התפקדות סוף שנה

veredmp

New member
../images/Emo195.gif התפקדות סוף שנה ../images/Emo195.gif

לא להאמין שהיום נגמרת 2010. אני ממש זוכרת אותה כשהתחילה
השבוע לא נסכמ"ש אלא נתפקד. אני רוצה לראות את כולכם, גם אלו שלא מסכמ"שים וגם אלו שלא כותבים הרבה. בואו תגידו שלום
שם:
שיר אהוב בכל אחד מהדיסקים של מירי:
מסר לאומה לקראת סוף השנה: סופ"ש מעולה לכולם

veredmp

New member
../images/Emo68.gif מתפקדת

שם: ורד
מאיפה אני בארץ: נתניה
שיר אהוב בכל אחד מהדיסקים של מירי: בעיקרון יש לי 3 בכל דיסק, אז אני אבחר אקראית אחד מהם
בראשון: אף אחת, בשני: ילדה שהתבגרה, בשלישי: והתזמורת נגנה
מסר לאומה לקראת סוף השנה: קחו את כל הדברים הטובים שעברו עליכם השנה, תשכחו את הרעים, ותעשו חיים שנה הבאה

ady18

Well-known member
מתפקדת

יעל שיר אהוב: אלבום 1:אתה אף פעם\שיר תקווה אלבום 2:ילדה שהתבגרה 3 :נטלי

הילה 201

New member
../images/Emo171.gifהתפקדות !!!

שם: הילה גיל: 26 מאיפה אני בארץ: רמת גן שיר אהוב בכל אחד מהדיסקים של מירי: לשם,ממי,חדשות טובות מסר לאומה לקראת סוף השנה: אופטימיות זה שם המשחק כי הכל שאלה של גישה לחיים !!! סופ"ש מעולה לכולם

I מ י ר ב I

New member
מתפקדת!

שם:מירב גיל:31 מאיפה אני בארץ:חדרה מסר לאומה לקראת סוף השנה:הכי חשוב-הבריאות!

סחטיין ורד..עונה בכיף

שם: שי קרן..אהלן למי שלא מכיר עדיין:p גיל: 22(איזה זקן) מאיפה אני בארץ: ק.אתא הכעורה שיר אהוב בכל אחד מהדיסקים של מירי: אוקיי....הכי קשה זה מהאלבום הראשון.....אלך דוקא על "בקרקס הזה" ו"טיול לילי" אלבום שני-לא תסכימו איתי אך "תמונה מטושטשת" באלבום השלישי:"הוכחה" מסר לאומה לקראת סוף השנה: אין שום מסר..רק שכולם יהיו בריאים,שכולם יהיה בסדר...

איריס מ

New member
שלום ../images/Emo195.gif

שם: איריס גיל: 34 מאיפה אני בארץ: אשדוד שיר אהוב בכל אחד מהדיסקים של מירי: טוב לא פשוט לבחור, אל תשאלו כמה פעמים מחקתי וכתבתי כאן שמות של שירים ובכל זאת... ב
הראשון: "מפלס המצב רוח", ב
השני: "ילדה שהתבגרה", ב
הנלווה אליו: "דבר אלי בפרחים" וב
השלישי: "על הכתף של תל-אביב". מסר לאומה לקראת סוף השנה: כמו השנה, גם בשנה הקרובה מאחלת לכולם בעיקר בריאות עם הרבה התחלות, הצלחות וחדשות טובות וכמו שכתבתי בפורום של קרן, כולי תקווה שגלעד שליט יחזור אלינו בשלום ובמהרה.

עונה...

שם:תום גיל:25 וחצי. מאיפה אני בארץ: נמצאת בת"א,אבל הלב בעמק יזראעל:) שיר אהוב בכל אחד מהדיסקים של מירי:קשה מאוד מאוד!!! הראשון:באה אליכם/טיפה טיפה (זה לפי המצב רוח!) השני: שירה.השלישי: חדשות טובות... מסר לאומה לקראת סוף השנה:לכו בעקבות החלומות שלכם, ואל תתייאשו עד שהחלום יתגשם, והכי חשוב תאמינו בעצמכם! (מניסיון!!).... שיהיה לכולנו שנה מקסימה!! שנת בריאות ואהבה,ורק חדשות טובות!

sp400

New member
מתפקד

שם:שלומי גיל:19 מאיפה אני בארץ:ירושלים שיר אהוב בכל אחד מהדיסקים של מירי: שני כוכבים, אזא"ש ,חדשות טובות מסר לאומה לקראת סוף השנה:שתהיה שנה של אושר והתחלות חדשות סופ"ש מעולה לכולם

Music4Life

New member
../images/Emo195.gif כן המפקד! ../images/Emo13.gif מתפקדת....

