מג'סטין ביבר, אבל יש לי גבולות בחיים. :X מסיבת סיום של השכבה [: שכנראה לא הייתה כזאת נוראיתXD
משהו שהעציב:
ללכת לבצצפרר. :(
ציטוטיה:
אמא שלי באה אלי ביציאה "קרן אני רוצה שתעשי לי נכד. היום... השבוע... זהו שבוע הבא אני לוקחת אותך לבנק הזרע ואת עושה לי ילד" XDDDDDD היא אוהבת אותי האמא הזאת זה לא מהעולם הזהXD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
מסייייי! D:
המלצת השבוע:
כשיש לכן שבוע בבצפר, שכל השכבה עסוקה במועדי ב', המורים נמצאים במועדי ב', חלק מהמורים מתרצים את דרכם לא להיות בשיעור, ושאר התלמידים עסוקים בחזרות למסיבת סיום, אל תלכו לבצפר! אני רציניתXD אחד השבועות המיותרים בחיי, באתי, ולמדנו אולי שיעור שניים ביום, וביום חמישי בכלל לא למדנו. :X באמת שאין טעם ללכת לבצפר בסוף שנה.XD
התמונה הכי חמה:

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifמי הולך בכלל לבי"ס?../images/Emo6.gif

מיום רביעי ועד יום שני אני לא אהיה בבי"ס! ויום שלישי הייתי וזה היה חרא ומיותר.וגם ראשון.כוסאמא של רקפת! זהו,בתכל'ס חוץ ממתכונות-בגרויות אין יותר בי"ס:)

למעלה