המנילות הגיעו - שרשור יום שני

Legacy of Honor

New member
היי!

מזל טוב!! קמתי בתשע וחצי, ראיתי סרט ונחתי כול היום. גם למדתי (כי אמור להיות לי מבחן חשוב במתמטיקה מתישהו אחרי החופש). וגם הספקתי להתאמן :p

Over My Head

New member
מזל טוב!!../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif

litaf1

New member
אני היחידה שלא קיבלה ../images/Emo10.gif

חברה שלי מתקשרת כולה שמחה שהיא קיבלה מנילה! העיניין הוא שהיא יותר קטנה ממני!! :( עדיין בשביתה.. אבל לומדים פיזיקה... נרשמתי לקורס עזרה ראשונה במד"א.. פשוט אין מה לעשות. זה מתחיל מחר מ9 עד 3.. רק אח"כ אחי הזכיר לי שיש פיזיקה ב11... אז נראה כבא מה נעשה.. זה קורס של 44 שעות ובסופו אני אקבל תעודה של חובש.נחמד מאוד.

Lital1989

New member
חחח אל תהיי לחוצה בקשר למנילה../images/Emo39.gif

גם אני קיבלתי אחרונה אפילו אחרי חברים שיותר קטנים ממני :)

O0NoNi0O

New member
היום שלי:)

קמתי באיזה עשר וחצי ואז הלכתי לבצפר היה לי שעתיים מצוינות חח ניצחתי את המורהXDD ואז חזרתי הבייתה ופשוט נרדמתי! באסה אני צריכה לקום מחר מוקדם ואני לא ארדם בחיים. ואז קמתי ובני דודים שלי היו אצלי אז היה נחמד, עכשיו הם הלכו ואני פה:): נמ אבל יותר חשוב אתמול- קיבלתי את האייפוד שלי! והוא כזה מושלם וההורים שלי עשו לי הפתעה ושידרגו לי אותו ועכשיו יש לי פי 2 מקום ואת הצבע שרציתייי כפרעליהם
. ומחר יש לי שעתיים היסטוריה
אבל לא נורא נראה קצת את חברים שליP-:

לה לה יום שני..../images/Emo94.gif

מה אתם רוצים משעמם
. אוקי אז הלכתי היום לברית של החברים של המשפחה ואכלתי שם מלא ומתפוצצת לי הבטן. היום קיבלתי הודעה מהיום למחר שיש מחר בת מצווה
אני ילך אין מה לעשות.

Cindy Campbell

New member
יום חביב../images/Emo13.gif.

איך עבר היום? נחמד
. קניתי תלבושות אחידות של בי"ס לחורף
. איפה המבול שהבטיחו לי?
קיבלתם מנילות? (או שבעוד כמה שנים?) אמממ מה זה מנילה?
עדיין בשביתה? כן... היום הגעתי לביה"ס רק לתנ"ך (כי המורה בהסתדרות) ואז גיליתי שהשיעור התבטל
.

Cindy Campbell

New member
עכשיו גיליתי מה זה../images/Emo3.gif

ולא קיבלתי, אני עוד לא בת 16 אפילו
. אני מרגישה טיפשה
.

ShirLewis

New member
מתתי משיעמום..

התעוררתי ב9 ומשהו [הכל לפני שעון לוס אנג'לס, כן?] מאז ועד עכשיו אני במחשב .. אה גם אכלתי, והלכתי לקחת משהו משכנה שלי.. בערב אני הולכת למסיבה אצל ידיד, בתקווה שזה יעביר את המצברוח הרע.. אבל זה מבאס כי אני עם גבס. אעעאעא

יוהו,היה כזה משעשע אתמול../images/Emo3.gif../images/Emo219.gif

אפילו בבי"ס נהניתי בערך
. [שעתיים בי"ס,זה כזה גורם לי להיות מאושרת
] ובצהריים אופאל באה אליי ולמדנו את המספרים בערבית מ0 עד 10 $@^@$^@^!!!1111 ואז קרו כל מיני דברים מעצבנים,אבל עבר
. והיום יהיה חרא,כי יש ספורט
. אבל היי,מתחילים ב11:00.

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifפתח תקווה

קניון וכאלה נו;; ולחשוב שיכולתי להמשיך לישון. ;-[

למעלה