התפקדות יולי

spelling

New member
../images/Emo195.gifהתפקדות יולי../images/Emo195.gif

והגיע הזמן להתפקדות החודשית שלנו! חברי פורום יקרים נא לענות! שם: גיל: מגורים: מזל: איך עבר החודש?: משהו טוב שהיה בו: משהו רע שהיה בו: פדיחת החודש: צבע אהוב: מאכל החודש: שתיית החודש: שיר החודש: דיסק החודש: קליפ החודש: זמר\ת החודש: סרט החודש: סדרת החודש: ריח אהוב: חיה אהובה: ספורט אהוב: פינוק אהוב: איך נהנים בחופש?: מקום אהוב: פדיחת החודש: שריטה שיש לכם: תכונה אהובה בעצמכם: תכונה שנואה בעצמכם: משהו מפחיד שקרה החודש: משהו מצחיק שקרה החודש: משהו מפתיע שקרה החודש: אייקון החודש: מסר לאומה: (מי שרוצה שישים תמונה)

spelling

New member
../images/Emo228.gifמתפקד!

שם:אדם גיל:21 אללה יוסטור ואחותו החורגת! מגורים:מודיעין עיר העתיד... מזל:קשת! איך עבר החודש?:נפלא וכיף! משהו טוב שהיה בו:ים המלח,אחיין שלי,חברים.... משהו רע שהיה בו:מחשב שהתפגר,אימונים שצולעים קצת... פדיחת החודש:בים המלח יצאתי מהמים ובחוסר טאקט מול כולם צעקתי "פאק שורף לי בבי*ים" חח אבל שרף לי נו.. צבע אהוב:כתום ואדום! מאכל החודש:שניצל של אימא-כל הזכויות שמורות למאמאסאן! ואבטיח!
שתיית החודש:קולה! שיר החודש:
RADAR דיסק החודש:יש לי את החדש של קלי קלארקסון! קליפ החודש:TOXIC זמר\ת החודש:קלי קלארקסון!!!!!!!!!!!!!!!!!! סרט החודש:מי רואה סרטים תגידו לי?עדיף לקרוא כבר... סדרת החודש:כל ערוץ החיים הטובים,ועל אנשים שמרזים,ערוץ 8 דוקו ביס!ערוץ מדהים!וביביסי!
ריח אהוב:שניצל,אחיין שלי,מזגן(חחח)בשמים שלי! חיה אהובה:התוכים שלי!אליסה ומילאנו!
ספורט אהוב:חדר כושר ואומנויות לחימה ולהרביץ לאחי הקטן!
פינוק אהוב:ים המלח!מקלחת טובה!
איך נהנים בחופש?:מאוד מאודדדדדדדד מקום אהוב:הבית שלי וחדר כושר!
שריטה שיש לכם:אחד העם 1,ולומר "תחת" על כל דבר שזז!
תכונה אהובה בעצמכם:חוש הומור ואופטימיות!
תכונה שנואה בעצמכם:חוסר סבלנות ולפעמים פה מלוכלך חחח
משהו מפחיד שקרה החודש:אישה אחת בים המלח..נשים כמוך לא צריכות להסתובב בלי רעלה גברת! משהו מצחיק שקרה החודש:חבר טוב שלי ביממלח צלל לתוך בריכת מי גופרית..למפגר שרף שעה!חחח משהו מפתיע שקרה החודש:אחיינית שלי אמורה להתקרב וראיתי אותה באולטרסאונד מפהקת!
אייקון החודש:
מסר לאומה:חוץ מדניאל איזה עוד שמות של בנים אתם מכירים לבנות?(אחותי מחפשת)

always be me mc

New member
המ חוץ מדניאל יש גם:../images/Emo232.gif

ליאור אור גל רוני נועם אלמוג(מכירה גם וגם) וגם ספיר לא? ואיך אפשר לראות תינוקת מפהקת באולטראסאונד?
איך שלא יהיה אני שמחה בשבילך

ofiri85

New member
וואי יש הרבה שמות מה אתה אהבל ? P:

חוץ מדניאל יש : אופיר גל עמית אור טל בר ירדן יובל נועם מור ליאור אביב הדר ניצן שחר עדן רוני גיל תומר לירון שובל עומר שקד דקל שי שחר

always be me mc

New member
בבקשה לא לקרוא לו אהבל../images/Emo232.gif

לפעמים שוכחים דברים ועובדה שאני לא זכרתי למשל ששחר יכול להיות לבן ולבת.

LeAnnDylan

Well-known member
מענין אם תפוז לא יצנזר אותי שוב

שם: דילן גיל: הפסקתי לספור ביובל הקודם מגורים: כרגע בחדר שלי מזל: מרפי'ז איך עבר החודש?: בעצלתיים משהו טוב שהיה בו: סביר להניח שכלום משהו רע שהיה בו: יותר מידי מכדי למנות על יד אחת פדיחת החודש: סיפרתי לאיזה מישהי בעבודה כמה שאני לא סובלת את הבוסית שלי ומסתבר שהיא חברה הכי טובה שלה>< צבע אהוב: סגול מאכל החודש: פופקורן שתיית החודש: מיץ ענבים שיר החודש: Crying- O'Shea דיסק החודש: Evolution - Martina McBride קליפ החודש: Crying וגם Dead Flowers זמר\ת החודש: ליאני
סרט החודש: ההצעה סדרת החודש: מדיום ריח אהוב: Red Delicious של דונה קארן חיה אהובה: כזאת שמתה בצלחת ספורט אהוב: שש בש פינוק אהוב: שינה איך נהנים בחופש?: ישנים את רובו מקום אהוב: נאשוויל טנסי פדיחת החודש: ציינתי למעלה שריטה שיש לכם: יותר מידי תכונה אהובה בעצמכם: אני לא גזענית תכונה שנואה בעצמכם: אני שונאת את כולם באותה מידה משהו מפחיד שקרה החודש: אממ לא יודעת משהו מצחיק שקרה החודש: חח שניסיתי ללמד כמה לקוחות לרקוד טראג'די. זה אכן נגמר בטרגדיה אבל לפחות טרגדיה משעשעת משהו מפתיע שקרה החודש: אממ לא יודעת אייקון החודש: |הא| מסר לאומה: אל תראו ברונו (מי שרוצה שישים תמונה) דרו ברימור כיתה י"א

always be me mc

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif תגובה משעשעת ../images/Emo232.gif

