התפקדות יולי

always be me mc

New member
אבל אני לא מדברת על הבית שלי../images/Emo232.gif

באופן מפתיע עוד לא ראיתי פה ג'וק(אולי היפה שלי מבריחה אותם
) אני מדברת על המעון ותאמיני לי שאנחנו מרססים אבל כנראה שבאמת צריך איזה משהו חזק

LeAnnDylan

Well-known member
למה להידבק לקטנות? בית מעון הינו הך

בכל מקרה אני ממליצה לרסס במיוחד עם יש ילדים קטנים. אגב כמה קטנים הם?

always be me mc

New member
הריסוס בדרך ../images/Emo190.gif../images/Emo98.gif../images/Emo232.gif

המ והם משהו כמו 5 חודשים עד שנה

LeAnnDylan

Well-known member
יוווווווווווווווווווווו../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo95.gif

זה הגילאים שאני הכי אוהבת! הם כאלה פשושים בגיל הזה
יו איך בא לי תינוק עכשיו

ofiri85

New member
מתפקד D: חחחחחחחחחח לא מעניין P:

שם: אופיר D: גיל: 15 מגורים: מודיעין D: מזל: דללי :) איך עבר החודש?: כככככככיף . משהו טוב שהיה בו: הייתי באילת והיה ההכככי כיף בארץ . וחרשתי עם פרקים של מכושפות ^^ משהו רע שהיה בו: סיימתי לראות תעונה השנייה של מכושפות . והשלישית עוד לא הגיעה :\ פדיחת החודש: חחחחחח הייתי באילת אצל דודה שללי ואז הייתה הפסקת מים ולא יכולתי להתקלח אז לקחתי איזה עשרה בקבוקי מים של נביעות והתקלחתי איתם ><" צבע אהוב: יש הרבה , נראלללי שחור , הוא מרזה D: מאכל החודש: המבורגר מאגאדייייייר . יאממממי :) שתיית החודש: התחלתי להתמכר למים בטעמיםםם . הכי טעים תפפוח P: שיר החודש: חדש של דניאל בן חיים . זה מכוכב נולד ? :) תכתבו ביוטיוב דניאל בן חיים קיץ משגע . שיר מגניב D: דיסק החודש: מי שומע מדיסקים ? :) קליפ החודש: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין החודש , סורי D: זמר\ת החודש: אאאאאו לא עולה ללי . בבהי (L) סרט החודש: סרט ? אמממ . ראיתי לפני כמה ימים סרט אימה שקראו לו חדר פנוי . מתח רצצציף D: סדרת החודש: מכושפות דדדדדדדדה . איייין סדרה מדהימה . אני אוהב שם פשווווט את כולם . אאבל הכי את אליסססה היפה שללי ריח אהוב: ריח של ייים D: חיה אהובה: הכלבבבה המהממת שללי נינה . אהבת חיי הדבר ההההזה . ספורט אהוב: כדורסל . כככיף D: פינוק אהוב: יש הרבה . נראלי לישון חחחחחחחחחחחחחחח איך נהנים בחופש?: עאהעהא סטללללה של חופש . כל יום חוויה חדדשה D: מקום אהוב: המיטה היפפפה שלי . פדיחת החודש: אמרתי כבר יזונות P: שריטה שיש לכם: אליסה מילאנו . תכונה אהובה בעצמכם: מצחיק אחושרמוטה :D תכונה שנואה בעצמכם: חחחחחחחחחחחחחחח אני קנאי . נראלי . מקנא בארוס של אליסה .שימות . משהו מפחיד שקרה החודש: כלללללום . הכל אש D: משהו מצחיק שקרה החודש: חחחחחחחח אכלתי מילקי בדרך לאילת עם חברים והוא התפוצץ באוטובוס . חחחחחחחחח . משהו מפתיע שקרה החודש: לאלאלאלאלאלא . אייקון החודש: אמממ , סתמו ? . מסר לאומה: תחיו תחיים נשמממממות . אללללה אליסה מילאנו ימללללללכה מהממת אני אוהב אותך כלכך (L)

למעלה