שרשור התפקדות

../images/Emo195.gifשרשור התפקדות../images/Emo195.gif../images/Emo184.gif

אז אמנם איננו חיילים עוד, וטוב מאוד שכך.. אבל אנחנו ככה צכים להכיר אחד את השנייה למען הפורום יאריכון ימים.. אז אללה תפקדו
שם: גיל: אזור מגורים: מתי התגייסת? מתי השתחררת? איפה שירתת? באיזה תפקיד? למה הכי תתגעגע/י בצבא? למה הכי =ל=א= תתגעגע/י בצבא? המשפט הכי מצחיק ששמעת בצבא? המשפט הכי מפגר ששמעת בצבא? אז מה חדש? איפה אתם גרים כעת? מה עושים? עובדים? איפה? בתור מה? פסיכומטרי? לימודים? מה התכנון? טיול? לאן? מתי? עד מתי?
מסר לאומה: + תמונה שלכם!

vAnillA009

New member
אני אני:)

שם: אלכס גיל: 20 אזור מגורים: חולוניה מתי התגייסת? 27.10.05 מתי השתחררת? 25.10.07 איפה שירתת? מצל"ח בצריפין באיזה תפקיד? מכונאית רכב, נשקית, משקית משמעת, פקידת תחבורה ורכזת אחזקה:) למה הכי תתגעגע/י בצבא? לצחוקים עם המפקד שלי:( למה הכי =ל=א= תתגעגע/י בצבא? לקום ב6 בבוקר!! המשפט הכי מצחיק ששמעת בצבא? את פה בשביל מטרה אחת: לדאוג שאני אגיע לפגישות שלי בזמן. המשפט הכי מפגר ששמעת בצבא? יש 2 כפתורים, ארבע בצד בשביל לא ללחוץ 3 פעמים באמצע... (אחד המפקדים ניסה להסביר לי איפה ללחוץ בשביל לפתוח חלון) איפה אתם גרים כעת? עדיין עם ההורים מה עושים? מחפשים חיים עובדים? איפה? בתור מה? ממלצרת בבית קפה פסיכומטרי? לא לימודים? מה התכנון? ממש לא כרגע טיול? לאן? מתי? עד מתי? אולי בעתיד מסר לאומה: תנו לנגדים לחיות?

Skaat Girl

New member
אני...בהיזדמנות זאת,חדשה../images/Emo9.gif

שם:שחר גיל:20 אזור מגורים:צפון מתי התגייסת?15.12.05 מתי השתחררת?13.12.07 איפה שירתת?ח"א באיזה תפקיד?מקפלת מצנחים למה הכי תתגעגע/י בצבא?לחברים,למפקדים ובכלל להכל... למה הכי =ל=א= תתגעגע/י בצבא?לתורנויות המשפט הכי מצחיק ששמעת בצבא?היו הרבה כאלה המשפט הכי מפגר ששמעת בצבא?בהחלט גם היו הרבה כאלה... אז מה חדש?כלום איפה אתם גרים כעת?עדיין בבית חחח מה עושים?עוד מעט מתחילים לעבוד עובדים? איפה? בתור מה?עוד לא פסיכומטרי?לא כרגע לימודים? מה התכנון?שנה הבאה טיול? לאן? מתי? עד מתי?לא כרגע מסר לאומה:קצת משעמם בבית,מתגעגעת לכולם

Skaat Girl

New member
יוווווווווווווו טללללל

נשבעת השבוע חשבתי עלייך!!!! ראיתי את הכינוי החדש שלך ואמרתי בדוק זאת את!!! לאן נעלמת

Skaat Girl

New member
מה לא נעלמת חחחח

לא ראיתי אותך כאן שנים... ולא שמעתי ממך במסנג'ר עוד יותר שנים...

Skaat Girl

New member
התגייסנו באותו יום?

קוראים לך גילי נכון? השם שלך מוכר לי עוד מתקופת בת"צ...

Skaat Girl

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

אז כנראה בילבלתי אותך אם מישהי אחרת... אבל אני זוכרת אותך בכל מקרה

Skaat Girl

New member
זה לא תירוץ../images/Emo70.gif

אני דורשת לחזור ולדבר איתך כמו פעם
יש לך עדיין את המסנג'ר שלי
אם כן שלחי איזה הודעה...

