אללה גמי../images/Emo9.gif../images/Emo184.gif
שם: אביטל גיל: 20 אזור מגורים: באר שבע מתי התגייסת? 15.12.05 איזה יוםמגעיל
מתי השתחררת? 13.12.07 היום המאושר החיי
איפה שירתת? גדוד 450 בביסל"ח.. באיזה תפקיד? עציץ בצורת סמבצית, אחרי זה עציץ אמיתי ואחרי זה עציץ בצורת משקית שלישות שלא כ"כ אהבתי אז הפכתי אותו לצורת ע.שקמיסט/ית..
הרבה ירוק היה לי בצבא
למה הכי תתגעגע/י בצבא? אוווווווו לחברות שלי ולחברים שלי.. לשקם, לחדר שלי במגורים, בכלל למגורים שביליתי בהם יותר מאשר במשרד שלי לדוגמא.. אמממממממ לחלק מהמפקדים שלי... וכמובן לכל הערבים שהיינו ביחד עד איזה 3,4 בלילה מתים מעייפות אבל לא מפסיקי לצחוק.... אחחחחחחחח אלו היו ימים טובים.... למה הכי =ל=א= תתגעגע/י בצבא? לימי ראשון.. למדי א'.. לחפירות של המפקדת האחרונה שלך.. למשמרות המעצבנות.. לרס"פ שלי ולכל האנשים ששנאתי
המשפט הכי מצחיק ששמעת בצבא? כל הזין בניווטים- משה רבינו.. כל הזין בלעלות על א'- משה קצב..
המשפט הכי מפגר ששמעת בצבא? לא זוכרת כרגע משו ספציפי... אז מה חדש? גם הרבה ובעצם כלום... איפה אתם גרים כעת? עדיין בביתי.. מה עושים? מתחמקת מלהתחיל לגעת בספרי פסיכומטרי..
עובדים? איפה? בתור מה? לא, הינני מובטלת
פסיכומטרי? אכן, מתחילה בפברואר.. לימודים? מה התכנון? התלבטות קשה ישנה לי כרגע באם להתחיל באוקטובר הזה או באוקטובר הבא.. טיול? לאן? מתי? עד מתי? פעם נורא רציתי לדרום אמריקה, אבל האמת שהחלפתי כיוון לאוסטרליה.. מסר לאומה: לא לצאת לאזרחות!!!