מסדר נוכחות-מרץ

עונה..=][=

שם:לינוי.. תאריך לידה:9/6/91 באים להופעה של קלי?:נווופ למה אתם מתחפשים?:אין לי שמץ מתרגשים לקראת החופש[]?: בערך...

Mai 17

New member
איים היררר

שם: מאילן/מאי תאריך לידה: 12.9.88 באים להופעה של קלי?: כה אם כן, איזה תאריך וקיבלתם כבר את הכרטיסים?: ל26.3 ועוד לא קיבלתי למה אתם מתחפשים?: כנראה לפיה גוטית אני עוד לא סגורה על זה מתרגשים לקראת החופש[]?: מממ בערך

mela1

New member
אניי

שם: מלה [כרמל]. תאריך לידה: 2.8.91 לא באה להופעה של קלי]': הממ..לא יודעת עדיין. וזאת אכן בעיהS: רעיונות? מחופש פורים? לא במיוחד.

just jenny

New member
../images/Emo205.gifאלוויז היר../images/Emo192.gif

גם אם אני לא מראה סימנים
שם: ג'ני/גנע
תאריך לידה: 27.5.90
באים להופעה של קלי?: נו בארור
אם כן, איזה תאריך וקיבלתם כבר את הכרטיסים?: 27.3 ומחר או מחרותיים:[.
למה אתם מתחפשים?: עוד לא החלטתי.. הלפ=(
מתרגשים לקראת החופש[
]?: חחח משו..

vered131

New member
../images/Emo45.gif

שם: ורד תאריך לידה: 1.5 באים להופעה של קלי?: אולי, יכול להיות אם כן, איזה תאריך וקיבלתם כבר את הכרטיסים?: זה לא בטוח. למה אתם מתחפשים?: לא מגלה
מתרגשים לקראת החופש[]?: לא ממש :\

shircherry

New member
../images/Emo127.gifשירלי ../images/Emo192.gif

שם:שירלי תאריך לידה: 23.9.88 באים להופעה של קלי?: לא אם כן, איזה תאריך וקיבלתם כבר את הכרטיסים?: ^^^ למה אתם מתחפשים?: לא יודעת מתרגשים לקראת החופש[]?: איזה חופש?

../images/Emo127.gif

שם:שרון תאריך לידה: 5.5.92 באים להופעה של קלי?: לא אם כן, איזה תאריך וקיבלתם כבר את הכרטיסים?: למה אתם מתחפשים?:אממ עדיין לא החלטתי מתרגשים לקראת החופש[]?:אממ.. לא

McflyRule

New member
me me me ../images/Emo9.gif

שם: אוריאן
תאריך לידה: 12.3.1993
באים להופעה של קלי?: נופ
אם כן, איזה תאריך וקיבלתם כבר את הכרטיסים?:
למה אתם מתחפשים?: לקחתי רעיון מMai 17 מקווה שאת לא כועסת הלכתי למתפרה ותופרים לי שמלה שחורה עם קרעים כזה ואני אתחפש לפיה גוטית
מתרגשים לקראת החופש[
]?: יאפ! יש לי יומולדתתתת

Mai 17

New member
חחחחח../images/Emo6.gif

שאני אכעס?? מפתוםםם!!!
אפילו יצא לך יותר יפה ממני חחחח

just jenny

New member
../images/Emo205.gifאויי גמני חשבתי על תחפושת כזאת

ואינלי מושג מאיפה, אולי גם מפה

adida179

New member
עונה..

שם:עדי תאריך לידה:15.10 באים להופעה של קלי?:לא נראה לי הטיול השנתי שלי יוצא דווקא בימים שהיא באה.. אם כן, איזה תאריך וקיבלתם כבר את הכרטיסים?:
למה אתם מתחפשים?:וואי אני רוצה להתחפש לארנבת כזה עם אוזניים ואיפור אבל אפחד מהשכבה לא מתחפש ולא בא לי לבד
מתרגשים לקראת החופש[]?:אממ אתן בטח תהיו מופתעות אבל אני לא רוצה חופש בכלל!!ככה איך אני אראה את היפה שלי בבצפר??[לא חבר זתם מישהו שאני דלוקה עליו פחחח]

עונהץ...

שם:רותי תאריך לידה:19.03.92 באים להופעה של קלי?:לא:( אם כן, איזה תאריך וקיבלתם כבר את הכרטיסים?: למה אתם מתחפשים?:לא מתחפשת אין לי כוח לזה..... מתרגשים לקראת החופש[]?:טיפההה איזה יבשה אני חחח

חחח זה יעני באסטד?!../images/Emo6.gif

שם: שני תאריך לידה:24.10.1992 באים להופעה של קלי?:לא
למה אתם מתחפשים?: דרדסית מתרגשים לקראת החופש[]?: לא

LeeR4Ever

New member
../images/Emo215.gifאניאניאני../images/Emo9.gif

שם: ענת תאריך לידה: 21.05.92 באים להופעה של קלי?: נו
למה אתם מתחפשים?: דתייה/מקל אוזניים
מתרגשים לקראת החופש[]?: נו כע מה

עונה...../images/Emo13.gif

שם:|שדגש| איילת תאריך לידה: 27.10.89 באים להופעה של קלי?: אולי, אני רוצה לבוא. למה אתם מתחפשים?: בובה מפחידה ואפלה מתרגשים לקראת החופש?: כןןן... סופסוף חופש! רק שלא יהיה לי איזה מבחן יום אחרי החופש או משהו כזה:-\

may90

New member
gfhfxhxfhfhfhf

שם: מאי תאריך לידה: 1.6 באים להופעה של קלי?: YUP אם כן, איזה תאריך וקיבלתם כבר את הכרטיסים?: 27 למה אתם מתחפשים?: נמ מתרגשים לקראת החופש[]?: חופש |מזילריר|

bustedit

New member
ממ..../images/Emo214.gif

שם: קרין תאריך לידה: 4.3 [כן כן, מחר יומולדת
] באים להופעה של קלי?: לא
למה אתם מתחפשים?: משו יאפה
מתרגשים לקראת החופש?: אה הא

0 דיש 0

New member
עונה =]]

שם: עדי
תאריך לידה: 1.6.93 באים להופעה של קלי?: לא
למה אתם מתחפשים?: נראה לי שאני סתם אלבש כובע מצחיק אתאפר ואצא.. ואולי יבוא רעיון ברגע האחרון.. =] אם כן, איזה תאריך וקיבלתם כבר את הכרטיסים?: [כןכן, תזרו מלח על הפצעים] מתרגשים לקראת החופש?: מה?!! מתי יש חופש?!!!

למעלה