M u s i c B o x

New member
אני

שם: אלירן גיל:21.5 אזור מגורים: רמת גן מתי התגייסת? 9.2.05 מתי השתחררת? אתמול...25.12.07 איפה שירתת? בבקו"ם, תל השומר :) באיזה תפקיד? פקיד רס"ר קליטה למה הכי תתגעגע/י בצבא? לחברים, לצחוקים ולשטויות של הצבא למה הכי =ל=א= תתגעגע/י בצבא? לקום מוקדם בבוקר ולשטויות של הצבא!!!! המשפט הכי מצחיק ששמעת בצבא? משפטי צבא המשפט הכי מפגר ששמעת בצבא? על הקטע החדש הזה עם החופשות...שהחל מינואר לא יהיה יותר רגילות לחיילים אלא רגילה שנתית של 15 יום (בשיטה דומה לאנשי קבע)..זה בין הדברים המפגרים אז מה חדש? מחפשים עבודה זמנית..עוד מעט מועדפת :) איפה אתם גרים כעת? עדיין באותו מקום...חח (רמת גן) מה עושים? ישנים ולא עושים כלום עובדים? איפה? בתור מה? מחפש פסיכומטרי? יש זמן...אולי באילת (מועדפת) לימודים? מה התכנון? יש זמן...אחרי הטיול טיול? לאן? מתי? עד מתי? ארה"ב ודרום אמריקה, אחרי המועדפת (שנה וקצת) מסר לאומה: אזרחי זה הכי אחי!

א ו ר3

New member
אני!

שם: אור... גיל: 21 טוב נו עוד שבוע ככה 22 אזור מגורים: ג'רוזלם מתי התגייסת? אוו .. זה היה מזמן ... 17.11.04 (אני חשה זקנה ) מתי השתחררת? 16.11.06 איפה שירתת? פיקוד מרכז באיזה תפקיד? פקידה/סמב"צית בלאי בחימוש למה הכי תתגעגע/י בצבא? לאנשים ,לשטויות שעשינו שם ... למה הכי =ל=א= תתגעגע/י בצבא? לאוכל הצבאי, קצינים מגעילים, שמירות, מטבחים , שביזות, מסדרים... מה לא המשפט הכי מצחיק ששמעת בצבא? ממ לא עולה לי משהו בראש כרגע. אבל חימושניקים אומרים הרבה משפטים מטופשים.... המשפט הכי מפגר ששמעת בצבא? כל השטויות האלו "מה שלא הורג אותך מחשל את אמא " או אני לא זוכרת כבר איך מנסחים את זה בדיוק
(העייפות ...) אז מה חדש? כלום, אני מחפשת עבודה.. בע. איפה אתם גרים כעת? באותו מקום מה עושים? משתעממים ומתמכרים לפייסבוק עובדים? איפה? בתור מה? אין עבודה אין שפה קשה קשה... !! פסיכומטרי? לא לימודים? מה התכנון? באוקטובר הקרוב בעזרת השם! יתברך שמו! טיול? לאן? מתי? עד מתי? היה, לתאילנד, הבא יהיה לאירופה

Haunted

New member
אלללללה

שם: מיכאל גיל: 22 אזור מגורים: דרום מתי התייגסת: 7.12.03 מתי השתחררת: 5.12.06 איפה שרתת: תותחנים באיזה תפקיד: או אה.. אממ, סמפי"ק, מש"ק קשר, קשר מ"פ, אחראי דרבוקים פלוגתי. למה הכי תתגעגע בצבא: מן הסתם לכל הצחוקים.. לחברים, לשטויות שהיינו עושים. למה הכי לא תתגעגע בצבא: לפלצנות, לחורף, למ"פ השמן שלי. המשפט הכי מצחיק ששמעת בצבא: "אני אבטל את הפז"מ" (מג"ד חדש בנאום כניסה לתפקיד) המשפט הכי מפגר ששמעת בצבא: "_" אז מה חדש: קניתי אוטו !
איפה אתם גרים כעת: עם ההורים מה עושים: מסתלבטים עובדים ? איפה ? בתור מה ?: כן, רשת לאלקטרוניקה וצרכי משרד, מנהל מחלקה. פסיכומטרי ? עשיתי לימודים ? מה התכנון ? כשיהיה לי זין לזה, תקשורת. טיול ? לאן ? מתי ? עד מתי ? לא בזמן הקרוב, אבל כשזה יקרה - דרום אמריקה. מסר לאומה: בלה בלה בלה תמונה:

