שרשור התפקדות

אללה גמי../images/Emo9.gif../images/Emo184.gif

שם: אביטל גיל: 20 אזור מגורים: באר שבע מתי התגייסת? 15.12.05 איזה יוםמגעיל
מתי השתחררת? 13.12.07 היום המאושר החיי
איפה שירתת? גדוד 450 בביסל"ח.. באיזה תפקיד? עציץ בצורת סמבצית, אחרי זה עציץ אמיתי ואחרי זה עציץ בצורת משקית שלישות שלא כ"כ אהבתי אז הפכתי אותו לצורת ע.שקמיסט/ית..
הרבה ירוק היה לי בצבא
למה הכי תתגעגע/י בצבא? אוווווווו לחברות שלי ולחברים שלי.. לשקם, לחדר שלי במגורים, בכלל למגורים שביליתי בהם יותר מאשר במשרד שלי לדוגמא.. אמממממממ לחלק מהמפקדים שלי... וכמובן לכל הערבים שהיינו ביחד עד איזה 3,4 בלילה מתים מעייפות אבל לא מפסיקי לצחוק.... אחחחחחחחח אלו היו ימים טובים.... למה הכי =ל=א= תתגעגע/י בצבא? לימי ראשון.. למדי א'.. לחפירות של המפקדת האחרונה שלך.. למשמרות המעצבנות.. לרס"פ שלי ולכל האנשים ששנאתי
המשפט הכי מצחיק ששמעת בצבא? כל הזין בניווטים- משה רבינו.. כל הזין בלעלות על א'- משה קצב..
המשפט הכי מפגר ששמעת בצבא? לא זוכרת כרגע משו ספציפי... אז מה חדש? גם הרבה ובעצם כלום... איפה אתם גרים כעת? עדיין בביתי.. מה עושים? מתחמקת מלהתחיל לגעת בספרי פסיכומטרי..
עובדים? איפה? בתור מה? לא, הינני מובטלת
פסיכומטרי? אכן, מתחילה בפברואר.. לימודים? מה התכנון? התלבטות קשה ישנה לי כרגע באם להתחיל באוקטובר הזה או באוקטובר הבא.. טיול? לאן? מתי? עד מתי? פעם נורא רציתי לדרום אמריקה, אבל האמת שהחלפתי כיוון לאוסטרליה.. מסר לאומה: לא לצאת לאזרחות!!!

IrIsH BaBe

New member
מצ'עמם

אזור מגורים: באיזה חור מסריח מתי התגייסת? ינואר 05 מתי השתחררת? 07 איפה שירתת? אוגדת עזה באיזה תפקיד? מחשוב\סמבצית למה הכי תתגעגע/י בצבא? לגבעתי. למה הכי =ל=א= תתגעגע/י בצבא? למפקד שלי, היצור. המשפט הכי מצחיק ששמעת בצבא? את נשארת שבת [שוב] המשפט הכי מפגר ששמעת בצבא? "יש עוצר. יאללה חבר'ה תרדו מה-א'. חבל על הזמן. צריך להמשיך לעבוד. יש מבצע גדול בעזה" -המגד, כשכולם כבר בשיא ההתלהבות במסדר יציאה ביום חמישי אחרי שלא ראו בית כבר 7000 שנה. אז מה חדש? קניתי בושם חדש איפה אתם גרים כעת? בבית מה עושים? ביד עובדים? איפה? בתור מה? מאבטחת\דיילת\מלצרית. ובקרוב גם.... זונה פסיכומטרי? עשיתי. פעמיים. לימודים? מה התכנון? שנה הבאה. טיול? לאן? מתי? עד מתי? מתי שירצה האל. וחשבון הבנק. מסר לאומה: כנסיית השכל- ואת מתפשטת. + תמונה שלכם! אין לי כוח. דמיינו מישהי עם שיער שחור.

אני ../images/Emo13.gif

שם:שרון גיל:20 אזור מגורים: באר יעקב מתי התגייסת? 4/1 מתי השתחררת? 13/12 איפה שירתת? צריפין באיזה תפקיד? פקל"שית למה הכי תתגעגע/י בצבא? לחברות , למפקד למה הכי =ל=א= תתגעגע/י בצבא? לרסרית , לאוכל הצבאי , למשמעת המשפט הכי מצחיק ששמעת בצבא?היו הרבה המשפט הכי מפגר ששמעת בצבא?הצבא עובד ללא הגיון אז בטוח היו אז מה חדש?נרשמת ללימודים איפה אתם גרים כעת?עדין בבית מה עושים?כרגע או בסידורים או בבית עובדים? איפה? בתור מה?עוד לא עובדת פסיכומטרי? בע"ה לימודים? מה התכנון? לשפר בגרויות , לעשות פסיכומטרי טיול? לאן? מתי? עד מתי? אין עוד תוכניות , שאני ידע אני יגיד :) מסר לאומה: החיים קצרים , נצלו אותם

גם אני !

שם: ליאב גיל: אוטוטו 21 אזור מגורים: ראשל"צ מתי התגייסת? 16.11.05 מתי השתחררת?15.11.07 איפה שירתת? אי שם אחרי ירושלים באיזה תפקיד? פקידה למה הכי תתגעגע/י בצבא? ל-ה-כ-ל למה הכי =ל=א= תתגעגע/י בצבא? לאוכל.. המשפט הכי מצחיק ששמעת בצבא? לא מצחיק, אבל הכי נכון "ההגיון לא עובר ת'ש.ג" המשפט הכי מפגר ששמעת בצבא? שמעתי הרבה, לא זוכרת אז מה חדש? כלום חוץ מהתאריך איפה אתם גרים כעת? בבית מה עושים? מטיילים בקניון או שיושנים עובדים? איפה? בתור מה? מובטלת פסיכומטרי? ממש לא לימודים? מה התכנון? אחרי הטיול טיול? לאן? מתי? עד מתי? תאילנד שנה הבאה (שיהיה כסף) מסר לאומה: אחרי שדלת אחת נסגרת...נפתחות 2 !!

אוקיי

שם:גלית גיל:20 וקצת אזור מגורים:קרית חיים מתי התגייסת? 29.12.05 מתי השתחררת? אתמול, 27.12.07 איפה שירתת? בסיס חיל אויר בדרום באיזה תפקיד? מש"קית מודעין וניווט בטייסת למה הכי תתגעגע/י בצבא? לחברים ולאדרנלין למה הכי =ל=א= תתגעגע/י בצבא? תורנויות, מפקדים מטומטמים... איפה אתם גרים כעת? עם ההורים מה עושים? עובדים? איפה? בתור מה? מחפשים עבודה פסיכומטרי? לימודים? מה התכנון? פסיכומטרי ביואל גבע- מתחיל עוד שבוע טיול? לאן? מתי? עד מתי? לתאילנד בע"ה מסר לאומה: האהבה תנצח (זה מה שעלה לי בראש)

למעלה