התפקדות סוף שנה

Rony 05

New member
היי

רוני 21 שירים שאני אוהבת במיוחד בתקופה האחרונה: טיפה טיפה, ילדה שהתבגרה, היי אחותי, מה עשית, שיר לשירה מסר לאומה? אין לי משהו יותר מדיי גדול להגיד...בכל מקרה אני מאחלת לכולכם ולעצמי שנהיה בריאים ומאושרים
ושנעשה הרבה דברים שעושים לנו טוב

jass8

New member
מתפקדת ../images/Emo183.gif

שם: יסמין
מאיפה אני בארץ: תל אביב
שיר אהוב בכל אחד מהדיסקים של מירי: אני אנסה למרות שזה קשה ממש: ראשון- 'תן לי סימן' ו'לשם' שני- 'שלום לאמונות' ו'ממי' שלישי- 'חדשות טובות', 'על הכתף של תל אביב', 'מה עשית' ו'נטלי'
מסר לאומה לקראת סוף השנה: לקחת דברים בקלות הזמן עובר כל כך מהר (כבר עברה שנה..! טירוף)

../images/Emo13.gif

שם:עדי גיל:31 מאיפה אני בארץ:רמת גן שיר אהוב בכל אחד מהדיסקים של מירי:מהדיסק הראשון: שני כוכבים מהדיסק השני:תמונה מהדיסק השלישי:נטלי מסר לאומה לקראת סוף השנה:make love not war

oranitoosh

New member
מתפקדת ../images/Emo13.gif

שם: אורנית גיל:21 מאיפה אני בארץ: אם שלומי אומר, כך גם אני- ירושלים שיר אהוב בכל אחד מהדיסקים של מירי: 1- אף אחת, 2- אם זאת האהבה שלך, 3- על הכתף של תל אביב מסר לאומה לקראת סוף השנה: נצלו כל שנייה בחיים- אין לדעת אם נקום מחר בבוקר

מורןס

New member
הנה

אכן לא כותבת הרבה. אבל קוראת כמעט כל יום. מורן בת 31 שירים: 1: באה אליכם 2: תודות 3: הי אחותי מסר לאומה: איזה כיף שמירי בכוכב נולד - נזכה לראות אותה הרבה :)

מתפקדת!!../images/Emo42.gif

שם: רביד
גיל: 16 וחצי מאיפה אני בארץ: גן יבנה - למי שלא מכיר, מושבה ליד אשדוד (וזה לא יבנה!!) שיר אהוב בכל אחד מהדיסקים של מירי: אין אחד ספציפי, זה כל הזמן משתנה. אז נכון לעכשיו: דיסק ראשון - אף אחת דיסק שני - עכשיו אתה חוזר בחזרה דיסק שלישי - נוצות מסר לאומה לקראת סוף השנה: יש לי שניים
1. אני שונאת את תפוז!!! בגללו הפורום נדפק לי
2. אני אוהבת אתכם חברי פורום מושלמים שלי, אפילו שאני לא מספיקה להיכנס הרבה ולהגיב כמו שצריך בזמן האחרון...

NaniBani

New member
גם אנחנו אוהבים אותך! ../images/Emo13.gif ../images/Emo23.gif

ומזל שציינת שגן יבנה זה לא יבנה
(סתם, אני זוכרת כמה חפרתי לך... חחחח....)

למעלה