התפקדות נובמבר

efif1212

New member
../images/Emo195.gifהתפקדות נובמבר ../images/Emo195.gif

גם כדי שנכיר טיפה אחד את השני... שאלון קצרצרון: שם: גיל: מקום מגורים: עונה אהובה: צופה בקצב ארה"ב/ קצב ישראל: מסר לאומה: רציתי לכתוב "מתמודדת אהובה", אבל ויתרתי על זה...בואו נעשה שרשור בלי ויכוחים אם אווה יפה או דניאל מושלמת,הולך?

Nataly B

New member
מתפקדת!

שם: נטלי גיל: 16 וחצי מקום מגורים: אזור השרון עונה אהובה: רביעית צופה בקצב ארה"ב/ קצב ישראל: קצב ישראל. מסר לאומה: "תן חיוך, הכל לטובה!"

Black Jane

New member
שאני אתפקד? מה פתאום! ../images/Emo2.gif

שם: יש לי סיליט
גיל: 17.5 מקום מגורים: קיבוץ עונה אהובה: העונה השנייה והעונה החמישית. צופה בקצב ארה"ב/ קצב ישראל:
+טיפה יוטיוב. מסר לאומה: אומה תורמן

Yann Tiersen

New member
../images/Emo196.gif

שם: שיר גיל: 16 מקום מגורים: גבעתיים עונה אהובה: 2, 3 ו-6 (בגלל ג'ואני). צופה בקצב ארה"ב/ישראל עד עכשיו ישראל, אבל לאחרונה שיעמום השביתה הכריע אותי והתחלתי לראות את עונה שבע ביוטוב. מסר לאומה: היאוש נעשה יותר נוח.

NP16

New member
טוב מאד שויתרת :)

שם: חם ויפת. (נדב.) גיל: ששון ושמחה (17) מקום מגורים: ליד פתח תקוה. עונה אהובה: 2,3,6,7. (נו מה..
) צופה בקצב ארה"ב/ קצב ישראל: קצב ישראל,אבל לאחרונה בקצב שלי :) (=יוטיוב) מסר לאומה: אני שונא את אומה תורמן. סתם רציתי להגיד. :)

מתפקדת:)

שם:פני או לי(שם שני,עזבו סיפור ארוך) גיל:15(נשיקוקיז) מקום מגורים:מודיעין הקטנה,שחשוב לציין שאין בה ים:( עונה אהובה:2,3,4,6,8(מה???) צופה בקבע ארה"ב\בקבע ישראל:עד שנה שעברה זה היה ארה"ב(ענק)אבל עכשיו זה בעיקר ישראל+קצת יוטיוב. מסר לאומה:דניאל היא המנצחת הגדולה של העונה השישית:)הריעו לה!!!

../images/Emo47.gifאיפה היית עד היום?? אכן דניאל הבחורה

המושלמת בתולדות הסידרה.. ואמממ... עדיין לא הבנתי איך קוראים לך!!

:)

קוראים לי פני\לי.כאילו אפשר לקרוא לי גם פני וגם לי.אני מעדיםה את השם פני:) ועד היום הייתי רואה ובלתי נראית.הייתי מסתובתת בפורומים אבל לא ממש מגיבה :)3>@--^--@

סבבה פני!!! אז מעכשיו אני לא מרשה לך לא להגיב

!!! תגיביייייי ותרשמי! :) נראה לי שיש לך דעות חשובות !!!...

NP16

New member
אולי תסבירי..

למה כתבת את הדבר הבא? : 8.ליובי.אני לא יודעת למה אבל אני פשוט שונאת אותה.ביום יום היא סבבה אבל בתמונות היא מכוערת ביותר. 7.מישל.היא יפה אבל מכוערת. 6.אווה.היא ד יפה אבל היא גם קצת מעצבנת אותי. 5.קיניה.הדבר היחיד שבגללו אהבתי אותה זאת התמונה של הפיל. 4.ג"ייד.יש לה יופי מצרי כזה וחמוד. 3.אמנדה.היא פשוט מדהימה. 2.פרונדה.היא ממש מהממת אבל היא סופר מפחידה אותי. 1.ללא כל ספק דניאל.היא פשוט מהממת ואני מקנאה בה כל-כך:)חוץ מהקטע עם הרגל השבורה(כואב לאללה)

../images/Emo99.gifאם כתבת את זה אני פשוט ג=א=ה בך

אלוהים זה נשמע כאילו אני רשמתי את זה.............................. מטורף!!!! חותץ מזה שאני לא חושב שאווה יפה וליובי?? אפילו לא שווה תגובה.. השאר במיוחד דניאל הפיל של קיניה פורונדה ואמנדה זה ב==ו==ל== אני... מדהיםםם

NP16

New member
מממ..ממש לא שאלתי אותה בגלל התוכן..

בהחלט מדהים שהיא אוהבת את אמנדה ודניאל כמוך,כי אין הרבה אנשים כאלה בכלל! וואו!!!!! (כי אתה הרי הרסת לכל מי שכן היה לו חיבה לדניאל....) בכל מקרה,לא שאלתי בגלל התוכן, אתה ביקשת לדרג את המקום השלישי והיא נתנה את הדירוג הנ"ל. :S ומה שהיא כתבה על מישל "יפה אבל מכוערת" וכולה די...מוזרה לי.

../images/Emo79.gif

שם:אפרת
מקום מגורים:גבעתיים
עונה אהובה:3
צופה בקצב ארה"ב/ קצב ישראל:ישראל
מסר לאומה:נהיה פה חם..לא?
הודגש באמצעות מדגישומטיק

efif1212

New member
יס סר! ../images/Emo195.gif

שם: אפרת גיל: עוד 16 יום בת 19
מקום מגורים: חיפה עונה אהובה: 2,6,7,8 צופה בקצב ארה"ב/ קצב ישראל: יונייטד סטייטס אופ אמריקה מסר לאומה: אין לי מסר, אז אני אספר בדיחה ששמעתי השבוע (אומרים לי שהיא די נדושה אבל בכל זאת...) ממה מתה מחשבה של בלונדינית? מבדידות

מתפקדת~../images/Emo195.gif../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

שם: אולגה.
אזור מגורים: אזור חיפה.
עונה אהובה: אממ. אחרי שהן נגמרות אני לא כ"כ זוכרת אותן.
צופה בקצב ארה"ב\ישראל: רק את 8 לפי ארה"ב. (כי שיעמם לי.XD)
מסר לאומה: אל תשכחו לנשום. ^___^

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

יהיה לו כ"כ קשה מחר. >:

למעלה