התפקדות נובמבר

• פותח הנושא 5ifi
  • פורסם בתאריך

Love Metal 666

New member
אהההההה!!!!!!!!!!!

אני לא מאמינה!! כמה זמן לא הייתי כאן, יומיים, שלושה? וכבר יש שני שרשורים חדשים! אני לא מאמינה! מזל"ט! בלאט. אוקיי. שם: סמדר. גיל: עוד יומיים 16 וחצי בדיוק.
כיתה/תפקיד אחר כלשהו: יא'. מקום מגורים: מבשרת. משו טוב החודש: כן בטח... משו רע החודש: אממ, הכל? שיר HIM החודש: את רצינית? מסר לאומה: Remember, remember, the 5th of November... עוד יומיים! (נו, ונדטה!)

מתפקדת../images/Emo88.gif

שם:עדי גיל: 13 ועוד חודש 14!
כיתה/תפקיד אחר כלשהו: ח' מקום מגורים:אי שם...מעבר לקשת
משו טוב החודש: שהיו לי חיים...תקופה כל כך נפלאה
משו רע החודש:עומס זוועתי! אני בכלל המומה שיש לי זמן להיות על המחשב
שיר HIM החודש: יש די הרבה כי חרשתי עליהם: HIM Lose you tonight him-our diabolikal rapture HIM - The Kiss Of Dawn HIM-the cage him - Killing Loneliness H.I.M. - Wicked game מסר לאומה:מתמטיקה זה זוועה.

inbal287

New member
ווהו, מתפקדת :]]

שם: לירון ענבל גיל: 19 כיתה/תפקיד אחר כלשהו: מאבחנת גחל"ת מקום מגורים: ירושלים משו טוב החודש: סיימתי את ההכנה, שיחות עם כמה אנשים שעשו לי ממש טוב משו רע החודש: יותר מדי בי"ח ולחץ שיר HIM החודש: BW מסר לאומה: אני רוצה חורף!!!

מתפקדת

שם:אודיה.אבל אני מתכוונת להחליף אותו. גיל:אממממם...קצת גדול...20 כיתה/תפקיד אחר כלשהו:כיתה א'.במגמת תקשורת חזותית. מקום מגורים:עיר הקודש באר שבע משו טוב החודש:הכרתי את him
משו רע החודש:התחלה חדשה ...שדי קשה... שיר HIM החודש:זה קשה, כי רק גיליתי שיש להקה כזאת ולא להקה בשם villo villa.הייתי אומרת ש "go with the sin" כי זה הראשון או אחד הראשונים שלהם ששמעתי...והמילים...והלחן.וגם הקליפ מצויין והביצוע מההופעה ... מסר לאומה:אם רק נאמין... יש לי הקלטה של הופעה כלשהי ובין שיר לשיר השתרבב לו "אם רק נאמין".אז אולי זה נכון.אם רק נאמין. חורף מעניין :)ושלא יתפוס אתכם גשם מחוץ לבית

FFTL

New member
אלללללללה גדנ"ע!!!!!!1111 ../images/Emo195.gif../images/Emo195.gif../images/Emo195.gif:

שם: ליעד. גיל: ביום ראשון היה 16. :) כיתה/תפקיד אחר כלשהו: י"א...תפקיד צבאי יהיה כנראה מדנית...מפקדת בג'וערה. משו נחמד
מקום מגורים: קדימה! משו טוב החודש: יומולדת, גדנ"ע 2008 ג'וערה!!!!!!1@#$!#^%@$&#%*# היה כלכך טוב!!! :] משו רע החודש:
שיר HIM החודש:
מסר לאומה: תתגייסו לצה"ל!

למעלה