התפקדות אפריל

MichRanger

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo185.gif

שם:מיכל
מקום מגורים:זכרון יעקוב!
מסנג'ר\איסיקיו:[email protected]
שואמי\פייסבוק\בלוג\מייספייס:כלום
שיר החודש:Operator Please - Crash Tragic The Zutons - Valerie Avenue Q - If You Were Gay Just A Song About Ping Pong
התחדשות החודש: אמ..בעיקר בגדים..ואקססוריז
ותמונה שלכם:נו טוב..><

MichRanger

New member
תודה../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

למה את לא תחברת למסנג'ר כמעט?

DontWakeMeUp

New member
כי כי...

אין לי זמן לנשום
הבית ספר הזה הורס לי את החיים. אם אתן שמות לב אני מגיבה רק בסופי שבוע ואם לא אז רק בערב או בערך בשעות האלה שאוכלים [כן אני אוכלת עכשיו] וזהו...אין לי זמן למחשב בכלל

../images/Emo115.gif מתפקדדדדדדדת../images/Emo195.gif

למרות שאני לא מגיבה כלכך הרבה, אני נמצאת פה כל יום אז מותר לי להתפקד..כי אני לא סמוייה
שם: נופר גיל: 15 ו-3 ימים מקום מגורים: בבבבבבבית
סתםסתם ירושליים מסנג'ר \אייסיקיו: 316514063 שואמי\פייסבוק\בלוג\מייספייס: http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=451504 שיר החודש: הממממממממון התחדשות החודש: שופינג עם אבא, הדיסק של פאניק, וזימר 483 של טוקיו הוטל
!
!
ותמונה שלכם : בללללללללללללללעעעעעעע

מתפקדת../images/Emo3.gif

שם: דניאלה גיל: 14 עוד שלושה שבועות מקום מגורים: ת"א מסנג'ר \אייסיקיו : [email protected] שואמי\פייסבוק\בלוג\מייספייס: נאפ שיר החודש: perfect - simple plan התחדשות החודש: אממ שני צמידים מתומר ^^ ותמונה שלכם : נמ

panci thet i

New member
כן המפקדת ../images/Emo3.gif

שם:אניטה ^^ גיל:13 מקום מגורים:ב"ש (באר שבע) מסנג'ר \אייסיקיו :מסן[email protected] איסי-474081785 שואמי\פייסבוק\בלוג\מייספייס:הבלוג הסופר נטוש שלי- http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=540684 שיר החודש:Bosson-i believe התחדשות החודש: :S אין...הכל אותו חרא. ותמונה שלכם :^^" חייב? אה לא אוקיי...

DontWakeMeUp

New member
יש תמונה יש תמונה יש תמונה D:

אבל לא שלי
וואי זה מוזר פתאום לקשר את כולם לפרצופים שלהם. [שהם ממש יפים ד"א] שם: סיון יורי רוס וכו' וכו' גיל: 15 עוד 3 חודשים. מקום מגורים: בצפון מסנג'ר \אייסיקיו : לא
מי שרוצה במסר כי יש יותר מידי אנשים שאני לא מכירה.
שואמי\פייסבוק\בלוג\מייספייס: מייספייס. ואמ למי יש? שיר החודש: מהאלבום החדש הרבה.. ועוד מלא שחרשתי עליהם התחדשות החודש: אוזניות ומקשים לפלאפון D: וגם מלא חולצות וג'ינס חמוד ותמונה שלכם :

Be My Escape

New member
דיליי זה הכי סקסי.

שם: ירדן. גיל:15+ מקום מגורים: מרכז. מסנג'ר \אייסיקיו : - שואמי\פייסבוק\בלוג\מייספייס: בלוג.287671 שיר החודש: Little by little-Oasis התחדשות החודש: חברים/חברות. ותמונה שלכם: פורים בתנועה.^^

PUMPKIN juice

New member
מתפקדת!~../images/Emo48.gif../images/Emo209.gif

שם:נוי~ גיל:13 וחצי. מקום מגורים:קיבוץ ליד חיפה. מסנג'ר \אייסיקיו:מסנ[email protected] שואמי\פייסבוק\בלוג\מייספייס:נופ. שיר החודש:לוסט-אוונג'ד סוונפולד, דה גרין ג'נטלמן-פאניק כמובן
התחדשות החודש:משקפיים!~ שיואו. ם: ותמונה שלכם:מהטיו"ש, מפרסמת צ'יפס

PUMPKIN juice

New member
נאמ.~ ../images/Emo48.gif../images/Emo209.gif

לא אוהבת את פוב ולא בפורום ככה ש..לא.
ווירד ._.

למעלה