מסדר נוכחות - ספטמבר

DesertRose7

New member
../images/Emo195.gif מסדר נוכחות - ספטמבר ../images/Emo195.gif

שם:
תאריך לידה:
איסיקיו:
מסנג'ר:
משהו טוב שקרה בחודש שעבר:
משהו טוב שיקרה בחודש הקרוב:
במילה אחת - איך היה היום הראשון?

Bleed for Me

New member
../images/Emo127.gif

שם:דניאל תאריך לידה:4.5.89 גיל:17 מקום מגורים:ר"ג איסיקיו:אין מסנג'ר:[email protected] משהו טוב שקרה בחודש שעבר:היה חופש! משהו טוב שיקרה בחודש הקרוב:נוסעים לפסטיבל דימונה! במילה אחת - איך היה היום הראשון?יום ראשון אחרון סבבה!

לושהה

New member
[=

שם: יובל :] תאריך לידה: 29.9.93 גיל: עוד 26 ימים 13 :] מקום מגורים: ביל''ו אייסיקיו: 244328885 מסנג'ר: [email protected] משהו טוב שקרה בחודש שעבר: הממ חודש אחרון לחופש שהיה מעולה.D: משהו טוב שיקרה בחודש הקרוב: לונדוןן, הופעה של מקפליי
במילה אחת - איך היה היום הראשון? מ-ע-ו-ל-ה DD:

S H I R 147

New member
../images/Emo13.gif

שם: שיר תאריך לידה: 4.7.93 גיל: 13 מקום מגורים: ראשון איסיקיו: אין מסנג'ר: [email protected] משהו טוב שקרה בחודש שעבר: שהיה חופש =] משהו טוב שיקרה בחודש הקרוב: אממ...שיהיו עוד חופשים =] במילה אחת - איך היה היום הראשון? נחמד...

shanibu

New member
../images/Emo15.gif אני פה.

שם: שני תאריך לידה: 8.12.1992 גיל: 13 וחצי+ מקום מגורים: רמת השרון איסיקיו: 243037830 מסנג'ר: [email protected] משהו טוב שקרה בחודש שעבר: הייתי במחנה קיץ באנגליה, צבעתי חלק מהשיער לאדום ועשיתי פוני ^^ משהו טוב שיקרה בחודש הקרוב: יומהולדת לג'יימס
במילה אחת - איך היה היום הראשון? גרוע D: אין לי כוח להתחיל לפרט

m i c k e y 15

New member
../images/Emo9.gif

שם:מיכל תאריך לידה: 9.8.90 גיל:16 מקום מגורים:קרית ביאליק איסיקיו: 263434394 מסנג'ר:[email protected] משהו טוב שקרה בחודש שעבר: אממ לא היה כלום שהוא טוב.. משהו טוב שיקרה בחודש הקרוב: שאני לא אצטרך לעשות בגרות חוזרת במתמטיקה במילה אחת - איך היה היום הראשון? הוא היה פסה..לא פסדר..פסה

may90

New member
idios mio

שם: מאי תאריך לידה: 1.6.90 גיל: 16 מקום מגורים: הרצליה איסיקיו: -- מסנג'ר: [email protected] משהו טוב שקרה בחודש שעבר: DUNNO משהו טוב שיקרה בחודש הקרוב: קעקוע במילה אחת - איך היה היום הראשון? חראבתחת

may90

New member
באמאשליייייייייייייי

DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD: יש לי אבא מגניב

may90

New member
כפרעלייך

אני עושה מאחורי האוזן, אני אראה לך אותו אחרי שאני אעשה ;)

m i c k e y 15

New member
מאחורי האוזן??? חחח אמא שלי

מרשה לי לעשות ואני רוצה ברגל למטה.. אבל מאוחרי האוזן?? חחח קצת מוזר

may90

New member
לא מוזר-אדיר D:

מחר אני אשים תמונה כשאני אחזור הביתה

may90

New member
האמת

זה אמור לכאוב, כי משום מה מחדירים לך דיו מתחת לעור XD אבל חפיף, כאב לכמה ימים, קעקוע לנצח D:

may90

New member
הופה

הנה הקעקוע, נמ הענן אפור [בכתם, כמו ציור ילדים כזה D:] והצבעים בקשת הם:תכלת, ורוד וירוק טמטמ כאב? לא ה-כ-י, אבל דקר לגמריי וממש ממש הציק התמונה יצאה ממש כהה.

m i c k e y 15

New member
וואי יפה...בסוף תראי מה אני רוצה

לעשות
מקווה שלא יכאב חחח זה יפה
ברגל כזה.. למטה..מקימה ת'סמל ובצדדים של השוקיים את הכוכבים חחח למרות שאני יכולה גם שמה על היד..אבל אממ לא יודעת חח

may90

New member
המלצה-אל תחקי קעקועים של אחרים

כי אל תשכחי שזה יהיה איתך לנצח :| את צריכה שזה ממש יסמל לך משהו, ככה תחיי עם זה טוב :)

m i c k e y 15

New member
לאלא...אני אוהבת את הסמללל

כי זה סמל גם שמסמל משו וזה סמל של סידרה שנאי נורא נורא אוהבת.. פשוט ראיתי את זה וחשבתי וואי איזה יפה היא עשתה..

למעלה