שם:
ניבה גיל:
28 מאיפה אני בארץ:
מתל אביב היפה.... שיר אהוב בכל אחד מהדיסקים של מירי:
מהאלבום הראשון "מירי מסיקה" - "טיפה טיפה" (למרות שהבחירה ממש ממש קשה!)
מהאלבום השני "שלום לאמונות" - מבלי היסוס והכי קטן שבהם, השיר "אם זאת האהבה שלך"
מאוהבת קשות.
מהלאבום "חדשות טובות" - "ולרגע נדמה" (אבל זה עדיין משתנה...) מסר לאומה לקראת סוף השנה:
מאחלת לכולם שתהיה לנו שנת שלום ואהבה
, בלי פיגועים, ובלי מחבלים ובלי טרור...בלי תאונות דרכים. שתהיו מוקפים אהבה ותגשימו את רוב חלומותיכם הגדולים ביותר, תהיו מאושרים, ותחיו את חייכם באמת שלכם ובדרך שאתם בוחרים בה, אל תנסו לרצות אחרים - רק את עצמכם! שנה טובה!

NaniBani

New member
מזכיר לי את הצופים, להתפקד חחח.. ../images/Emo6.gif קבלו!-->

שם: נעמי (הידועה כ-נני בנני
) ) )
מאיפה אני בארץ: ירושלים + כפר סבא
שיר אהוב בכל אחד מהדיסקים של מירי: קשה לבחור, אז.. אני פשוט אבחר את שלושת הדיסקים
מסר לאומה לקראת סוף השנה: אין לי משהו ספציפי, ויש המון, אבל בקיצור- קחו הכל באיזי, אל תיתנו לרגעים ודברים קטנים (וברור- אנשים קטנים ומושפלים) להפיל אתכם, ו.. בכלל, תחיו את החיים ואת שנת 2011 כמו *שאתם* יודעים! ושתהיה לנו שנה מדהימה!!!!
מלאה במירי ובאהבה!

Koala Girl

New member
../images/Emo195.gif../images/Emo113.gif

שם: עדי גיל: 23 מאיפה אני בארץ: חולון שיר אהוב בכל אחד מהדיסקים של מירי: אמממ....לשם - אזה"ש/תמונה - הכתף של ת"א/שתי גדות מסר לאומה לקראת סוף השנה:

veredmp

New member
יו, נשבעת לך שקראתי "הכתף של אשתי גדות" ../images/Emo6.gif

ofree15

New member
חחחח מתפקדת!! ../images/Emo195.gif

שם: עופרי
מאיפה אני בארץ: חולון
שיר אהוב בכל אחד מהדיסקים של מירי: אמממ... אף אחת, תמונה\ילדה שהתבגרה, מה עשית
מסר לאומה לקראת סוף השנה: שתהיה שנה של אושר , שתעשו את הדברים שאתם רוצים לעשות, דברים שתהנו לעשות אותם!

BRANGELINA

New member
כן המפקדת!../images/Emo195.gif

הייי חזרתי הביתה מהצבא אז נכנסתי להתעדכן... ולהגיד לכם שלא שכחתי את הפורום למרות שאני לא פה
מירי כל היום מלווה אותי..וכל פעם שקורה משהו שמזכיר לי את הסיפורים שלה אני ישר צוחקת כמו הפקרת נשק וכאלה חחחחח שם: קסם גיל: 18 מאיפה אני בארץ: חולון שיר אהוב בכל אחד מהדיסקים של מירי: אף אחת, עאח"ב מה עשית מסר לאומה לקראת סוף השנה: שתהיה אחלה שנה אזרחית חדשה(לכם חח אני רכוש צה"ל...) ואני ממש שמחה לגלות שמירי תשפוט בכוכב נולד אני מקוה שיצא לי לראות... סופ"ש נעים

טוב, נו....../images/Emo13.gif

שם: נעמה גיל: הכין עכשיו את התביעה, ורד, או אח"כ?! מאיפה אני בארץ: טבעון שיר אהוב בכל אחד מהדיסקים של מירי: אין לי אפשרות לבחור, אוהבת הרבה, למרות שמזמן לא יצא לי לשמוע
מסר לאומה לקראת סוף השנה: שיהיה לכולנו רק טוב והמון (אולי אח"כ ארחיב, הקטנצ'יק קורא לי....
)!

yafit1305

New member
מי ואני ומה שמי ../images/Emo202.gif

שם:יפית בשבקין גיל:30+ מאיפה אני בארץ:מצפה עדי (10 דקות מקרית ביאליק) שיר אהוב בכל אחד מהדיסקים של מירי: אוהבת הכל ונהנית לשמוע כל פעם מחדש,כאילו זאת הפעם הראשונה... מסר לאומה לקראת סוף השנה:אל תוותרו על החלומות שלכם!תילכו עם תחושת הבטן שלכם ותאמינו לי שזה משתלם! במה אני עוסקת: אני צלמת סטילס המתמחה בצילום נשים בהריון,תינוקות ומשפחה,מוצרים,תכשיטים,מזון,תדמית,יחסי וציבור וארועים קטנים.

pRimaVeriTaVIV

New member
בעקבות איומים מצד ההנהלה.. ../images/Emo8.gif

שם: שמור במערכת
גיל: 17 וחצי מאיפה אני בארץ: נתניה שיר אהוב בכל אחד מהדיסקים של מירי: אויש, נו.... שיהיה- בדיסק הראשון: הצל ואני/טיול לילי, שלום לאמונות: ילדה שהתבגרה/עכשיו אתה חוזר בחזרה, חדשות טובות: יום ראשון/נטלי/מה עשית מסר לאומה לקראת סוף השנה: צריך לשפר את החינוך
שנה טובה

למעלה