תודות והתיחסות אישית לכל אחד\ת
ואוו אין עליכם
אתם פשוט מדהימים
ובא לי ל
אתכם
על הענות כזו ובמהירות שכזו לא חשבתי כשכתבתי את ההודעה אז תודההההההההההההה ענקית לכל מי שהשתתף והתפקד עד כה ( מי שטרם מוזמן לעשות זאת עד 26.9 ) ואחרי כזה שיתוף פעולה מצידכם איך אני יכול להרשות לעצמי שלא להגיב לכם?! אבל כדאי שהשירשור לא יהפוך מפלצתי אז אני עושה זאת בהודעה אחת במרוכז ולא מתחת לכל הודעה. אז לפי סדר הכותבים:
חבובית -מקווה שמאז הספקת להחלים ושבת לאיתנך ולעבודה האחרונה, יאלל'ה לסיים ולהתפנות אלינו במהרה.
עומרי - שמח שאתה נוכח אבל לא לימדו אותך שלא מגחכים חחחח במיסדר?
מצ"ח בדרך אליך
אבישג - כל הכבוד, ככה מתפקדים
החודש לא מזהיר במיוחד אצל רבים מהתחום-לא מנחם אך מסביר
אירית - אכן נפקדת זמן רב, מצ"ח מסיימים עם עומרי ובאים אליך...נראה אותך נפקדת שוב אח"כ...התגעגענו
רות -שמח שהתפקדת כי אצלנו חדשים וותיקים שווים זה לזה, מקווה שתהיי פעילה יותר - אנחנו נשמח
המון קינמון -בהחלט חסר לנו הטעם שלך! ברכות על לימודיך במרכז שאין לי ספק שיהיו חוויה והקניית כלים, בהצלחה עם ההצגות (כשתיצטרכי אנחנו פה לעזר) וכל הכבוד על ההחלטה שהשנה היא השנה שלך
איילה - מקווה שהטיפים, התשובות והתמיכה בצעדיך הראשונים עזרו לך לעמוד על הרגליים והועילו לך
חגית - הזכרתי רק את שמותיהם של אלה ( וגם מתוכם הזכרתי בודדים בלבד )שמזמן לא שמענו מהם...דווקא אני זוכר שהצעת שירים בפורום, שכתבת שאין לך תובנות ואני עניתי שאין סיכוי וכל זה קרה ממש לאחרונה אז לא להעלב בבקשה וחוץ מזה למרות שאיימת למעשה...התפקדת
שרון -מאחר ויצא לנו לדבר המון כבר לא נשאר לי מה לומר לך...אז תודה שהתפקדת למסדר הבובנאים
רועי - ככה חינכנו אותך בפורום? להוציא לשון? לא יפה...
נטלי - שאני אמות...זו את? באמת את? ההיית או חלמתי חלום??? מאחר ותארתי לעצמי שעבר זמן רב מאז התפקדת במילואים - זו היתה אחת הסיבות שחשבתי לקיים התפקדות זו, אה ובלי תירוצים והאשמות על
עינבלית -החיים אכן מציאותיים לגמרי, שמח שאת עסוקה בפרוייקטים רבים כ"כ ובעיקר שאת נהנת ממה שיש כי חשוב ,לפחות להשתדל, להנות. מחכים לקשקש איתך
שיר - ברור שאת פה, הרי את הייצוג הירושלמי שלנו אז איך אנחנו יכולים בלעדיך?!
הילה טרללה - מזל טוב וברכות להולדת בתך טובי
אני בטוח שאחרי ש"ילדת" קודם חתול... את יכולה להגיד בוודאות שטובי היא יצירת המופת האמיתית שלך ( עם כל הכבוד לחתול ויש כבוד! ) מחכים בסבלנות לשובך.
אילן -לבקשתך אכן שורשרת מיידית ואני מודה לך שלמרות שאתה עסוק מצאת זמן להתפקד, כשיהיו לך כמה דק' פנויות מהפרויקט שנשמע מסקרן מאוד, ספר לנו בבקשה עליו בהרחבה.
נועלין -קודם כל יופי שאת כאן
ממש לא צריך להיות מיקצועי כדי לשתף, לספר או סתם לקטר על החיים אז ראי עצמך יותר ממוזמנת לכתוב יותר ולהיות סמוייה פחות, אף אחד לא יאכל אותך ואני מבטיח לשמור עליך
מבקרת עיתון ידוע - מקווה שתיזכי לראות השנה כמה שיותר הצגות טובות ואיכותיות ואם יש משהו שתירצי לשתף גם אותנו נשמח לשמוע את חוות דעתך וביקורתך.
חמוטל\ פיולה - למה סליחה? מותר לך לא להיות בבית כמה ימים מלבד זאת שהמיפקד נמשך עד שבת... איך הסתדר כל הג'ונגל כשלא היית בבית בחג? וחוץ מזה מה שלומך בימים אלה? ומה קורה ומתי את מיתפנה כבר? ולמה? ואיך?
סמיילי forever - תודה שהוספת חיוך למיפקד
האם הסתדרת עם שיער לבובות? ומה עלה בגורל הארנב?
יעל 0403 - רק לא להעלב יעל יקרה
כמו שהסברתי לחגית מהמדבר, הזכרתי רק שמות בודדים מתוך רשימה גדולה של חברים שלא ביקרו אותנו תקופה ארוכה...נכון אומנם גם את נעלמת לזמן מה אבל חזרת אלינו בברכת חג יפה לראש השנה אז לא היה מקום לשאול איפה את? אבל בגלל שרציתי שגם את תתפקדי שלחתי לך, כמו לכל החברים, מסר עם קישור ככה שאת חשובה כמו כל היתר שלא הוזכרו
כידוע לך גם אני יצאתי עם הצגת בובות " הנסיכה והצפרדע ", נשמח אם תעלי לנו תמונות של הבובות והתפאורה מתוך שעת הסיפור שלך, בהצלחה בלימודיך במרכז...מה מסלול הלימודים שבחרת?
יונית -עכשיו כשגם את כאן - אני רגוע, מה שלומך? אין סדנאות חדשות לאחרונה
עדכני ושתפי מה אצלך
חברים וחברות ותיקים וחדשים רבים טרם השתתפו - אני ואנחנו מחכים לכם בזרועות פתוחות ואם על הדרך יהיו סמויים\סמוייות שיחליטו לצאת מהארון\ המגרה\התיבה\קופסת השימורים או סתם לצאת אל האור מבטיח שגם אתם תתקבלו ב
ובאהבה