שרשור התפקדות

../images/Emo195.gifשרשור התפקדות../images/Emo195.gif../images/Emo77.gif

שרשור התפקדות לכלללללללללללללללל חברי הפורום
על מנת שנדע כמה אנחנו ונכיר אחד את השנייה קצת יותר.... אז מתחילים
שם
מה עושה בחיים? לימודים\עבודה\צבא\אחר
מתי התחלת לראות האוס
(לא מבחינת עונות, מבחינת זמן) האם ראית את כל העונות של האוס
אם לא- מדוע
עונה אהובה בהאוס
עונה לא כ"כ אהובה
פרק אהוב במיוחד
דמות אהובה
דמות לא כ"כ אהובה
אם היית יכול\ה לשחק בהאוס, איזו דמות היית רוצה לשחק
כמה זמן את\ה חבר\ה בפורום
מי הסדרה המחליפה הזמנית שלך ל"האוס" עד ספטמבר
מומלץ לצרף תמונה שלך

מתפקדת ../images/Emo195.gif

שם:נעה גיל:18 אזור מגורים:מרכז מה עושה בחיים? לימודים\עבודה\צבא\אחר:עוד 16 ימים בצבא מתי התחלת לראות האוס (לא מבחינת עונות, מבחינת זמן):לפני בערך 3 שנים האם ראית את כל העונות של האוס:ברור עונה אהובה בהאוס:4.. במיוחד בגלל הסוף עונה לא כ"כ אהובה:אין. בכל עונה יש משהו שמייחד אותה פרק אהוב במיוחד:Wilson's Heart דמות אהובה:האוס ו13 דמות לא כ"כ אהובה:פורמן אם היית יכול\ה לשחק בהאוס, איזו דמות היית רוצה לשחק:קאדי (רק כדי להיות עם האוס בסוף
) כמה זמן את\ה חבר\ה בפורום:לא זוכרת חח מי הסדרה המחליפה הזמנית שלך ל"האוס" עד ספטמבר:אין לי משהו שנחשב למחליף כי אני צופה תמיד בהרבה סדרות בו זמנית.. אבל כרגע זה במיוחד דם אמיתי, אחים ואחיות ופלאשפורוורד

וואו המון בהצלחה עם הגיוס../images/Emo195.gif../images/Emo77.gif

ובכלל בכל השירות... ותהני המון!!! את יודעת איזה תפקיד יהיה לך? מה קורה בפרק הזה שהזכרת? Wilson's Heart? אחים ואחיות
מסכנה קיטי

bali

New member
מנהל
מתפקדת

שם: ענבל גיל: 31 אזור מגורים: ירושלים מה עושה בחיים? לימודים\עבודה\צבא\אחר: עובדת באדמיניסטרציה. מתי התחלת לראות האוס (לא מבחינת עונות, מבחינת זמן): לפני 5-6 שנים, מתישהו באמצע העונה הראשונה. האם ראית את כל העונות של האוס: כן. מה שפספסתי בהתחלה השלמתי מהר מאד אח"כ. ראיתי את כל העונות פעמיים לפחות לדעתי. אם לא- מדוע עונה אהובה בהאוס: מממ קשה קשה... העונה הרביעית אני חושבת. השינוי המרענן בצוות והכלבה משספת הגרונות עשו לי את זה. עונה לא כ"כ אהובה: מממ... אין כזו. נהניתי מכל העונות. פרק אהוב במיוחד: קשה לבחור... מתלבטת בין הפרק האחרון של עונה 4 לשני הפרקים הפותחים את עונה 6. דמות אהובה: ד"ר האוס, איזו שאלה בכלל! דמות לא כ"כ אהובה: טאוב. משעמם אותי קצת. וגם פורמן לפעמים קוץ בתחת. אם היית יכול\ה לשחק בהאוס, איזו דמות היית רוצה לשחק: קאדי. כמה זמן את\ה חבר\ה בפורום: חודש בערך. מי הסדרה המחליפה הזמנית שלך ל"האוס" עד ספטמבר: האחות ג'קי ואני רואה שוב את עונה 6 בהוט.

באמת אהבת את עונה 4?../images/Emo77.gif

חוץ משני הפרקים האחרונים, זה היה שיעמום מוחלט
כאילו הקטעים שהאוס ממיין את ה40 רופאים שהוא הזמין היו מצחיקים בטירוף.. אבל כל המסביב היה ממש חלשששששששששששששש

bali

New member
מנהל
כן באמת אהבתי ../images/Emo13.gif

בעיקר בגלל הדמויות. מאד אהבתי את אמבר ואת קאטנר, אני תמיד בכל מצב מאד אוהבת את העקיצות של האוס, וה"הישרדות" שנמשכה כמה פרקים היתה מצחיקה בטירוף. וכתבתי שאני מתלבטת בין עונה 4 לעונה 6 הנוכחית...

וואו, הישרדות../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo77.gif

כמה צחקתי כשפתאום היה עליו קלוז-אפ עם בנדנה ועם הלפיד אש!! וואו, זה היה אחד הקטעים הקורעים! אין ספק שיש להאוס כותבים גאונים!!

