Its the MCweekend

McLife135

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo234.gif../images/Emo234.gif../images/Emo234.gif

הפעם תמונה באמת קבוצתית
*אינלי כח לכתוב מיזה מי אנחנו איזה 10 בנות*

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifבזמן האחרון הפייסבוק החליט להתחרפן../images/Emo69.gif

מראה לי נוטיפיקיישנס שכבר קראתי,עדכונים וכל מיני דברים מלפני חודשיים אצל חברים שלי... זה מחרפן!

McLife135

New member
../images/Emo55.gifלאלא אצלי זה לא ככה

אצלי הוא מתרחפן בזה שלפעמים הוא בכלל לא נכנס לפייסבוק
או שלפעמים זה חוסם / מראה שאיפשר להיכנס
ולפעמים הוא בכלל לא נותן לי להגייבב! >< קיצצרר זה מחרפן את החיים >_> חח

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאצלי הוא לפעמים לא נותן לי להדפיס

סטטוסים חדשים ותגובות אויש,איזה באסה עם החסימה אני מקווה שהם יצליחו להתגבר על התקלות האלו בקרוב.

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif ../images/Emo45.gif ><

לי לפעמים הוא מראה את אותו נוטיפיקיישן פעמיים ולפני איזה שבוע היה לכולם את הקטע הזה שהוא הראה דברים ישנים

sweet shir

New member
Ignorance is your new best friend.

מצעד הלהיטים של מקפליי: לוזוכרת.. כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: תני לי אוויר - ליבי. Poppin' Champagne - All Time Low We Are Golden - Mika Ignorance - Paramore וכל האלבום החדש.. הלהקה המגניבה של השבוע: פראמור וד'ה אול אמריקן ריג'קטס. קליפ שעשה לכן את זה: החדש של אול טיים לואו.. תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: מכושפות (קול
), בטי, גריק, האו.סי., הכי גאים שיש והברירה הטבעית. משהו שהכעיס אתכם השבוע: היה לנו נהג אוטובוס -ממש- גרוע בדרך ליד ושם.. אני אסכם את זה בכך שהוא די התנגש בעץ וכמעט עשה תאונת דרכים שהוא ניסה להשתלב בכביש ראשי. ><" משהו ששימח: התחלתי לקרוא את סאגת טוויילייט שובפעם. DDD: משהו שהעציב: לא הרגשתי טוב אז הלך לי חרא בבוחן בביולוגיה. :/ ציטוטיה: כלמיני ציטוטים מפגרים. היה לי שבוע של טמטוםXD (17:03) ניצן: אולי ערפדים באמת קיימים ויום אחד הם יעשו coming out לעולם כמו בטרו בלאד=] (17:03) שיר.: אבל הם לא קיימים בישראל. מסכנים איך הם יהיו באור הזה
(17:03) ניצן: XDDDD (17:04) שיר.: חחחחחחחחח אולי יש להם נדידות כמו של ציפורים XDDDD מתוך פגישת הכנה לפולין~ המדריך: "אני גר בנס ציונה. כן, זה בארץ." ~חופר לנו שעה למה אנחנו צריכים לשתות מים בפולין ולא להתייבש, ובסוף~ "שתו מים, זה חלק ממש ששילמתם עליו!" ~על מישהי שנראית כמו סוסהXD~ חברה שלי: "אולי יש אותה בפראמוויל?" (14:35) שיר.: אני ממש מתגעגעת לבלה (14:35) just... orr: גם אני (14:35) just... orr: לבלה ולאדוארד המסתורי, לפני שהם נהיו דביקי (14:36) just... orr: כפרעליהםםםםםםם33333333333333> (14:36) שיר.: גם שהם דביקי333333333> (עוד מלא חפירות באמצע על כמה שאנחנו מתגעגעות לסאגה ורוצות לקרוא שוב, ואז~) (14:38) שיר.: אופ (14:38) שיר.: אני רוצה אפונה!! מגוון ציטוטים מטווילייט3>
"When life offers you a dream so far beyond any of your expectations, it's not reasonable to grieve when it comes to an end." "Edward Cullen is staring at you again." "I'm tired of trying to stay away from you, Bella."​
מתנגן בראש / בפלייליסט: 'ילדות שמנת' בערוץ הוט3.. המלצת השבוע: תקראו את טווילייט גם בפעם 2 (או 3. ששש.XD)! זה אפילו יותר יפה
התמונה הכי חמה:

הדרוושש

New member
../images/Emo6.gif

מתוך פגישת הכנה לפולין~ המדריך: "אני גר בנס ציונה. כן, זה בארץ." אני מבינה שזה קורה לכל הנס ציונים XD

Kitten Girl 22

New member
Misguided Ghosts travelling endlessly

The ones we trusted the most Pushed us far away
מצעד הלהיטים של מקפליי:
מתביישת לומר שלא שמעתי.....
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
חרישה מטורפת על פארמור
וגרין דיי
הלהקה המגניבה של השבוע:
פארמור וגריין דיי
קליפ שעשה לכן את זה:
לא ראיתי השבוע
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
סקראבס דם אמיתי המפץ הגדול כריסטין הישנה סמנתה מי האמי מועדון לילה
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
יש הרבה.....
משהו ששימח:
דודה שלי קיבלה את אקליפס ואת וומפייר אקאדמי 4 אז אני אוכל לקרוא אותם סופסוף
משהו שהעציב:
לא זוכרת...
ציטוטיה:
אני:" איפה הטלפון שלי?!? חברה:"בתחת שלי..." אני:"זה לא מצחיק.....אני לא מוצאת אותו..." חברה:"אני רצינית...הוא בכיס האחורי שלי.." זה היה מזה מוזר כי אני די חושבת שדיברנו בקול רם.....
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Green Day- 21 Guns
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:

Kitten Girl 22

New member
../images/Emo6.gif ברור שאני רואה את העונה הרביעית...

למרות שלדעתי היא פחות טובה מהעונות הקודמות..

למעלה