מיפקד לרגל השנה החדשה

נועלין

New member
אני פה...

מתנצלת על כך שאני סמוייה ורק קוראת בלי לכתוב (פשוט אני לא מספיק מקצועית כדי לשתף...) שתהיה שנה טובה!

feyoula

New member
אני פה דודי

סליחה, לא ראיתי את ההודעה.. לא הייתי בבית בחג:)

יעל0403

New member
אני כאן למרות שלא הזכרת את שמי

אני תמיד כאן מתעניינת מסתכלת בעבודות הנפלאות של כולם רציתי לעדכן שבחופש הגדול העברתי סדנא לבניית בובות ל 100 ילדים עבדתי על שעת סיפור נסיך צפרדע אז גם שם בניתי 3 בובות נסיכה צפרדע ועוד צפרדע הנסיכה שלי הופכת לצפרדע יש גם אגם, ארמון שהופך לשולחן שהופך למיטה ולקראת השנה החדשה מכרתי 2 בובות לחברה שרצתה להפתיע את הילדים לחג ועכשיו אני יושבת ומחכה ששנת הלימודים במרכז לתאטרון בובות תתחיל. בנתיים יש לי תמןונה של הבובה מהסדנא

אז גם אותך אולי אפשר לשאול

איזה קורסים את לוקחת במרכז ? ואיזה כייף לשמוע על פעילויותייך המרובות

יעל0403

New member
הי חגית

זאת הפעם השלישית שאני כותבת לך תשובה ומשום מה האינטרנט נופל כל פעם ואני לא מצליחה לשלוח לך אז אני מנסה עוד פעם 1 קראתי שאת רוצה לעשות שינוי אז תלכי עלזה מה כבר יכול להיות אל תזניחי את מה שאת עושה עכשיו אם את צריכה את הפרנסה תעשי את זה ביחד תתחילי תבני לך תוכנית ולבסוף תצאי עם משהו חדש ורעננן שיהיה לך המון המון המון בהצלחה בקשר לשאלות ששאלת לשעת סיפור אני עדיין לא תמחרתי את השעת סיפור שלי בנתיים אני רוצה לבנות לי עוד כמה סיפורים ואז אני התייעץ עם חברה הפורום כי אין לי מושג איך עושים את זה קראתי עוד שאת הולכת לילמוד במרכז איזה קורס את מתחילה ? בקשר לקורסים שלי אני למדתי שנה שעברה 5 קורסים הפעלת בובות בסיסי, בניית בובת בסיס, הגוף כמריונטה, פיתוח קול ושעת סיפור עם בובה ועכשיו אני אלמד רק 2 אנטומיהלבניית בובות, והאני היוצר (יכול להיות שהשמות של הקורסים שונים) אז אם יש לך שאלה בקשר לאיזה קורס או כל דבר אחר את יכולה בכייף להתיעעץ איתי שיהיה לך בהצלחה ושנה מדהימה ופוריה

היי יעל

סליחה על האיחור בתשובה, ההודעה שלך משום מה נעלמה לי
וכמובן תודה על העידוד והשיתוף. אני לוקחת את "הפעלת בובת פה", לצערי רק קורס אחד כי גם ככה יש לי כ-4 שעות (או יותר, אני אופטימית) שעות נסיעה לכל כיוון ... הקורסים נשמעים מענינים, במיוחד פיתוח קול, זה משהו שאני ממש צריכה אבל השנה לא ראיתי שיש ...

יעל0403

New member
הי חגית

לוקח לה 4 שעות מהיכן את מגיעה בדרום? מאילת את לוקחת את הקורס של איקי זה קורס חדש אני יכולה רק לספר לך שאיקי מדהימה מתוקה מצחיקה יהיה לך ממש כייף לילמוד איתה היא לימדה אותי קורס אחד ולמדה איתי שניי קורסים . נכון הקורס פיתוח קול השנה לא נמצא את יכולה לקחת את זה גם באופן פרטי זה קורס חשוב חגית שיהיה בהצלחה וגמר חתימה טובה

אכן זה קורס חדש

אני מגיעה מהערבה ויקח לי לפחות שלוש וחצי שעות לת"א ואח"כ עוד לחולון ... יש לך במקרה קורס בשני בבוקר ??

