התפקדות נובמבר

עונה----->../images/Emo140.gif../images/Emo192.gif../images/Emo99.gif

שם:ע=ו=מ=ר=י גיל: 20 הגיל המושלם מקום מגורים:אשקלטאון עונה אהובה: 6- בגלל הזוכה המושלמת אבל גם מאוד 5 וגם 2. צופה בקצב ארה"ב/ קצב ישראל: ישראל ... ספויילרים זה בעעעעעע מסר לאומה: הנה אני באאאאאאאא ! ובגדול חחע עוד מסר: הכדור הוא עגול והכסף- גדול!! משפט אדיר מתמודדת אהובה- אפילו שלא שמת.... דניאללללללללללללללללללללללללללללל נו צריך להגיד בכלל?? הכי יפה בתחרות. ועוד משהו על התמונה של קיניה...! התאהבתי בפיל קשות אז החלפתי אותה להיות השומר מסך בפלאפון שלי שזה הכבוד הכי גדול בעולם כי לפניה הייתה .. JLO אהובתי. אז קיניה קבלי ח"ח על אחת התמונות היפות בתחרות ובעולם.

Manga136

New member
מתפקד. ../images/Emo142.gif

שם: שחר. גיל: סמוי בינתיים. מקום מגורים: הירח^__^ עונה אהובה: עונה 7
צופה בקצב ארה"ב/ קצב ישראל: בקצב ארה"ב
מסר לאומה: תראו טופ מודל!

NP16

New member
אם הזה בן 20^^ אז אין לך מה להתבייש..

פאק אני עדיין מסתכל בזה שהוא כתב את זה בהלם מוחלט.

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gif../images/Emo6.gif מסכימה

אני לא אומר בדיוק מה עבר לי בראש ברגע שראיתי את זה...אבל... תראו,למי שעבר פעם בפורום מצעדים וביקורת מוזיקה,יש שם אחד,קובי,הטרול הכי גדול של הפורום,שהנהלת תפוז הזמינה לו משטרה. הוא בן 18.

NP16

New member
וואו מה הוא עשה?והבהלת אותי בהתחלה,כי גם

למנהל קוראים קובי. :) אבל הוא עדיין מנהל אז לא הגיוני.. (או שכן?)

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifלאיזה מנהל קוראים קובי?

אין שום מנהל במצעדים וביקורת מוזיקה בשם קובי. והוא כ"כ רצה להיות אדום בפורום,עד שהוא פתח עשרים מיליון משתמשים,פתח משתמשים שבהם הוא התחזה למנהלים ולמשתמשים בכלליות וכו' וכו'.

דיברת אליי?? אם כן אז--->

א- לא הבנתי בשיט מה שרשמת. טוב זה מחמאה בשבילי לא להבין דברים שאחד כמוך אומר... ב- נראה לי שסיכמנו יותר מפעם 1 שאתה לא מגיב להודעות שלי... תפסיק להיות ק-ר-צ-י--ההההההה

NP16

New member
כשאתה מסכם משהו זה לא נקרא סיכמנו.

וזה היה תגובה לשחר,(MANGA). ו..תבין מה שאתה רוצה :)

../images/Emo191.gif בקיצור נסכם את זה פעם אחרונה:

אל תדבר לא אליי ולא עליי. לא שאתה מעניין אותי ממטר פשוט זה מציק בעין ההודעות מה כל כך קשה????????????????????????????????????????????????????????????? יופי הפעם זה היה מאוד ברור.

למעלה