התפקדות נובמבר

• פותח הנושא 5ifi
  • פורסם בתאריך

5ifi

New member
../images/Emo195.gifהתפקדות נובמבר../images/Emo195.gif

אמנם היום כבר ה-2 לחודש, אבל תתמודדו!!! לא היתה התפקדות...שמונה מאות חודשים, אז החלטתי לעשות מעשה. קדימה חברות-
שם:
מקום מגורים:
משו טוב החודש:
משו רע החודש:
שיר HIM החודש:
מסר לאומה:
נראה לי שזה מספיק...
חודש מקסים וחורפי לכווולנו!

Tender Thunder

New member
התפקדות ראשונה ^.~

שם: ירדן. גיל: מתקרבת לחוּקיוּת @_@. כיתה/תפקיד אחר כלשהו: אחרונה O_O. מקום מגורים: אי שם במאחורי-הקלעים כלשהם בפינלנד. משו טוב החודש: משהו שיקרה או שקרה? כי כרגע אני רק רואה עומס. אבל קיבלתי היום ציון מצויין כשציפיתי בכלל לנכשל ^__^. משו רע החודש: פחח -_- לא כדאי שאני אתחיל להשתפך. כ"כ הרבה לעשות רק עד מחר, ולא ישנתי הלילה
. שיר HIM החודש: חרשתי אותם החודש, זה יהיה קשה.. When Love And Death Embrace ו-Rip Out The Wings Of A Butterfly, כי הם כיכבו בפלאפון שלי
. מסר לאומה: אז קדימה, הראו להם את אהבתכם, תִלשו את כנפי הפרפר, למען נשמתכם
חודש מקסים וחורפי לכווולנו! יאי D:

5ifi

New member
../images/Emo195.gifyes, sir!!!

שם: יפי.עם חיריקים! גיל:18 ו...שלושה חודשים בקושי? כיתה/תפקיד אחר כלשהו: בת שירות במערך הגיור
מקום מגורים: חור בדרום משו טוב החודש: יומולדת לחברה, נגמרו החגים, מעניין בעבודה...כל מיני!
משו רע החודש: מגעיל בדירה, נראלי השמנתי...כל מיני!
שיר HIM החודש: נו...בארי אלייב באיי לאב... מסר לאומה:חשיבה חיובית לא תמיד עובדת! אבל תמיד שווה לנסות...
חורף מושלם לכווולם!
אוה, תמונה!! אני מתחילה קולאז' של המשפחה שלי...אחרי הקולאז'-חברות שעשיתי (והראיתי כאן...) לא שזה מתיימר להיות משו, אני עושה את זה עם צייר רגיל...אבל הם מצחיקים...!

5ifi

New member
אינלי כח...

אבל בעיקרון אני מופיעה שם פעמיים... פעם אחת בפינה העליונה הימנית... (וזאת תמונה ממש ישנה ומאופרת...מהחתונה של אחותי...!) ועוד פעם איפשהו באמצע...שעדיף לוותר עליה...אבל היא מצחיקה...

Wrath Within

New member
IM HERE ! ../images/Emo11.gif

שם: גליה
כיתה/תפקיד אחר כלשהו: יב
מקום מגורים: השרון הנפלא...
משו טוב החודש: אוהווווו הרבה
חזרתי לשמוע מטאל! //m//
משו רע החודש: למה תמיד לחשוב שלילי? בעזרת השם אלקסי יפול עליי מהשמיים |חיוךאופטימי|
שיר HIM החודש: קשה, קשה.
מסר לאומה: אלקסיסקסי?

5ifi

New member
קשה להאמין אבל...

התגעגעתי ל'אלקסיסקסי' שלך!
קצת.

5ifi

New member
../images/Emo3.gifנה נה נה!!!

אני אגיד לך למה באמת התגעגעתי? ל... "הוא! חמוד! למחוץ!!!!"

Rose131

New member
ממממממ

שם:נועוש גיל:17 כיתה/תפקיד אחר כלשהו:י"ב מקום מגורים:ירושלים\מבשרת משו טוב החודש:אמ... הייתי בטוחה שהיה משהו! משו רע החודש: איזה עשרה מבחנים ותסריט על הראש? שיר HIM החודש:cyanide sun מסר לאומה:ממממממממ

5ifi

New member
~נדחפת~

על מה את עושה את הסרט? ו...תקני אותי אם אני טועה, אבל לא אמורים להגיש את הסרט גמר ב...סופשנה???

5ifi

New member
זה שבר לי את הלב.

אני על סף דמעות... מסכן...מה קרה לו?

Rose131

New member
חח רצינית?

קרה לו.. אמ... היפראקוזיס, קוראים לזה. הגברת שמע, יענו.
וואי, דמעות זה מעולה. נקווה שהסרט גם יגרום לתגובה כזו!

5ifi

New member
מאוד רצינית...!

והיפוקר-בלהבלה לא אומר לי כלום. אבל הוא מסכני בכל זאת... בהצלחה עם הסרט...!

The Ocean Girl

New member
It's not too late It's never too late

D: שם: דנה גיל: 14 כיתה/תפקיד אחר כלשהו: ט מקום מגורים: שם, ואז שמאלה D: משו טוב החודש: לא זוכרת D: משו רע החודש: משהו
שיר HIM החודש: נחשו D: מסר לאומה: שמיכת פוך!

5ifi

New member
אניאני!!

זה יכול להיות במקרה מקרי בהחלט...אה... PDLIG??????

למעלה