מיפקד לרגל השנה החדשה

מתפקד בהכנעה. עורך בימים האלה סרט (די בלחץ)

לערב הגמר של פרוייקט תיאטרון בובות עם נערות ממועדון של אגף הרווחה בחולון. הערב יהיהי למחרת יום כיופר, אני אעלה פרטים בהמשך.

../images/Emo195.gif מיפקד לרגל השנה החדשה ../images/Emo74.gif../images/Emo76.gif

לרגל השנה החדשה הבאה עלינו לטובה חשבתי שיהיה נכון לערוך מסדר התפקדות כללי בפורום ועל הדרך לברר לאן נעלמו חברים וחברות שלא שמענו מהם לאחרונה ושחלקם אני יודע שקוראים ומתעדכנים מדי פעם אבל לא כותבים
מאור - אתה מציץ לנו
דודרינה...ההיית או חלמתי חלום
ואמא שלי היתה אומרת: חוכמה גדולה לקבל מחמאות ואח"כ להעלם... ליאור קסם - חממה: אפילו שריכלנו בשבחך לא קפצת לביקור ענבל עמר - את עוד משדרגת את המחשב
עינבלית - לא חייבים בובה חדשה כדי לקשקש קצת עם החבר'ה שחרזדה- מאז הדיון על פינוקיו נעלמת שקד - תשמיע קצת יותר את קולך, מתגעגעים ומה עם קדם 5? ותיאטרון הפלאים? ותיאטרון החלום? ועוד רבים וטובים???? מקווה שההתפקדות תעזור לשמוע מכם
ולכל החברים הפעילים והכותבים בדרך כלל: גם אתם מתבקשים להתפקד
עמוד דווווווום - המיפקד מתחיל וימשך עד שבת הבאה על מנת לאפשר לכולם להספיק להתעדכן ולהשתתף אני, דודי בן - אדרת נוכח ( טוב לאן כבר יש לי ללכת ביננו?! )

אני כאאאאאאן.

עדיין כותבת את העבודה האחרונה (קיבלתי קצת דחייה בהגשה) עדיין עובדת מידי יום וקצת חולה... שנה טובה שוב! כמה אוכל......

../images/Emo195.gifגם אני נוכחת, בפקודה!

וזה לא בגלל שאין לי לאן ללכת, זה בגלל שנחמד פה! ולא, אין לי הרבה עבודה החודש, אז גם אין לי הרבה מה לספר. ושנה טובה- כבר איחלתי לכולם.

שלום - שלום ומה שלומכם היום../images/Emo35.gif

הנפקדת מתפקדת
שתהיה שנה בובה. שתמשיכו לשמח ולהלהיב המווווון ילדים ולהשאר בעולם הקסם והדימיון. אירית

ruthronen

New member
מתפקדת... שנה טובה

שבוע טוב ושנה טובה, אני אמנם יחסית חדשה ולא פעילה יותר מדי כאן ... אבל אני רוצה לאחל לכולכם שנה של פוריה ויצירתית . רות רונן

גם אני פה בשאיפה לשנה פוריה!

החלטתי שהשנה היא השנה שלי, אני אהיה במרכז
עם לימודיי הבובנאות שלי וכמובן להתחיל להריץ הצגות!!!! אז שנה טובה מקסימה ומתוקה לכולם
המון קינמון

ayaly2

New member
אני פה נוכחת ומתכוונת להישאר כאן גם השנה../images/Emo140.gif

אני רוצה להודות לכולכם על הפרגון והתמיכה ועל התשובות לשאלות והטיפים... מי ייתן וזוהי תחילת שנה חדשה לכולנו בתחום העשייה והפרנסה המון הצלחה
שנה טובה איילה

natli2006

New member
שנה טובה לכולם וכולן....

באתי להתפקד!( עבר זמן מאז התפקדתי במילואים האחרונים שלי......,..). יש לי בעיה מחשובית בזמן האחרון..... אני אנצל את ההזדמנות הזו להתנצל גם בפני מי שאני צריכה לחזור אליו - וטרם עשיתי זאת......אני אעשה זאת במהלך השבוע! שוב שנה מדהימה וגדושה בעשייה ברוכה,ועמוסה בנפלאות וכול טוב..... לנו , למשפחותינו ולכול עם ישראל היקר... נטלי.

עינבלית

New member
שנה טובה!

ובכן, אני פחות ופחות במחשב ויותר ויותר בחיים המציאותיים להפליא, עוסקת בעשרות פרויקטים ונהנית ממה שיש. אשמח לקשקש עם הח'ברה
שנה טובה!

טרללה נוכחת

בנוכחות מינורית אמנם. עסןקה עם יצירת המופת שלי, קרי בתי המתוקה טובי אבל חוזרת אט אט לתפקוד ולהצצה בפורום. שנה טובה, מתוקה ופורייה הילה כהן-ניצן תאטרון חובק עולם

ayaly2

New member
מזל טוב ושתגדלי אותה בנחת../images/Emo49.gif../images/Emo95.gif../images/Emo140.gif

למעלה