תודות והתיחסות אישית לכל אחד\ת

ואוו אין עליכם
אתם פשוט מדהימים
ובא לי ל
אתכם
על הענות כזו ובמהירות שכזו לא חשבתי כשכתבתי את ההודעה אז תודההההההההההההה ענקית לכל מי שהשתתף והתפקד עד כה ( מי שטרם מוזמן לעשות זאת עד 26.9 ) ואחרי כזה שיתוף פעולה מצידכם איך אני יכול להרשות לעצמי שלא להגיב לכם?! אבל כדאי שהשירשור לא יהפוך מפלצתי אז אני עושה זאת בהודעה אחת במרוכז ולא מתחת לכל הודעה. אז לפי סדר הכותבים: חבובית -מקווה שמאז הספקת להחלים ושבת לאיתנך ולעבודה האחרונה, יאלל'ה לסיים ולהתפנות אלינו במהרה. עומרי - שמח שאתה נוכח אבל לא לימדו אותך שלא מגחכים חחחח במיסדר?
מצ"ח בדרך אליך
אבישג - כל הכבוד, ככה מתפקדים
החודש לא מזהיר במיוחד אצל רבים מהתחום-לא מנחם אך מסביר אירית - אכן נפקדת זמן רב, מצ"ח מסיימים עם עומרי ובאים אליך...נראה אותך נפקדת שוב אח"כ...התגעגענו רות -שמח שהתפקדת כי אצלנו חדשים וותיקים שווים זה לזה, מקווה שתהיי פעילה יותר - אנחנו נשמח
המון קינמון -בהחלט חסר לנו הטעם שלך! ברכות על לימודיך במרכז שאין לי ספק שיהיו חוויה והקניית כלים, בהצלחה עם ההצגות (כשתיצטרכי אנחנו פה לעזר) וכל הכבוד על ההחלטה שהשנה היא השנה שלך
איילה - מקווה שהטיפים, התשובות והתמיכה בצעדיך הראשונים עזרו לך לעמוד על הרגליים והועילו לך
חגית - הזכרתי רק את שמותיהם של אלה ( וגם מתוכם הזכרתי בודדים בלבד )שמזמן לא שמענו מהם...דווקא אני זוכר שהצעת שירים בפורום, שכתבת שאין לך תובנות ואני עניתי שאין סיכוי וכל זה קרה ממש לאחרונה אז לא להעלב בבקשה וחוץ מזה למרות שאיימת למעשה...התפקדת
שרון -מאחר ויצא לנו לדבר המון כבר לא נשאר לי מה לומר לך...אז תודה שהתפקדת למסדר הבובנאים רועי - ככה חינכנו אותך בפורום? להוציא לשון? לא יפה...
נטלי - שאני אמות...זו את? באמת את? ההיית או חלמתי חלום??? מאחר ותארתי לעצמי שעבר זמן רב מאז התפקדת במילואים - זו היתה אחת הסיבות שחשבתי לקיים התפקדות זו, אה ובלי תירוצים והאשמות על
עינבלית -החיים אכן מציאותיים לגמרי, שמח שאת עסוקה בפרוייקטים רבים כ"כ ובעיקר שאת נהנת ממה שיש כי חשוב ,לפחות להשתדל, להנות. מחכים לקשקש איתך
שיר - ברור שאת פה, הרי את הייצוג הירושלמי שלנו אז איך אנחנו יכולים בלעדיך?! הילה טרללה - מזל טוב וברכות להולדת בתך טובי
אני בטוח שאחרי ש"ילדת" קודם חתול... את יכולה להגיד בוודאות שטובי היא יצירת המופת האמיתית שלך ( עם כל הכבוד לחתול ויש כבוד! ) מחכים בסבלנות לשובך. אילן -לבקשתך אכן שורשרת מיידית ואני מודה לך שלמרות שאתה עסוק מצאת זמן להתפקד, כשיהיו לך כמה דק' פנויות מהפרויקט שנשמע מסקרן מאוד, ספר לנו בבקשה עליו בהרחבה. נועלין -קודם כל יופי שאת כאן
ממש לא צריך להיות מיקצועי כדי לשתף, לספר או סתם לקטר על החיים אז ראי עצמך יותר ממוזמנת לכתוב יותר ולהיות סמוייה פחות, אף אחד לא יאכל אותך ואני מבטיח לשמור עליך
מבקרת עיתון ידוע - מקווה שתיזכי לראות השנה כמה שיותר הצגות טובות ואיכותיות ואם יש משהו שתירצי לשתף גם אותנו נשמח לשמוע את חוות דעתך וביקורתך. חמוטל\ פיולה - למה סליחה? מותר לך לא להיות בבית כמה ימים מלבד זאת שהמיפקד נמשך עד שבת... איך הסתדר כל הג'ונגל כשלא היית בבית בחג? וחוץ מזה מה שלומך בימים אלה? ומה קורה ומתי את מיתפנה כבר? ולמה? ואיך? סמיילי forever - תודה שהוספת חיוך למיפקד
האם הסתדרת עם שיער לבובות? ומה עלה בגורל הארנב? יעל 0403 - רק לא להעלב יעל יקרה
כמו שהסברתי לחגית מהמדבר, הזכרתי רק שמות בודדים מתוך רשימה גדולה של חברים שלא ביקרו אותנו תקופה ארוכה...נכון אומנם גם את נעלמת לזמן מה אבל חזרת אלינו בברכת חג יפה לראש השנה אז לא היה מקום לשאול איפה את? אבל בגלל שרציתי שגם את תתפקדי שלחתי לך, כמו לכל החברים, מסר עם קישור ככה שאת חשובה כמו כל היתר שלא הוזכרו
כידוע לך גם אני יצאתי עם הצגת בובות " הנסיכה והצפרדע ", נשמח אם תעלי לנו תמונות של הבובות והתפאורה מתוך שעת הסיפור שלך, בהצלחה בלימודיך במרכז...מה מסלול הלימודים שבחרת? יונית -עכשיו כשגם את כאן - אני רגוע, מה שלומך? אין סדנאות חדשות לאחרונה
עדכני ושתפי מה אצלך חברים וחברות ותיקים וחדשים רבים טרם השתתפו - אני ואנחנו מחכים לכם בזרועות פתוחות ואם על הדרך יהיו סמויים\סמוייות שיחליטו לצאת מהארון\ המגרה\התיבה\קופסת השימורים או סתם לצאת אל האור מבטיח שגם אתם תתקבלו ב
ובאהבה

