מתפקד D: חחחחחחחחחח לא מעניין P:
שם: אופיר D: גיל: 15 מגורים: מודיעין D: מזל: דללי
איך עבר החודש?: כככככככיף . משהו טוב שהיה בו: הייתי באילת והיה ההכככי כיף בארץ . וחרשתי עם פרקים של מכושפות ^^ משהו רע שהיה בו: סיימתי לראות תעונה השנייה של מכושפות . והשלישית עוד לא הגיעה :\ פדיחת החודש: חחחחחח הייתי באילת אצל דודה שללי ואז הייתה הפסקת מים ולא יכולתי להתקלח אז לקחתי איזה עשרה בקבוקי מים של נביעות והתקלחתי איתם ><" צבע אהוב: יש הרבה , נראלללי שחור , הוא מרזה D: מאכל החודש: המבורגר מאגאדייייייר . יאממממי
שתיית החודש: התחלתי להתמכר למים בטעמיםםם . הכי טעים תפפוח P: שיר החודש: חדש של דניאל בן חיים . זה מכוכב נולד ?
תכתבו ביוטיוב דניאל בן חיים קיץ משגע . שיר מגניב D: דיסק החודש: מי שומע מדיסקים ?
קליפ החודש: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין החודש , סורי D: זמר\ת החודש: אאאאאו לא עולה ללי . בבהי (L) סרט החודש: סרט ? אמממ . ראיתי לפני כמה ימים סרט אימה שקראו לו חדר פנוי . מתח רצצציף D: סדרת החודש: מכושפות דדדדדדדדה . איייין סדרה מדהימה . אני אוהב שם פשווווט את כולם . אאבל הכי את אליסססה היפה שללי ריח אהוב: ריח של ייים D: חיה אהובה: הכלבבבה המהממת שללי נינה . אהבת חיי הדבר ההההזה . ספורט אהוב: כדורסל . כככיף D: פינוק אהוב: יש הרבה . נראלי לישון חחחחחחחחחחחחחחח איך נהנים בחופש?: עאהעהא סטללללה של חופש . כל יום חוויה חדדשה D: מקום אהוב: המיטה היפפפה שלי . פדיחת החודש: אמרתי כבר יזונות P: שריטה שיש לכם: אליסה מילאנו . תכונה אהובה בעצמכם: מצחיק אחושרמוטה
תכונה שנואה בעצמכם: חחחחחחחחחחחחחחח אני קנאי . נראלי . מקנא בארוס של אליסה .שימות . משהו מפחיד שקרה החודש: כלללללום . הכל אש D: משהו מצחיק שקרה החודש: חחחחחחחח אכלתי מילקי בדרך לאילת עם חברים והוא התפוצץ באוטובוס . חחחחחחחחח . משהו מפתיע שקרה החודש: לאלאלאלאלאלא . אייקון החודש: אמממ , סתמו ? . מסר לאומה: תחיו תחיים נשמממממות . אללללה אליסה מילאנו ימללללללכה מהממת אני אוהב אותך כלכך (L)