התפקדות לחודש אוגוסט

עדי C

New member
../images/Emo6.gif מעולה../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo39.gif

ספרים זה מעולה

Dark chocolate

New member
מתפקדת../images/Emo70.gif../images/Emo196.gif../images/Emo211.gif

שם: מיכל
מקום מגורים: חדרה.
3 סיבות לאהוב את קרן: יכולות ווקאליות מרגשות
יוצרת כשרונית
הדיסק נפלא!
מסר לאומה: תקנו את הדיסק

shir828

New member
../images/Emo9.gif מתפקדת..../images/Emo195.gif../images/Emo195.gif../images/Emo195.gif

שם: שיר
מקום מגורים: ליד כפר סבא/הוד השרון..
3 סיבות לאהוב את קרן: הנה:
אם אלה החיים.
איתי
על שפת הכנרת (בסנדליים)
מסר לאומה: תקנו ותשמעו את הדיסק של קרן... *
אני אוהבת את כל הדיסק של קרן אבל אלה אני הכי שומעת..
*

../images/Emo196.gifמתפקדת

שם: עדי גיל:27 מקום מגורים:יהוד 3 סיבות לאהוב את קרן:הקול שלה מעביר בי רטט היא יוצרת מוכשרת אם במילים ולחן ויש לה חוש הומור מיקי ורשאי !
מסר לאומה:עדיך כלב חבר מחבר כלב

ady18

Well-known member
עונה

שם:יעל גיל:22 מקום מגורים:ראשון 3 סיבות לאהוב את קרן:כותבת מדהימה מצחיקה בטרוף ומרגשת מסר לאומה:שיבוא שלום וקרן כותבת מוכשרת שלא נראו מזה הרבה זמן בארץ

mikmikonet

New member
גם אני רוצה ../images/Emo9.gif

שם: מיכלי.
מקום מגורים: מעלה אדומים.
3 סיבות לאהוב את קרן: כי יש לה אחלה סיפורים, יש לה אחלה חוש הומור, ו...כי אני אוהבת אותה
.
מסר לאומה: i love love tel aviv

oranitoosh

New member
מתפקדת

שם: אורנית גיל: בעוד שבוע בדיוק 17! מקום מגורים: מעלה אדומים 3 סיבות לאהוב את קרן: היא מלחינה מדהים, היא שרה מדהים, היא מצחיקה בטירוף. מסר לאומה: "חסן ה*** נגמר לפני הזמן.. " {חח ומי שרואה מועדון לילה מבין..}

razpg

New member
אני

קצת מאוחר--- עדיף עכשיו מאשר אף פעם!!
שם: רז
מקום מגורים: ניצנים
3 סיבות לאהות את קרן: יש הרבה אבל אלה מה שעלו לי לראש- 1. לקרן יש אופי מדהים, אני מחפש אופי כזה אצל הרבה אנשים ולא מוצא! 2. קרן היא יוצרת וזמרת הכי טובה בארץ! 3. בזכות קרן הכרתי אנשים כל-כך מדהימים בפורום המדהים הזה! (באף פורום לא הכרתי כ"כ הרבה אנשים נחמדים!- אתם שמים לב שכמעט ואין פה ירידות אחד על שני? יש פה מן אחווה כזאת... פשוט פורום מדהים!)
מסר לאומה: מה שיגרום לנו לנצח במלחמה הזאת זה "אחדות"!!!

אני חדשה ומתפקדת

שם:שירן גיל:17 מקום מגורים:פתח תקווה 3 סיבות לאהוב את קרן: יוצרת,זמרת,מוכשרת! מסר לאומה: תיהיו חזקים!!

../images/Emo24.gifהי שירן וברוכה הבאה

את מוזמנת להשתתף בתחרות של "שמעון השכן". זה עד מחר בחצות. תשובות אני מקווה יום ראשון או שני.

../images/Emo26.gif

שם: צליל. גיל: 13. מקום מגורים: צפון. 3 סיבות לאהוב את קרן: יש יותר מ- 3
. מסר לאומה: "למה יש מלחמות וכאב
"

orbu7

New member
מתפקד

שם:אור גיל:16 מקום מגורים:הרצליה 3 סיבות לאהוב את קרן:1.היא יפה 2.היא מנגנת מדהים!!! 3.שרה יפה!!! מסר לאומה:עכשיו דממה כאן אור על הבמה!!!

למעלה