ayaly2

New member
אין עליך המורה הרוחני של כולם יישר כח../images/Emo140.gif|חיב

יעל0403

New member
ממממשששששש אבל מממממשששש נפגעתי

אם פעם הבאה לא תזכיר את שמי אני יעשה חרם על הפורם סתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתםםםםםםםםםםםםםםםם אני יודעת שאתה מעלה הצגה נסיך צפרדע ואני מקווה שיום אחד אני יזכה לראות אותה שאתה מגיע לאיזור גדרה והסביבה פשוט תודיע ואנחנו נגיע (אני והילדודס שלי ) בהמשך שהמצלמה תחזור מתיקון יהיו תמונות של הבובות והתפאורה בקשר ללימודים זאת שנה שניה שלי במרכז למדתי כבר 5 קורסים והשנה אני אלמד עוד 2 והמסלול בובנאות- גם הפעלה וגם בניה בקיצור דודי שיהיה לך שנה מדהימה שנה נפלאה שנה מצחיקה שנה מפתיעה שנה של המון המון המון המון ן הצגות שלך

feyoula

New member
איזה חמוד אתה דודי

אני בימים אלה בעיקר משתדלת לקרוע את התחת שלי ולנצל נכון את הזמן שנותר לי עד המתא"ם (15 באוקטובר) כדי להפיק ממנו את המרב ובין כל החגים והאירועים, זה לא הרבה זמן... הגעתי למסקנה שלצאת מהבית ולכבות את הפלאפון זו הדרך הכי טובה להשיג ריכוז ובשלושה ימים האחרונים אני וחברה שלי הצלחנו לעבוד יחסית ביעילות שזה בהחלט מעודד. אני כרגיל מנסה להיות אופטימית. אני בעיקרון מתפנה יום אחרי המתא"ם אבל אני מתכננת כנראה לטוס לשבוע, ולנשום קצת אויר שלא היה לי שנתיים בגלל השביתה על חשבון הלימודים באזור ה-22/10. אני מקווה שלא תקבעו לי מפגש שם בנתיים כי יהיה לי מאוד עצוב להפסיד מאורע כזה...בכל מקרה, מאז שהחלטנו לטוס אני ממש מעודדת. מחכה לזה בטירוף!!! מישהו מכיר בובות ברומא? הגו'נגל בחג היה מאוד מסכן. כלבה שלי טופלה על ידי חברים שבאו להוציא אותה אבל הבנתי שהיא היתה מאוד מתוסכלת ובקושי אכלה... גם התגעגעתי אליה מאוד. אנחנו מאוד קשורות. החתול השמן נהיה חולה ועכשיו חזר מכמה ימי אשפוז במרפאה והחתולה מישקה הפכה את הבית מרוב שהיא התחרפנה וכשחזרנו הכל פה היה גזרי נייר טואלט ובלאגן אחד גדול... בקיצור, ג'ונגל זה לא משחק ילדים ולא מומלץ להשאיר אותו לחגוג בתוך הבית... טוב, זמן לקדש על היין ולכרסם קצת חלות... (אשמח אם אחרי החגים נפגש לדבר על כל התוכניות. זה באמת חשוב לי, אני לא ויתרתי על זה ומקווה שגם אתה לא...) שבת שלום!!
חמוטל

