התפקדות חודש אוקטובר

מכל מה שכתבתי זה הכי הצחיק אותך?../images/Emo6.gif

וזה היה אמור להיות באלופה!!!! למה חתכו את זה בעריכה למההההההההההההההההההה

שאלה טובה...

או שאני כבר אהיה בתל אביב או בגלל ענייני עבודה
אני אצטרך להיות בצפון... אז אם אבא שלי יסע לתלאביב איתו ואם לא אז באוטובוס. אין אצלנו רכבות למקרה שקיווית

NanuLita

New member
../images/Emo7.gif קיוויתי ..

אני חייבת שותפה למסע..
נו סעי לנהריה ותעלי לרכבת ..

mikmikonet

New member
מתפקדת ../images/Emo13.gif

שם: אתם יודעת כבר
גיל: 15.5 עיר: מעלה אדומים. ספר אהוב: לא יודעת, זה משתנה, אבל אני אוהבת את "קיץ אחד ביחד" והמשכיו
סרט אהוב: ראיתי היום בפעם השלישית/רביעית את "שישי הפוך"! איזה סרט גדול
אבלאוהבת הרבה. איך עבר עליכם החודש הראשון ללימודים? טעון שיפור, אבל בסדר... באים למפגשפורום? לא
ואתם לא יודעים איך רציתי. בגלל טיול משפחתי. אוף!!! בבקשה תעשו בחנוכה עוד אחד ותבואו שוב

Summer moved on

New member
../images/Emo45.gif

שם: נעה גיל: עוד מעט 16:p עיר: ספר אהוב: משוואה עם נעלם- אורי אדלמן סרט אהוב: אין משהו ספציפי..לא מזמן ראיתי את 21 גרם וממש אהבתי.. איך עבר עליכם החודש הראשון ללימודים? אממ היו עליות וירידות..סך הכל בסדר
באים למפגשפורום? לא..

Atticus Finch

New member
מתפקדיזציה?

שם: גיל. גיל: שם. 14 והמון. עיר: סבא כפר. ספר אהוב: "To kill a mockingibrd"
סרט אהוב: "צעצוע של סיפור" איך עבר עליכם החודש הראשון ללימודים? אה, החמישה ימים שהלכתי לביתספר ובשאר הברזתי והיה חופש?
בסדר גמור. באים למפגשפורום? לא נראה לי

Atticus Finch

New member
מה הייתי עושה בלי תמר? ../images/Emo6.gif

TuTi :) אומר/ת: אתה למפגש? Atticus Finch אומר/ת: עאלק כותל Atticus Finch אומר/ת: הייתי שם בחמישי לפנות בוקר Atticus Finch אומר/ת: היה אהההההההה Atticus Finch אומר/ת: ירושלים זה לא רק כותל כפרה. Atticus Finch אומר/ת: חוששתני שלא.. =\ TuTi :) אומר/ת: למההה???????????????? Atticus Finch אומר/ת: כי יש לי ג"צ ב9 Atticus Finch אומר/ת: ואני עוד צריך לנסוע לרחובות ל-10-11 Atticus Finch אומר/ת: ואז אני אחזור ב-12 ואני נוסע מרחובות לתל אביב Atticus Finch אומר/ת: אני בא למפגש

מתפקדת..

בתקווה שאהיה פה יותר.. שם: שירה גיל: עוד 3 חודשים 18(וויהיי) עיר: במרכז.. מה זה משנה איפה.. ספר אהוב:הארי פוטר וכל ספר מתח נקי.. סרט אהוב:וואוו יש המון.. איך עבר עליכם החודש הראשון ללימודים? החודש הראשון של השירות עבר בכיף גדול.. באים למפגשפורום? לא
יש לי פסיכו ממש אחרי זה.. תשמעו רגע.. אני חייבת לספר לכם משהו... אני מקווה שאני לא אצא כמו ילדה קטנה אבל אני ממש ממש חייבת לספר לכם.. הייתי בשבת האחרונה בשבת בת מצווה של בן-דוד שלי ובסעודה ניגש אלי בחור חמווווד.. והתחיל לדבר איתי והכל (הוא בן של חבר של אבא שלי..) ובהתחלה חשבתי שהוא סתם נחמד.. אז ספרתי לאמא שלי והיא אמרה לי:"אולי הוא מנסה להתחיל איתך אז אם עוד פעם הוא מדבר איתך שתפי פעולה.." עכשיו אני לא אכחיש ואומר שבאמת שמתי עליו עין וזה לא כ"כ מנהג אצלי להסתכל על בנים.. והיו לי ממש פרפרים בבטן וממש קיוויתי שהוא ידבר איתי לפני שכולם ילכו כבר (במוצ"ש) ואז ראיתי אותו יוצא (שמרתי על אחים לי בלובי..) ואז אחרי כמה דקות הוא נכנס חזרה והתחיל לדבר איתי והכל.. (ביצור הוא אכן התחיל איתי) אז קיצר בערך שבוע אחרי סוכות בת דודה שלו מתחתנת אז אני מתכננת ללכת לחתונה.. הביאוס זה שהוא גר בירושלים ואני במרכז חחח.. בקיצור זה הגבר הראשון שמתחיל איתי ואצלינו הדתיים אם יוצאים אם מישהו זה בטוח למטרות חתונה בקיצור אני מרגישה כמו ילדה קטנה עכשיו אז עזבו...

mikmikonet

New member
"אצלנו הדתיים"?

אני דתייה ואני לא אצא עם מישהו למטרות חתונה בלבד. בכל מקרה, אני שמחה בשבילך קראתי שכתבת פעם שהחלום שלך זה להתחתן בקרוב אז המון הצלחה ואני מקווה שהכל יסתדר בשבילך

mikmikonet

New member
לא ידעת שאני דתייה?

אני דתייה, שומרת שבת, לומדת בתיכון דתי, וזה
שו הדא חרדלניקית?

חרדלניקית..

זה מישהי שהיא הולכת עם 3/4 שהיא בעצם מהכיפות הסרוגות אבל שהיא תורנית יענו אני למשל למדתי בצביה שהם תורניים ואני חרדלניקית.. חרדלניקית זה ראשי תיבות של חרדית לאומית..

mikmikonet

New member
הבנתי.

אז אני ממש לא ככה
כי אני הולכת עם מכנסיים, ואני לא שומרת נגיעה והשאיפה שלי היא לא להתחתן בגיל 18. אבל אני דתייה

מתפקדת../images/Emo195.gif../images/Emo109.gif

קצת באיחור, אבל מילא... שם:מאיוש
גיל:14 עיר:ר"ג ספר אהוב: אממ יש את "הארי פוטר" [כמובן], ו... יש עוד מלאא שאני לא אכתוב אותם עכשיו... סרט אהוב: יש כ"כ הרבה... אבל היומן עם ריצ'ל מקדמס ממש ריגש...
איך עבר עליכם החודש הראשון ללימודים? ככה ככה....
באים למפגשפורום? לא.... בגלל שאני לא כ"כ מכירה פה את כולם... אגב מפגש פורום, עדיף לקרוא לזה מפו"ד[מפגש פורום ורד פלדמן, כמו שבקלי קלארקסון קוראים לזה מפק"ק]

למעלה