אהבתי הכל חוץ מהחלק של חיות מתות בצלחת(סורי אני יודעת שזה בצחוק אבל עדיין
) התמונה יפה, היא אומנם לא ממש מזכירה לי את דרו ברימור אבל היא ממש יפה
וסחטיין על ההתפקדות
עכשיו תעשי 50 שכיבות שמיכה

LeAnnDylan

Well-known member
אממ זה לא היה בצחוק

אולי הניסוח לא היה כזה סימפטי אבל אני באמת לא אוהבת חיות, בכלל ><"

LeAnnDylan

Well-known member
אחותך ../images/Emo46.gif

ותאשרי אותי במסנג'ר יא מלעונה! אני צריכה לצעוק עלייך קצת |הא|

always be me mc

New member
אין לי אחות נה נה בננה../images/Emo163.gif../images/Emo232.gif

ויכולתי להישבע שאישרתי אותך
הו כן ואני תמיד מופיעה כלא מחוברת אפילו כשאני נמצאת

always be me mc

New member
אדם../images/Emo22.gif../images/Emo232.gif

הרבה זמן לא התפקדתי אז אתה מובן בבקשה להסביר לי כשאתה שואל : איך עבר החודש?: משהו טוב שהיה בו: משהו רע שהיה בו: פדיחת החודש: וכל שאר שאלות החודש למיניהן אז אתה מתכוון לחודש הקודם(יוני) או הנוכחי(יולי)? סליחה מראש על הבורות פשוט המוח שלי לא מתפקד היום(או בזמן האחרון למען האמת
)

LeAnnDylan

Well-known member
בעיקרון כשפותחים התפקדות כל שאלות החודש

מופנות לחודש הקודם. אבל אני מניחה שכשפותחים התפקדות בסוף החודש, גם החודש הנוכחי תקף, מה זה משנה בעצם, תזרמי על מה שאת זוכרת

sparx

New member
Well I'm still here

Can't really do the whole thing with the questions cause I'm writing through my iPod

always be me mc

New member
מתפקדת../images/Emo218.gif../images/Emo232.gif

בוא נראה מה אני זוכרת מהחודש הקודם
שם: גליה גיל: 20 מגורים: ירושלים מזל: בתולה איך עבר החודש?: ככה ככה משהו טוב שהיה בו: לא זוכרת
משהו רע שהיה בו: אני חושבת שהייתי חולה.. פדיחת החודש: נשבעת שאני לא זוכרת. צבע אהוב:
מאכל החודש: שעושית ואורז אבל עכשיו זה השתנה לפרנץ' טוסט
שתיית החודש: קולה שיר החודש: Heal the world
דיסק החודש: ---------- קליפ החודש: ----- זמר\ת החודש: היידן פניטייר
סרט החודש: כי מגיע לו פירגון אז סינדרלה 3
'אל תעז לקחת עוד צעד אחד במדרגות הללו' הנסיך: 'אוקי'(קופץ מהחלון) סדרת החודש: החוליה החלשה (גירסת בריטניה) ומדהים שגם שאלו על מכושפות
ריח אהוב: הריח של הקונדישינר חיה אהובה:
ספורט אהוב:
פינוק אהוב:
איך נהנים בחופש?: איזה חופש?
מקום אהוב:
פדיחת החודש: המ אוקי עכשיו עולה לי משהו לראש.. אני מחפשת מוצצים מתחת למיטות של הילדים ופתאום אני רואה שמה מתחת ג'וק וקופצת
(היי ולפני שתחשבו איזה מקום זה, זה לא אשמתו כנראה בקיץ הג'וקים באים לבקר בהמוניהם
) שריטה שיש לכם: בראש? ברגל? סתם.. זה שאני עושה בדיחה מהכל. תכונה אהובה בעצמכם: שאני בן אדם חם ואוהב?
תכונה שנואה בעצמכם: אני לא סותמת את הפה
ואני תחרותית משהו
משהו מפחיד שקרה החודש: ג'וקי הקטן
משהו מצחיק שקרה החודש: ג'וקי הקטן
משהו מפתיע שקרה החודש: המשיכה המוזרה שלי לסרטי דיסני
אייקון החודש:
מסר לאומה: מונופול זה כיף! (מי שרוצה שישים תמונה)

LeAnnDylan

Well-known member
את לא יודעת שבקיץ מקדימים תרופה למכה

מרססים את כל הבית קצת לפני תחילת הקיץ או עם הג'וק הראשון. אם בא לך להשקיע את מזמינה מדביר ב-200 שקל, אם לא אז גם רייד ג'וקים ב-20 שקל יעבוד, זה תקף לחצי שנה והבית ריק מג'וקים! זאת פשוט המצאה גאונית במיוחד לאנשים כמוני שיכולים לקבל התקף לב מג'וק

למעלה