התפקדות מאי

שgal0

New member
תיקון..

שיר החודש של יוסי (שחרשתי עליו): בוכה בלילות שיר החודש בכללי אף פעם לא אומר

כוכבה 27

New member
מתפקדת

שם:כוכבה. גיל:24.5. עיר:עכו. שיר החודש של יוסי (זה שהכי חרשתם עליו):"אף פעם לא אומר". שיר החודש בכללי:"אף פעם לא אומר" מה תגידו ליוסי בפעם הבאה שתפגשו אותו ? לא יודעת. תמונה שלכם עם יוסי *או בלי יוסי* (מי שרוצה): נהנים בפורום? או שיש משהו שמפריע? *עכשיו זה הזמן להגיד הכל!!*: נהנים סוף סוף התעוררנו כי הוא היה קצת יבש. אם יש משהו שאתם רוצים להוסיף/לספר:

hayalon1

New member
יאללה גם אני אפילו שאני לא פה הרבה :)

שם: אריאל בק גיל: 21 עיר: כפ"ס שיר החודש של יוסי: בוכה בלילות! שיר החודש בכללי: עינייה - עמיר בניון מה אגיד ליוסי: שתמיד חלמתי לפגוש אותו P: תמונה צרפתי :) בלי יוסי לצערי :) נהנים בפורום? לא יוצא לי לדבר הרבה האמת זהו :)))

מתפקדת :) *המחשב חזר לחיים :]]]*

שם: שרית גיל: 18 עיר: ירושלים שיר החודש של יוסי (זה שהכי חרשתם עליו): "אף פעם לא אומר" חח כמו כולם שיר החודש בכללי: "עכשיו אתה חוזר בחזרה" מה תגידו ליוסי בפעם הבאה שתפגשו אותו? הייייייי :):):) תמונה שלכם עם יוסי *או בלי יוסי* (מי שרוצה): חחח אפחד לא שם אז גמני לא.. נהנים בפורום? או שיש משהו שמפריע? *עכשיו זה הזמן להגיד הכל!!* נהנת! אם יש משהו שאתם רוצים להוסיף/לספר: שמחה ששיתפתם פעולה.. בהצלחה לכולם עם העבודות/מבחנים ובגרויות/שירות לאומי/צבא וכו'..

mori17

New member
מתפקדת ../images/Emo195.gif

טוב אני חזרתי מעריקות מאוד ארוכה מהפורום אבל הנה חזרתי
קיצר קצת תשובות :p שם:מור גיל:19+ עיר: פ"ת שיר החודש של יוסי (זה שהכי חרשתם עליו): בוכה בלילות שיר החודש בכללי: כנ"ל מה תגידו ליוסי בפעם הבאה שתפגשו אותו ? שיש לך קול חבל"ז והמילים של השירים פשוט אי אפשר שלא להתחבר בתור מישהי שכותבת שירים יש לך משהו שנכנס עמוק בלב
תמונה שלכם עם יוסי *או בלי יוסי* (מי שרוצה): נהנים בפורום? או שיש משהו שמפריע? *עכשיו זה הזמן להגיד הכל!!* אם יש משהו שאתם רוצים להוסיף/לספר: עד מתי אוג' 06?!
יומטוב מורי

1mayush

New member
שלום מורי ../images/Emo13.gif

שמחה שבאת לפורום.. מתי שתוכלי תיכנסי (= ... שבת שלום (=

למעלה