מרי42

New member
מתפקדת

אז מתחילים שם: מרי גיל:36 אזור מגורים:שרון מה עושה בחיים? לימודים\עבודה\צבא\אחר מורה מתי התחלת לראות האוס (לא מבחינת עונות, מבחינת זמן) 5 שנים האם ראית את כל העונות של האוס: אינספור פעמים עונות 1-4, עונות 5,6 רק פעמיים. עונה אהובה בהאוס :עונה שנייה עונה לא כ"כ אהובה: חמישית פרק אהוב במיוחד: THREE STORIES דמות אהובה: האוס של עונה שנייה, ככל שהעונות עוברות הכותבים "מקלקלים" את הדמות ("מתפתחת כאילו, פחחחח"). ככל שהעונות מתקדמות אני פחות אוהבת את האוס ויותר את וילסון.(גם יפה וגם אופה
) דמות לא כ"כ אהובה: תחרות קשה בין 13 לפורמן, אבל 13 לוקחת בהחלט. אם היית יכול\ה לשחק בהאוס, איזו דמות היית רוצה לשחק: וילסון, לגמרי. כמה זמן את\ה חבר\ה בפורום: 5 שנים מי הסדרה המחליפה הזמנית שלך ל"האוס" עד ספטמבר: האחות ג'קי, CSI ,ללא עקבות

יש משהו בדברייך../images/Emo77.gif

באמת הסדרה השתנתה במהלך העונות... זה לא שינוי מורגש אלא אם כן אחרי עונה 6 רואים פתאום את עונה 1 ושמים לב באמת לשינוי.. זה מרגיש שהכותבים פחות מתייחסים לכל דמות ולכל אירוע בקפידה כמו שהיה בהתחלה, עכשיו הם פשוט זורמים עם הפרקים, אין יותר מדי התייחסות לאופי של כל דמות... לאדעת, משהו בהחלט השתנה... אבל 13 או פורמן??? ברור שפורמן!! הוא האדם הכי מעצבן, מרגיז, מתיש, מטריד, ועוד כמה מילים שמתחילות במ'...

S H I F T Y

New member
מתפקדת בשמחה גם כן:

שם:
שיר גיל:
21 אזור מגורים:
דרום מה עושה בחיים?
סטודנטית תפרנית. מתי התחלת לראות האוס (לא מבחינת עונות, מבחינת זמן)?
לפני כשנה וחצי. האם ראית את כל העונות של האוס?
לא, עשיתי סינון בעונות 4 ו-5. אם לא- מדוע?
כי הן לא משכו אותי. לא אהבתי את שינוי הצוות, והשתעממתי בהרבה מן הפרקים. עונה אהובה בהאוס:
3, עונה נהדרת! גם השישית טובה בעיניי. עונה לא כ"כ אהובה:
5, כמו שציינתי. וגם 4 לא במיוחד, אבל הסיום שלה היה טוב. פרק אהוב במיוחד:
קשה, קשה. יש כמה פרקים שאהבתי במיוחד וזכורים לי לטובה, באמת שאני לא יכולה לברור. דמות אהובה:
בהנחה שהכוונה היא חוץ מהאוס (שלו כמובן כולנו סוגדים), אז בהחלט קאדי. גם את וילסון אני מאוד מחבבת, אך לא מסתדר לי שהוא בוגד. דמות לא כ"כ אהובה:
פורמן. מאז סוף העונה השניה שהוא התגלה כמניאק ואגואיסט, רציתי לחנוק אותו. אם היית יכול\ה לשחק בהאוס, איזו דמות היית רוצה לשחק:
לא בטוחה. בכל אחד מהדמויות יש פאק כזה או אחר, ומי שהכי ישרה ואמיתית בעיניי זו קאדי. עם זאת, לא בטוחה שהייתי רוצה להתמודד במקומה עם האוס ולעבור את כל תהליך האימוץ שהיא עברה. יודעים מה, גם ככה כישורי המשחק שלי לא בשמיים.
כמה זמן את\ה חבר\ה בפורום:
לא הרבה, חדשה. אומנם כתבתי פה איזו הודעה או שניים לפני כמה חודשים, אבל השאיפה היא להצטרף עכשיו ולנסות להתמיד. מי הסדרה המחליפה הזמנית שלך ל"האוס" עד ספטמבר:
טרו בלאד, ללא ספק. אני פשוט חסרת סבלנות בין פרק לפרק. לעומת זאת, את האנטומיה של גריי פשוט נטשתי.

