McWeekend!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifכן, אבל לך יש בגרויות ומתכונות.XD

יש פה גם ט'טניקיות, ומטה שאין להן בגרויות ומתכונות, אז כשהן בבית הן לא צריכות ללמוד לכלללללום .XD וגם בבצפר לא מלמדים אותן.XD ככה שזה חסר תועלת להיות בבצפר ואפשר להישאר בבית . D: מי זאת רקפת? O_O" תקשיבי, אני שבוע שלם למדתי רק 5 שעות מתמטיקה. זהו, והברזתי יום אחד, ויום אחד בכלל לא היה כלום, רק חופשי.XD אז כאילווווו XD זה כ"כ חסר תועלת!XD ד"א בהצלחה בבגרויות והמתכונות שלך. :)

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifשנה הבאה יהיו לכן מתכונות ובגרויות

אל תדאגו,גם אליכן זה יגיע XD אוי אוי אוי רקפת.אני אסביר ממש בקצרה: רקפת זו האחראית מערכת בבי"ס שלנו והיא אמורה לכתוב כל ערב את השינויי מערכת למשל-אם התבטלו שיעורים,התטמצמו וכו'.היא עושה את העבודה שלה חרא ככה שקורה שאתה יכול הלתחיל ב10 אבל בגלל שהיא לא רשמה באים ב8 ומבזבזים שעתיים בבי"ס על כלום
ולי זה תמיד קורה בימיםשאני הכי עייפה! השבוע למדתי 4 שעות בלחץ.זהו,אין יותר בי"ס,רק באים לבחינות והביתה:) תודה,אני אצטרך את זה!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifעד שזה יגיע, ישלי חופש גדול. D:

ועד הבגרויות, בכלל ישלי שנה.XD אוווווה . :X איזה מניאקית היא.XD יופפפפי ,אבל את גם לומדת בבית לא?XD או שאת לא מתכוננת למתכונות ובגרויות וזה ? :O"

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifהזמן עובר מהר

באמת!לפני ששמתי לב,כבר כמעט סיימתי כיתה יא
כן,רקפת היא מניאקית,בגלל זה שנה הבאה אנחנו רוצים להרוס לה את החדר! ברור שלומדים בבית,וברור שאני מתכוננת,אי אפשר לא ללמוד,זה מלא חומר!כל החומר של כל השנה,זה לא משהו שאי אפשר ללמוד אליו. חוץ מזה אני גם חרשנית,אבל בתכל'ס זה משתלם לי עד כה!הציונים שלי טובים וזה מה שחשוב:)

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif הלוואי עלי זה היה ככה .:X

אני חושבת שאני כבר 5 שנים בכיתה ט'.XD אבל אם זה יעבור מהר שנה הבאה, וביא' וביב', זה יכול להיות מאוד מאוד כיף. D: לסיים עם הכל מהר, ואז צבא. :) חחחחחחחחחחח בהצלחה בלהרוס לה את החדר
נו יופי אז את עדיין לומדת.
לי אין ממש למה ללמוד, למרות שהמורים המניאקים האלה החליטו לשים לנו 3 מבחנים שיכנסו לתעודה הפנימית שנה הבאה -.-" וזה בגלל שהם מאשימים אותנו על השכונה שיש בבצפר בסוף שנה. (למרות שזה הם שאפעם לא מגיעים לשיעורים. ) אכן- הציונים זה מה שחשוב. D: ואם זה טוב אז בכלל. *~*

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאל תתרגשי כ"כ מהר.זה לא כזה פאןפאןפאן

אבל זה כיף במובנים אחרים:) ממחר אין לי יותר בי"ס רשמית חוץ מתגבורים ובגרויות.
בסדר מאז שיש בגרויות מה שחשוב הוא התעודת בגרות והציוני הגשה,התעודה הפנימית פחות חשובה! ותמיד יש שכונה בכל ביס בסוף שנה.חוץ מאצלי שזה גם השאר השנה,אבל בסוף שנה יותר