ט ו ל ה 1

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo20.gifאני../images/Emo20.gif../images/Emo9.gif

שם: טולה
אזור מגורים: צפון
מתי התגייסת? 4.1
מתי השתחררת? תחילת החודש
איפה שירתת? אין מקום קבוע
באיזה תפקיד? רל"שית
למה הכי תתגעגע/י בצבא? להכל
למה הכי =ל=א= תתגעגע/י בצבא?
המשפט הכי מצחיק ששמעת בצבא? יש מלא
המשפט הכי מפגר ששמעת בצבא? לא זוכרת עכשיו
אז מה חדש? האזרחות
איפה אתם גרים כעת?
מה עושים?
עובדים? איפה? בתור מה?
פסיכומטרי? מקווה שבקרוב ב"ה
לימודים? מה התכנון?
קודם פסיכומטרי, יש עוד זמן.
טיול? לאן? מתי? עד מתי?
מסר לאומה: תשמרו על עצמכם

Charo

New member
מה זה כאילו אודישן קבלה לפורום?

שם: שרון גיל: 22 אזור מגורים: ת"א מתי התגייסת? 29.7.04 מתי השתחררת? 25.5.07 (חודשיים קצרש לטובת יציאה למשלחת) איפה שירתת? מגלן באיזה תפקיד? חצי שירות לוחם חצי תומכ"ל למה הכי תתגעגע/י בצבא? למחלקה שלי למה הכי =ל=א= תתגעגע/י בצבא? רס"ר המשפט הכי מצחיק ששמעת בצבא? "אני יודע שאתה זכאי ושלא עשית כלום, אבל אני בכל זאת נותן לך שבועיים ריתוק" (טוב זה יותר עצוב ממצחיק) המשפט הכי מפגר ששמעת בצבא? ראה שורה קודמת אז מה חדש? רגיל אתם יודעים... מצאתי איזה עבודה במשרה חלקים עם משכורת בת זונה.. אבל זה רק שעתים ביום איפה אתם גרים כעת? ת"א... עם אמא :-\ מה עושים? מדריך טיסאנות עובדים? איפה? בתור מה? נו מה נסגר? מדריך טיסנאות פסיכומטרי? אין... לא נראה לי שגם יהיה לימודים? מה התכנון? כרגע אין כיוון אבל יש דיבורים על מנהל עסקים בדרבי טיול? לאן? מתי? עד מתי? הייתי כבר בארה"ב, יורד לסיני עוד מעט, חוזר לארה"ב ביוני לעבוד קצת ומשם לד.אמריקה מסר לאומה: אזרחי זה הכי אחי זובי אף אחד לא העלה תמונה למה שאני אעלה?

טוב נו זה לא שיש לי משו יותר טוב לעשות... חחח

שם: יפית גיל: 20 אזור מגורים: גבעתיים מתי התגייסת? 26.2 מתי השתחררת? 25.12 (כפרות על המשקית ת"ש התותחית!) איפה שירתת? בה"ד 7 באיזה תפקיד? חובשת למה הכי תתגעגע/י בצבא? לחברים למה הכי =ל=א= תתגעגע/י בצבא? למישהי הזו שקראה לעצמה המפקדת שלי.. המשפט הכי מצחיק ששמעת בצבא? לא הכי מצחיק אבל אחד מהם.. אין חוקי מטכ"ל יש חוקי בן שושן (הרס"ר) המשפט הכי מפגר ששמעת בצבא? נו באמת רק אחד?! כל הצבא הזה מטומטם.. אז מה חדש? להיות אזרחית!! איפה אתם גרים כעת? עם ההורים מה עושים? כלום עד יום ראשון ואז חוזרת לעבודה.. עובדים? איפה? בתור מה? כה, בתור קופאית במגה.. פסיכומטרי? לההההה לימודים? מה התכנון? קונדיטורה, אולי תדמור אם לא אז מקום אחר... טיול? לאן? מתי? עד מתי? יש בתכנון, אחרי שיהיה כסף, ליון, סיני, טורכיה, והחלום ברזיל... אולי גם תיאלנד אבל זו לא השאיפה... מסר לאומה: אל תדאגו יהיה טוב...

למעלה