סטודנטית תפרנית../images/Emo35.gif../images/Emo130.gif../images/Emo77.gif

ממממ מוכר לי
מה את לומדת? באמת מוזר שוילסון כזה בן אדם טוב לכל הסובבים אותו והמטופלים שלו, אבל למוסד הנישואים קשה לו להיות נחמד
וילסון יקירי
אתה לא חייב להתחתן אם זה לא עובד!!
פורמן
הוא חייב להוריד את הזקן תיש המכוער הזה!! לדעתי, קאדי הכי פחות מעניינת לשחק... כאילו יש לה תפקיד אמוציונאלי מדי.. נראה לי את האוס הכי כיף לשחק, אומר ועושה מה בא לו.. משוחרר.. נשמע כיף.. באמת? נטשת את האנטומיה? מדוע?

S H I F T Y

New member
מוכר לך? משתתפת בצערך אם כך ../images/Emo8.gif

סטודנטית למדעי המחשב. נראה לי ששאלת אותי באיזה שרשור קודם, לא? אם כבר תפקיד אמוציאונלי מדי, אז נראה לי שקמרון היא הכי מתאימה להגדרה הזו. היא גם.. קצת משעממת בתור דמות. האוס ציניקן מטורף, אבל הרבה פעמים כבר עבר את גבול הפעם הטוב, עד כדי כך ששאלתי את עצמי למה וילסון עדיין חבר שלו וקאדי עדיין משלמת לו. בקיצור, לא הייתי רוצה להיות הוא
את האנטומיה נטשתי בגלל שהיא הפכה טלנובלית מדי, לטעמי. התחילה טוב, ובעיניי הדרדרה ושעממה. נטשתי בעונה 3. יותר מדי בירבורים סביב גריי ומק'דרימי, באופן כללי יותר מדי התעסקות ברומנים והחיים האישיים מאשר ברפואה. בקיצור, כרגע טרו בלאד ברעל, ובקרוב האוס עונה 7 ודקסטר עונה 5! רק שיצאו כבר.

מצטרפת

שם: אנה גיל: 23 אזור מגורים:השרון מה עושה בחיים? לימודים\עבודה\צבא\אחר: לימודים מתי התחלת לראות האוס (לא מבחינת עונות, מבחינת זמן): בספטמבר האחרון כשנתקעתי בבית בגלל שפעת חזירים.. האם ראית את כל העונות של האוס: ברוררר אם לא- מדוע עונה אהובה בהאוס: 2:) עונה לא כ"כ אהובה: 4 פרק אהוב במיוחד: יש הרבה.. דמות אהובה: האוס, קמרון, וילסוןן דמות לא כ"כ אהובה:אמבר אם היית יכול\ה לשחק בהאוס, איזו דמות היית רוצה לשחק: את 13:) כמה זמן את\ה חבר\ה בפורום: מהרגע שדור מנהל את הפורום:) מי הסדרה המחליפה הזמנית שלך ל"האוס" עד ספטמבר: אממ אין.. משום מה נתקעתי בלי סדרה

Netto

New member
מתפקד.

שם: דור גיל: 22 אזור מגורים: השרון מה עושה בחיים? לימודים\עבודה\צבא\אחר: אחרי צבא מתי התחלת לראות האוס (לא מבחינת עונות, מבחינת זמן): בספטמבר האחרון. האם ראית את כל העונות של האוס: כן אם לא- מדוע עונה אהובה בהאוס: עונה שלישית. עונה לא כ"כ אהובה: עונה חמישית. פרק אהוב במיוחד: יש כמה וכמה.. דמות אהובה: ד"ר ווילסון. דמות לא כ"כ אהובה: אמבר. אם היית יכול\ה לשחק בהאוס, איזו דמות היית רוצה לשחק: ד"ר ווילסון. כמה זמן את\ה חבר\ה בפורום: מאז שאני מנהל אותו, מדצמבר האחרון אם אני לא טועה. מי הסדרה המחליפה הזמנית שלך ל"האוס" עד ספטמבר: אין.

מתפקדת../images/Emo195.gif../images/Emo77.gif

שם: אביטל גיל: 22 אזור מגורים: דרום מה עושה בחיים? לימודים\\עבודה\\צבא\\אחר? סטודנטית. מתי התחלת לראות האוס? לפני 4 חודשים בערך האם ראית את כל העונות של האוס? יאפ! חוץ מכמה פרקים שהתפספסו לי ואני כמובן משלימה
אם לא- מדוע עונה אהובה בהאוס: אני חושבת שהראשונה (כבר לא זוכרת
) עונה לא כ"כ אהובה: רביעית. הייתה קצרה ודי בינונית (חוץ משני הפרקים האחרונים שהיו מטורפים!) פרק אהוב במיוחד: שני הפרקים האחרונים של עונה 5! גאונים! דמות אהובה: האוסססססססססססססס.. הוא הורס אותי מצחוק
דמות לא כ"כ אהובה: פורמן
וכל מילה מיותרת
אם היית יכולה לשחק בהאוס, איזו דמות היית רוצה לשחק? את האוס, כמובן. הוא עושה ואומר מה שבא לו. כיף
כמה זמן את\\ה חבר\\ה בפורום? מממ חודש נראה לי.. מי הסדרה המחליפה הזמנית שלך ל"האוס" עד ספטמבר? אחים ואחיות, האנטומיה של גרי ובטי

למעלה