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifאבל יש בזה הרבה פאן. :)

חחחחחח , זה לא נפסק לך כבר בפסח?!?! XD או שהיו לך תיגבורים עכשיו וכאלה...? נכון , הבגרויות בתכלס זה הכי חשוב. D: התעודה הפנימית לא כ"כ.XD אבל אני לא רוצה שזה ידפוק לי את הממוצע וכאלה. :X אבל אצלי בבצפר יש בכלל שכונה, כי אנחנו ז'-יב' . אז כל המורים של התיכון שמלמדים גם את החטיבה עסוקים עם התיכון בבגרויות וזה,XD אז הם זונחים את החטיבה וזה.XD

The Other NS

New member
אין על רקפת ! פשוט אין :)

איזה חמוד טומיי
"אבל יש לי גבולות בחיים" חחחח אני לא מבינה מה הבעיה איתו כל כך.. הוא סבבה - כאילו אני היחידה שחושבת שהוא לא נשמע כמו בחורה ?

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifXDDDD אני יודעת שאין על אמא שלי. D:

XDDDDDD היא הורגת אותי כל פעם מחדש.XD אני לא הולכת לרדת עליו פה בפורום, כי אני יודעת שיש אנשים שאוהבים אותו, אבל אני חושבת שהקול שלו מאוד מאוד מאוד נשי. :| והוא מזכיר לי ילדה קטנה ששרה. :X אבל הוא עדיין נער, אולי הקול שלו יתחלף בסופו של דבר.XDDD

The Other NS

New member
ישמצב :) אני שומעת קטעים שיש לו קול נשי אבל

ברוב השירים שלו (כן אני התחלתי לשמוע אותו ! חברה שלי מיכרה אותי ! D:) יש לו קול רגיל של בן.. זו לפחות דעתי :) חחח גם אותי ! זוכרת שקפצתי עליה בארומה ?

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifאוחחחחח , XD

אני ממש חושבת שיש לו קול נשי, תמיד. :X חברה שלי שמעריצה אותו באה אלי ולעוד חברה שלי "שמעתי את ג'סטין עם קול גברי!!!" וזה כאילו מראה שהיא מודה שיש לו קול נשי.XDDDDDD מה אני אעשה?!?! זה לא שאני ממציאה, ישלו קול מאוד נשי. :) חחחחחחח כן אני זוכרת שאת קפצת עליה בארומה, חולת נפש שכמותך.XDDD

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif McWeekend :)

מצעד הלהיטים של מקפליי: X:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
Gramophonedzie - Why don't you Lady gaga - Alejandro Lady antebelium - Need you Katy perry ft. snoop dogg - California gurls maNga - We Could Be The Same Tom Dice - Me And My Guitar
הלהקה המגניבה של השבוע:
למרות שלא שמעתי,תמיד מקפליי במקום הראשון :)
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
צ'אקקקקקקקקקקקקק אהע אני פשוט חיייייבת עונה 4.♥ ונראה אותך,כוכב נולד וזה...:]
ספר / פיק השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
הממוצע ציונים הטמבל הזה,והמורים הטמבלים האלו!
משהו ששימח:
מללללאמלאמאללאמל :)
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
-אני בוהה בכפות רגליים שלי- "מה את מסתכלת על הכפות רגליים שלך ?! " " יש חוק שאוסר על זה?!?!?!!?"
מתנגן בראש / בפלייליסט:
קוקו ממרוקווו יאמרר אהלןןןןןןןןןןןן ((:)
המלצת השבוע:
תראו צ'אק.(;
התמונה הכי חמה:
אהובי החתיך :)

../images/Emo34.gif../images/Emo31.gif

נאביד מכוער רצח כיאלו.אין דברים כאלה. אל תשווי את טדי לנאבייייייייד O:

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif חחח הכי חתיכים זה הוא וליאם,

אבל מסכן נביד כפרעליו פרסי ויהודי כמוניXD לפחות נביד הכי חמוד שם!P:

Serena16

New member