התפקדות מאי

../images/Emo195.gif התפקדות מאי ../images/Emo195.gif

קצת שאלות :p שם: גיל: עיר: שיר החודש של יוסי (זה שהכי חרשתם עליו): שיר החודש בכללי: מה תגידו ליוסי בפעם הבאה שתפגשו אותו
? תמונה שלכם עם יוסי *או בלי יוסי* (מי שרוצה): נהנים בפורום? או שיש משהו שמפריע? *עכשיו זה הזמן להגיד הכל!!* אם יש משהו שאתם רוצים להוסיף/לספר: יומטוב

orianush

New member
מתפקדת ../images/Emo195.gif

שם: אוריאן גיל: 16.5 עיר: ירושלים שיר החודש של יוסי (זה שהכי חרשתם עליו): "אף פעם לא אומר" שיר החודש בכללי: "אף פעם לא אומר" מה תגידו ליוסי בפעם הבאה שתפגשו אותו ? לא יודעת.. תמונה שלכם עם יוסי *או בלי יוסי* (מי שרוצה): עזבו נחסוך ממכם נהנים בפורום? או שיש משהו שמפריע? *עכשיו זה הזמן להגיד הכל!!* יש לי בעיה עם המנהלים
אם יש משהו שאתם רוצים להוסיף/לספר: שיהיה לכוולם חודש מהנהה החודש הזה מלא הופעות =] (לא של יוסי.. בכללי)

חן 16H

New member
מתפקדת

שם: חן גיל: 16 וחצי עיר: ירושלים שיר החודש של יוסי (זה שהכי חרשתם עליו): בוכה בלילות שיר החודש בכללי: אף פעם לא אומר נהנים בפורום? או שיש משהו שמפריע? *עכשיו זה הזמן להגיד הכל!!* הדס מזוז והדס מזוז שתיים מציקות אני מקווה שהן\היא לא יציקו יותר חוץ מזה
הכל מעולה כולם מדהימים אוהבת את כולכם!!!!!!
חן

מתפקדת...

שם: אודליה גיל:19 וחצי.. עיר:ירושלים שיר החודש של יוסי (זה שהכי חרשתם עליו): בוכה בלילות ופס ליום אחד שיר החודש בכללי: פס ליום אחד (לנוכח המצב חח ) מה תגידו ליוסי בפעם הבאה שתפגשו אותו ? אין לי מושג... אם יש משהו שאתם רוצים להוסיף/לספר: וואלה שיהיה אחלה חודש... לכל התלמידים פה איזה כיף לכם אתם מסיימים ללמוד עוד מעט!! ולי נשאר 3 חודש עד שיהיו לי חיי אזרחות נורמלים...

lir2004

New member
מתפקד!

שם: לירן שחק. גיל: 18... ביום חמישי... עיר: נתניה. שיר החודש של יוסי (זה שהכי חרשתם עליו):"אל האור". שיר החודש בכללי:"הנשמה שלי" - עמית צח!, "יום אחרון" - טל שגב! ו-"סליחה" - מתי כספי! מה תגידו ליוסי בפעם הבאה שתפגשו אותו ?: "מה קורה, גבר???". תמונה שלכם עם יוסי *או בלי יוסי* (מי שרוצה): עדיף שלא... נהנים בפורום? או שיש משהו שמפריע? *עכשיו זה הזמן להגיד הכל!!*: הכל בסדר גמור... תנוחו... אם יש משהו שאתם רוצים להוסיף/לספר: "מילים ולחן", "גוסט ריידר", "דז'ה וו" ו"המגן" - סרטים חזקים ביותר! שווים צפיה!

../images/Emo195.gifמתפקדת

שם:עדי גיל:אוטוטו 16(אמאלה, חודש הבא...) עיר:נשר שיר החודש של יוסי (זה שהכי חרשתם עליו):"עד אליה" שיר החודש בכללי:"קצרה ארוכה-אבי בניון מה תגידו ליוסי בפעם הבאה שתפגשו אותו ?אחלה קול יש לך... תמונה שלכם עם יוסי *או בלי יוסי* (מי שרוצה):לא תמונה שחי אבל תמונה של הכלב שלי אוכל ארטיב...חחח נהנים בפורום? או שיש משהו שמפריע? *עכשיו זה הזמן להגיד הכל!!*-בשתי מילים? הדס מזוז אם יש משהו שאתם רוצים להוסיף/לספר-אמ...קרן פלס היא פשוט מוכשרת!! חחחח ולמירי מסיקה יש קול מדהים!! אוהבת

מתפקדת!!

שם : רווית אלון גיל : 13 עיר : אשקלון שיר שחרשתי עליו : יום אחד איתך שיר החודש בכללי : אף פעם לא אומר בפעם הבאה שתראו את יוסי מה תגידו לו : אתה האיש הכי מושלם שהכרתי בחייםם!!! נהנים בפורום?או שיש משהו שמפריע? : ת'אמת.....בקצרה.....הדס מזוז!!!!!!!!!! להוסיף\לספר : שיר אחד מושלם...רוצה אותך של תמי פדרמן שווה להוריד אוהבתותכם..רוית..

lir2004

New member
רווית, מצטער להגיד לך...

