מסדר נוכחות - ספטמבר

Rowdy Girl

New member
חח גמלי מרשים

אני מתלבטת אם לעשות בכתף מאחורה או מעל התחת כזה חחחחח

Bleed for Me

New member
גם לי יש תכנון לכתף..

אבל קיבלתי המלצות להתקעקע אחרי צבא כי אז צורת המחשבה שלך שונה ואת יותר בוגרת אז נראה לי שאני אתקעקע אחרי צבא.. עד אז-פירסינגים!

../images/Emo80.gif נוכחת.

שם: שחר. תאריך לידה: 22.3.1992 [עוד כמעט חצי שנה ^^] גיל: 14 וחצי. מקום מגורים: ראש העין. איסיקיו: -הרגתי אותו- מסנג'ר: [email protected] משהו טוב שקרה בחודש שעבר: המ.המ. הרבה ת"א. לונה פארק. משהו טוב שיקרה בחודש הקרוב: עוברים דירהההההה!!!! D: במילה אחת - איך היה היום הראשון? חביב P:

ליטלושי

New member
../images/Emo194.gif

שם:ליטל תאריך לידה:28.6 גיל:19 מקום מגורים:פת איסיקיו: מסנג'ר: משהו טוב שקרה בחודש שעבר: לא זוכרת משהו טוב שיקרה בחודש הקרוב: אילתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת טו דה פייייסססססס במילה אחת - איך היה היום הראשון?זבלע

כמה זמן שלא הגבתי כאן ../images/Emo3.gif

שם: שרון תאריך לידה: 27.10 גיל: 14 וחצי, אוטוטו 15 מקום מגורים: ירושלים אייסיקיו: לא מתחברת מסנג'ר: גם לא שם משהו טוב שקרה בחודש שעבר: החופש הגדול משהו טוב שיקרה בחודש הקרוב: לויודעת במילה אחת - איך היה היום הראשון? נחמד, דווקא לא רע

מותק13

New member
../images/Emo80.gifאמממ...נמ?

שם:ירדן תאריך לידה:20.9.92 גיל:עוד 15 יום 14 D: מקום מגורים:פ"ת איסיקיו:אין לי כוח מסנג'ר:כנ"ל משהו טוב שקרה בחודש שעבר:שעוד היה חופש משהו טוב שיקרה בחודש הקרוב:היומולדת שלי במילה אחת - איך היה היום הראשון?:בסדר

Hey Kid

New member
אני באיחור חחחחחח

שם: אוריאן:]]] תאריך לידה: 12.3.93 גיל: 13 מקום מגורים: הוד השרון איסיקיו: אין כרגע XDD לא נכנסת אליו בכלל מסנג'ר: [email protected] משהו טוב שקרה בחודש שעבר: הופעה של פאניקה אבל זה היה בתחילת אוגוסט ככה D: משהו טוב שיקרה בחודש הקרוב: מקווה שיהיה טוב :] במילה אחת - איך היה היום הראשון? סביר.

bsn199

New member
קצת בדיליי..נוכחתת..=]

שם: נוי תאריך לידה: 31.12.90 גיל: 15 וחצי בערך.. מקום מגורים: מוושב בשרון..ינוב.. איסיקיו: 212214832 מסנג'ר: [email protected] משהו טוב שקרה בחודש שעבר: ישנתי בים..והיה כיףף..=] משהו טוב שיקרה בחודש הקרוב: לא יודעת במילה אחת - איך היה היום הראשון? לא משהו..

simpsonit

New member
אני../images/Emo3.gif

שם:ספיר תאריך לידה:3.7.91 גיל:15 מקום מגורים:אופקים איסיקיו:אין מסנג'ר:[email protected] משהו טוב שקרה בחודש שעבר:היה חופש XDD משהו טוב שיקרה בחודש הקרוב:לא דעת... חחח יש משו
במילה אחת - איך היה היום הראשון?מעפן

../images/Emo127.gifנוכחת

שם: שני תאריך לידה: 24.10.1992 גיל: עוד חודש 14 מקום מגורים: בית אריה איסיקיו: 32686639 מסנג'ר: [email protected] משהו טוב שקרה בחודש שעבר: הייתי בטיול ממש שווה בצפון! משהו טוב שיקרה בחודש הקרוב: ג'סי מקרטני מוציא אלבום! ואחותי באה לארץ מלונדון! במילה אחת - איך היה היום הראשון? נחמד

למעלה