כן אה?!... היו ימים שעוד הייתה אמונה בהכל... כמה השתנה מאז!!!:-\ למה אי אפשר לחזור אחורה בזמן
M MORIYAE New member 4/11/07 #58 ../images/Emo24.gif כן אה?!... היו ימים שעוד הייתה אמונה בהכל... כמה השתנה מאז!!!:-\ למה אי אפשר לחזור אחורה בזמן
../images/Emo24.gif כן אה?!... היו ימים שעוד הייתה אמונה בהכל... כמה השתנה מאז!!!:-\ למה אי אפשר לחזור אחורה בזמן
T the Girl of Love New member 4/11/07 #59 ../images/Emo214.gifאף פעם אל תגידי "אף פעם" אפשר להחזיר דברים לפעמים, אבל אחר כך מצטערים עליהם שכולם בזמן הזה המשיכו ורק אנחנו נשארנו מאחור [כל כך מנסיון אני אומרת את זה..]
../images/Emo214.gifאף פעם אל תגידי "אף פעם" אפשר להחזיר דברים לפעמים, אבל אחר כך מצטערים עליהם שכולם בזמן הזה המשיכו ורק אנחנו נשארנו מאחור [כל כך מנסיון אני אומרת את זה..]
M MORIYAE New member 4/11/07 #60 לא אמרתי "אף פעם" אבל גמני כמוך מאמינה שאם אי אפשר להחזיר דברים אחורה, זה כנראה כי לא צריך... כנראה יהיו דברים יותר טובים..|מעודדתאתעצמי|
לא אמרתי "אף פעם" אבל גמני כמוך מאמינה שאם אי אפשר להחזיר דברים אחורה, זה כנראה כי לא צריך... כנראה יהיו דברים יותר טובים..|מעודדתאתעצמי|
R Refreshing Menta New member 9/11/07 #64 ../images/Emo126.gif מותר להתפקד עכשיו? ../images/Emo9.gif שם: נטע! גיל:עוד 3 חודשים 17 עיר:יבנה תמונה:עם הפיג'מות והקטע המצחיק שמאחורי התמונה- הייתי בטוחה שאני מצטלמת רק עם אילן איכשהו גם האחרים נדחפו
../images/Emo126.gif מותר להתפקד עכשיו? ../images/Emo9.gif שם: נטע! גיל:עוד 3 חודשים 17 עיר:יבנה תמונה:עם הפיג'מות והקטע המצחיק שמאחורי התמונה- הייתי בטוחה שאני מצטלמת רק עם אילן איכשהו גם האחרים נדחפו