אבל אני חייב להגיד ש"רוצה אותך" זה שיר קצת אבסורדי, לטעמי... "אני אוהבת אותך, גם אם זה לא מתאים לך..."... אלה מילים די מפגרות, אם חושבים על זה... כאילו... "מה את רוצה שהוא יגיד?!?!"... "סבבה..."... חחחחחחחחחחחחחחחחחחח באמת... אבל זה טעמי האישי...

1mayush

New member
מתפקדת - אני שנה בדיוק בפורום! ../images/Emo13.gif

שם: מאיה (= גיל: 16 (= עיר: גבעת זאב - ירושלים (= שיר החודש של יוסי (זה שהכי חרשתם עליו): "אף פעם לא אומר". שיר החודש בכללי: "זה הזמן". מה תגידו ליוסי בפעם הבאה שתפגשו אותו ? כפרעליו
חח סתם, לא יודעת .. תמונה שלכם עם יוסי *או בלי יוסי* (מי שרוצה): לא תמונה שלי.. סתם תמונה נחמדה מהצפון שאחי צילם.. תנסו להבין אותה
נהנים בפורום? או שיש משהו שמפריע? *עכשיו זה הזמן להגיד הכל!!*: נהינת (= כיף איתכם (= אוהבת אותכם (= אם יש משהו שאתם רוצים להוסיף/לספר: אממ.. לא נראלי (=

moranush86

New member
אני

שם: מורן גולן. גיל: 21. עיר: גבעת זאב. שיר החודש של יוסי (זה שהכי חרשתם עליו): "לבד", "ציפור אבודה..." שיר החודש בכללי: "עכשיו אתה חוזר בחזרה" של המסיקה ו" עד אליך" של סינרגיה. מה תגידו ליוסי בפעם הבאה שתפגשו אותו ? מה'שמע אח שלי?!? מאיפה לי מה אני אומר לו... תמונה שלכם עם יוסי *או בלי יוסי* (מי שרוצה): דווקא עם ניקי... נהנים בפורום? או שיש משהו שמפריע? *עכשיו זה הזמן להגיד הכל!!* נהנים נהנים... אם יש משהו שאתם רוצים להוסיף/לספר:

ליבית1

New member
איזה תמונהההההההההההההההההההההההההההההההההההה

מי צילם?????????

bu1li

New member
אני:)

שם:בר גיל:15 עיר:ירושלים שיר החודש של יוסי:אף פעם לא אומר שיר החודש:becoming insane מה תגידו ליוסי פעם הבאה שתפגשו אותו: אין לי מושגג תמונה-עדיף שלא.. לא מפריע לי שום דבר..בזמן האחרון לא יוצא לי להיכנס ולהגיב כל יום אבל אני משתדלת..

yaelala14

New member
הההממ שלי

שם:יעל גיל:15 עיר:י-ם שיר החודש של יוסי (זה שהכי חרשתם עליו):אל האור חח שיר החודש בכללי:לא יודעת..הרבה מה תגידו ליוסי בפעם הבאה שתפגשו אותו ?לא יודעת :p תמונה שלכם עם יוסי *או בלי יוסי* (מי שרוצה):-- נהנים בפורום? או שיש משהו שמפריע? *עכשיו זה הזמן להגיד הכל!!* : בטח שנהנים!... זוכרים את ניקולימינל? חחחחחח אם יש משהו שאתם רוצים להוסיף/לספר:הפגנתי בת"א עם הנוער העובד היום חחח

sarit lang

New member
אני....

שם: שרית גיל: 18.5 עיר: תל אביב שיר החודש של יוסי (זה שהכי חרשתם עליו): אף פעם לא אומר שיר החודש בכללי: אף פעם לא אומר מה תגידו ליוסי בפעם הבאה שתפגשו אותו ?איזה חתיך אתה רוצה קשר ? ? חחחחחחח סתם דיברת בשם של הדס "היפה" ... אה..אין לי מושג מה אני יגיד לו ....! תמונה שלכם עם יוסי *או בלי יוסי* (מי שרוצה): נהנים בפורום? או שיש משהו שמפריע? *עכשיו זה הזמן להגיד הכל!!*בכללי הכל מצויייייין פה....!!!! אם יש משהו שאתם רוצים להוסיף/לספר: - - - -

שgal0

New member
../images/Emo3.gifאני........

שם: גל בן-עמי גיל: 16.5 עיר: ירושלים שיר החודש של יוסי: אף פעם לא אומר שיר החודש בכללי: אף פעם לא אומר מה תגידו ליוסי בפעם הבאה שתפגשו אותו?: וואלה אין לי מושג...... התמונה לא עולה לי!!!! ותקשיבו אתם אחלה פורום אנשים!!!!!

למעלה