מסדר נוכחות-מרץ

PunK RocK 1o1

New member
../images/Emo195.gifמסדר נוכחות-מרץ../images/Emo195.gif

שם: תאריך לידה: באים להופעה של קלי?: אם כן, איזה תאריך וקיבלתם כבר את הכרטיסים?: למה אתם מתחפשים?: מתרגשים לקראת החופש[
]?:

DesertRose7

New member
../images/Emo127.gif

שם: שחר תאריך לידה: 8/7/88 באים להופעה של קלי?: ברור!! - עושים מפגש שיהיה לכם ברור!! אם כן, איזה תאריך וקיבלתם כבר את הכרטיסים?: לשניהם
למה אתם מתחפשים?:אין לי מושג.. יש לכם רעיונות לתחפושות כיתתיות שוות? מתרגשים לקראת החופש?: יש חופש?! כאילו.. פורים?! זה לא חופש. .זה פורימון

Rowdy Girl

New member
../images/Emo45.gifטאנדרבירדס אר גווווו

[שמתם לב שהם מזיזים תפה בתמונה? חחחחח] שם: קורל תאריך לידה: 6.3.92 [*מצפה לשירשור מזלטוב עוד 5 ימים*] באים להופעה של קלי?: נוופפ אם כן, איזה תאריך וקיבלתם כבר את הכרטיסים?: --- למה אתם מתחפשים?: לוידעת מתרגשים לקראת החופש[]?: יותר לעובדה שביום שלישי טיול שנתי D:

JHONGERLICH

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo203.gifעכשיו אני^^

שם: גוני
תאריך לידה: 29.11.91 [אבל בכיתה ט']
קלי: לא באה...
למה אתם מתחפשים: מלכת הלבבות
מתרגשים לקראת החופש: אמ...לא.

אני ../images/Emo192.gif

שם: שחר תאריך לידה: 22.3.1992 ->עוד 3 שבועות!!! באים להופעה של קלי?: כן! אם כן, איזה תאריך וקיבלתם כבר את הכרטיסים?: 26.3 ואין לי מושג אם הגיעו הכרטיסים.. אני צריכה לבדוק בדואר.. למה אתם מתחפשים?: לכלום.. אני פשוט יבוא בלי תלבושת בצפר ועם מה שאני אוהבת ללבוש הדרך כלל [חולצה של להקה, ניטים, אולסטאר וכו'.] מתרגשים לקראת החופש?: נממ.. לא.. רק לקראת ה-101 אלף מפגשים שיש לי באותו יום!

Bartal j

New member
שלי

שם:חיה תאריך לידה:7-7-87 באים להופעה של קלי?:לא.. אם כן, איזה תאריך וקיבלתם כבר את הכרטיסים?:- למה אתם מתחפשים?:לצבע וורוד(:) מתרגשים לקראת החופש[]?:אין לי חופש ינעל דינק=[

ורוד שחור = EMO..

ניראה לי.. חחח אוו.. והם שאימו בויז שווים
וגם מוזיקת אימו זה טוב!

Rowdy Girl

New member
ענננתתתתתת../images/Emo11.gif

תמונהההההההההההההההההההההההההההההההההההה
עכשיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HoFiT592

New member
../images/Emo11.gif אני ../images/Emo11.gif

שם:חופית תאריך לידה:5.9.92 באים להופעה של קלי?:
למה אתם מתחפשים?:לא מתחפשת... מתרגשים לקראת החופש?:זה יומיים לא? אני תמיד מתרגשת מחופשים כי לא הולכים לבצפר...

loner in love

New member
../images/Emo127.gif

שם: חן תאריך לידה: 13.7.88 באים להופעה של קלי?: עם אורנג' הזונות האלה כבר אי אפשר להדעת אם כן, איזה תאריך וקיבלתם כבר את הכרטיסים?: לשתיהן בעיקרון ונדע עוד שבוע.... למה אתם מתחפשים?: הלנה מתרגשים לקראת החופש[]?: בוודאי

m i c k e y 15

New member
../images/Emo149.gifאני פה../images/Emo127.gif

שם:מיכל תאריך לידה: 9.8.90 באים להופעה של קלי?: לא אם כן, איזה תאריך וקיבלתם כבר את הכרטיסים?:נממ למה אתם מתחפשים?: מעודדת מתרגשים לקראת החופש[]?: כן ME

ליטלושי

New member
../images/Emo127.gif

שם: ליטל תאריך לידה: 28.6 באים להופעה של קלי?: כעע =)) אם כן, איזה תאריך וקיבלתם כבר את הכרטיסים?: 27.3 ולא.. למה אתם מתחפשים?: לאזרחית.. מתרגשים לקראת החופש[]?:איזה חופשששש?!@?# אני סוגרת בפורים =(((

Bleed for Me

New member
../images/Emo127.gif

שם:דניאל תאריך לידה:4.5.89 באים להופעה של קלי?:בארור! אם כן, איזה תאריך וקיבלתם כבר את הכרטיסים?:27.3 וכן קיבלתי היום! למה אתם מתחפשים?:שאלה טובה..אין לי מושג..הPlan B שלי זה לקנות פאה בלונדינית להוסיף לה פסים שחורים ולהתחפש לג'יימס

למעלה