הכל עובר עליך ../images/Emo68.gif../images/Emo99.gif

תודה
אכן הזמן קצר והמלאכה מרובה אבל אין לי ספק שההשקעה והאופטימיות יביאו אותך למקום טוב
אל תשכחי שיש מאחוריך פורום שלם שמאמין בך, מחזיק אצבעות וכולנו נשלח תפילת הצלחה ואנרגיה טובה ומחזקת בתאריך
וזה עוד תוספת למתכון להצלחה.. את ענין כיבוי הסלולרי שנדבק לחיינו ,לטוב ולרע, גיליתי לאחרונה
זה לא קרה בגלל עבודה או לימודים אלא בשבועים שפשוט לא יכולתי לדבר בשל בעיות קשות בפה ובשינים
ואני מתכוון לאמץ אותו בחום בהמשך הן לצורכי עבודה והן לסתם קצת שקט!!! לא סתם שאלתי לגבי הג'ונגל בחג...בעבר היו לי בעת ובעונה אחת חתולה ושתי כלבות שכפי שסיפרתי בעבר הלכו לעולמן
כך שחוויתי על בשרי דברים דומים וחמורים ממה שתארת
היום יש לי רק חתולה אחת: במבי *ראי תמונה מצורפת שאני מטורף עליה
כ"כ מבין את הקשר והחיבור שלך איתם!!!!!!!!!!!!! כאב לי על החתול השמן שנאלץ לשהות באישפוז, מה שלומו כרגע
תני לו חיבוק ונשיקה גדולים ממני. שמח עבורך שהחלטת לטוס לחופשה שברור שאחרי כל הלחץ והעומס בלימודים ובעבודה את זקוקה וראויה לה
אומנם זה יהיה זמן נוסף שלא תהיי בפורום אבל מפרגנים לך מכל הלב ונמתין בכסיסת ציפורניים עד לשובך. לגבי המפגש ניקח זאת בחשבון כי גם אני אצטער אם תחמיצי אותו! שאלת לגבי תיאטרוני בובות ברומא - אני באופו אישי לא מכיר, עברו שנים רבוווווווווווות ( מדי ) מביקורי שם אבל ניסיתי לעשות לך חיפוש בגוגל תחת הערך: תיאטרון בובות ברומא...אומנם למרות שכתוב רומא כמה מהתיאטראות נמצאים בערים אחרות אבל אני משוכנע שאם תקדישי קצת זמן לחיפוש דומה ( מצטער לי לא היה כזה
) תוכלי למצוא * הנה משהו שמצאתי ואפילו בחינם ( אומנם התמונה לא ממש מעוררת תיאבון אבל בואי לא נמהר להסיק מסקנות ) * יש גם את: Teatro delle Marionette Ingleseכתובת: Piazza dei Satiri טלפון: +3965896201 \5896201 - 06 שעות פתיחה: הצגות: 16:30 , א' 17.45 האמת שהיו לי עוד כמה תוצאות אבל משום מה אני לא מוצא אותן כרגע...אחפש ואוסיף בהמשך השבוע אגב, לדעתי מי שיוכל לתת לך אינפורמצייה בעניין הוא אילן סביר ואני מציע שתכתבי הודעה חדשה כי נראה לי ששאלתך נבלעה בשירשור הארוך הזה. גם אני אשמח להפגש ונראה איך מקדמים את התוכניות,ככה את מכירה אותי??? כמישהו שמוותר כ"כ מהר??? אל דאגה
מקווה שהיה קידוש מוצלח והחלות טריות וטעימות ( גם אני עשיתי אצל ההורים אתמול
) יאלל'ה נשתמע פה ובכלל
דודי

למעלה