Ignorance is your new best friend.
מצעד הלהיטים של מקפליי: לוזוכרת..
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: תני לי אוויר - ליבי. Poppin' Champagne - All Time Low We Are Golden - Mika Ignorance - Paramore וכל האלבום החדש..
הלהקה המגניבה של השבוע: פראמור וד'ה אול אמריקן ריג'קטס.
קליפ שעשה לכן את זה: החדש של אול טיים לואו..
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: מכושפות (קול
), בטי, גריק, האו.סי., הכי גאים שיש והברירה הטבעית.
משהו שהכעיס אתכם השבוע: היה לנו נהג אוטובוס -ממש- גרוע בדרך ליד ושם.. אני אסכם את זה בכך שהוא די התנגש בעץ וכמעט עשה תאונת דרכים שהוא ניסה להשתלב בכביש ראשי. ><"
משהו ששימח: התחלתי לקרוא את סאגת טוויילייט שובפעם. DDD:
משהו שהעציב: לא הרגשתי טוב אז הלך לי חרא בבוחן בביולוגיה. :/
ציטוטיה: כלמיני ציטוטים מפגרים. היה לי שבוע של טמטוםXD (17:03) ניצן: אולי ערפדים באמת קיימים ויום אחד הם יעשו coming out לעולם כמו בטרו בלאד=] (17:03) שיר.: אבל הם לא קיימים בישראל. מסכנים איך הם יהיו באור הזה
(17:03) ניצן: XDDDD (17:04) שיר.: חחחחחחחחח אולי יש להם נדידות כמו של ציפורים XDDDD מתוך פגישת הכנה לפולין~ המדריך: "אני גר בנס ציונה. כן, זה בארץ." ~חופר לנו שעה למה אנחנו צריכים לשתות מים בפולין ולא להתייבש, ובסוף~ "שתו מים, זה חלק ממש ששילמתם עליו!" ~על מישהי שנראית כמו סוסהXD~ חברה שלי: "אולי יש אותה בפראמוויל?" (14:35) שיר.: אני ממש מתגעגעת לבלה (14:35) just... orr: גם אני (14:35) just... orr: לבלה ולאדוארד המסתורי, לפני שהם נהיו דביקי (14:36) just... orr: כפרעליהםםםםםםם33333333333333> (14:36) שיר.: גם שהם דביקי333333333> (עוד מלא חפירות באמצע על כמה שאנחנו מתגעגעות לסאגה ורוצות לקרוא שוב, ואז~) (14:38) שיר.: אופ (14:38) שיר.: אני רוצה אפונה!! מגוון ציטוטים מטווילייט3>
"When life offers you a dream so far beyond any of your expectations, it's not reasonable to grieve when it comes to an end." "Edward Cullen is staring at you again." "I'm tired of trying to stay away from you, Bella."
מתנגן בראש / בפלייליסט: 'ילדות שמנת' בערוץ הוט3..
המלצת השבוע: תקראו את טווילייט גם בפעם 2 (או 3. ששש.XD)! זה אפילו יותר יפה
התמונה הכי חמה: