תודה רבה
א אלאנקה New member 19/9/07 #17 גיוס קל, בהצלחה!../images/Emo24.gif תנסי להינות בדרך, ואל תעשי צרות .
T The Fantasy New member 19/9/07 #23 don't you know me? i'm a trouble maker../images/Emo11.gif סתם נו אני ילדה טובה ותודה רבה
B Beyond The Veil New member 19/9/07 #24 הו מר נזק שלי...אתגעגע../images/Emo7.gif גיום הכי קליל בעולם, אל דאגה, יהיה טוב!
B blacknwhite New member 19/9/07 #26 הו, בהצלחה לך!!!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif שיהיה לך גיוס הכי קל ונעים שאפשר, ותחזרי אלינו מהר והרבה, כי אני אתגעגע אוהבת אותך
הו, בהצלחה לך!!!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif שיהיה לך גיוס הכי קל ונעים שאפשר, ותחזרי אלינו מהר והרבה, כי אני אתגעגע אוהבת אותך
T The Cat Woman New member 19/9/07 #28 ../images/Emo24.gifשפשוף נעים ../images/Emo8.gif המון הצלחה, מאחלת לך שנתיים חוויתיות ושיהיה קל בהתחלה (עד כמה שאפשר). will miss you a lot!!!
../images/Emo24.gifשפשוף נעים ../images/Emo8.gif המון הצלחה, מאחלת לך שנתיים חוויתיות ושיהיה קל בהתחלה (עד כמה שאפשר). will miss you a lot!!!
B BrowN EyeD GirL1 New member 19/9/07 #29 גיוס קל!../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif פעם שנייה שאני מנסה לשלוח את ההודעה הזאת בכל אופן,שיהיה לך בהצלחה,מקווה שתהני כמה שיותר שם ותחזרי עם הרבה חוויות אתגעגע
גיוס קל!../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif פעם שנייה שאני מנסה לשלוח את ההודעה הזאת בכל אופן,שיהיה לך בהצלחה,מקווה שתהני כמה שיותר שם ותחזרי עם הרבה חוויות אתגעגע
S shirlapes New member 19/9/07 #30 גיוס קל והמון בהצלחה! ...והכי חשוב: תיהני, יש ממה. ותספרי חוויות אח"כ ד"א, אולי זה חשוב...אולי כבר ידעת, אני רק מנסה לעזור קחי איתך שעון יד דיגיטלי, קרם הגנה מהשמש ומגבונים. זה השילוש המקודש בטירונות שהופך את החיים שם ליותר קלים אה, וגם הרבההה כסף קטן! וספר!
גיוס קל והמון בהצלחה! ...והכי חשוב: תיהני, יש ממה. ותספרי חוויות אח"כ ד"א, אולי זה חשוב...אולי כבר ידעת, אני רק מנסה לעזור קחי איתך שעון יד דיגיטלי, קרם הגנה מהשמש ומגבונים. זה השילוש המקודש בטירונות שהופך את החיים שם ליותר קלים אה, וגם הרבההה כסף קטן! וספר!
T The Young Amyrlin New member 20/9/07 #32 גיוס קל ונעים../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif אוהבת אותך! מקווה שתצאי בסופ"ש של ההופעה ותוכלי להצטרף
גיוס קל ונעים../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif אוהבת אותך! מקווה שתצאי בסופ"ש של ההופעה ותוכלי להצטרף
L Liquid Dreams New member 20/9/07 #33 דנה ../images/Emo7.gif ../images/Emo23.gif אל תלכי לנו גיוס קל וכאלה :{
L Lily SonataArctica New member 21/9/07 #34 באיחור קל../images/Emo122.gif אוי בובה בהצלחה בטירונות ובכלל בצבא