שרשור התפקדות

narkis18

New member
מתפקדת!

שם: נרקיס גיל: 22 (אוטוטו 23) אזור מגורים: שרון מה עושה בחיים: משפרת בגרויות ועושה פסיכומטרי, בתקווה להצליח להתקבל ללימודי רפואה... מתי התחלת לראות האוס: וואו... אממ... האמת שאני לא זוכרת מתי זה היה - כשהעונה הראשונה הגיעה לטלויזיה בארץ. האם ראית את כל העונות של האוס: וודאי! רובן יותר מפעם אחת :) עונה אהובה בהאוס: קשה לבחור... אבל אני חושבת שהשישית. אין, היא פשוט מצוינת! עונה לא כ"כ אהובה: העונה החמישית... היו שם פרקים שאהבתי, אבל רוב הזמן היא איכזבה אותי. פרק אהוב במיוחד: אין באמת אחד..three stories, 5 to 9 וכמובן הפרק האחרון של העונה ה-6! דמות אהובה: ללא ספק - קאדי דמות לא כ"כ אהובה: פורמן. אני מצטערת, אבל הוא פשוט משעמם אותי.. אם היית יכולה לשחק דמות בהאוס, איזו דמות היית רוצה לשחק? - האוס, או קאדי. אני מעריצה את קאדי, אבל אני חושבת שיהיה צחוקים להיות האוס ליום אחד כמה זמן את חברה בפורום? - קשה לומר... אני כבר כמה שנים פה ברקע. בעבר הייתי מכורה לספוילרים, אבל נגמלתי. אני חושבת שאולי היו לי 4-5 תגובות כל השנים הללו, אבל אני מאוד נהנית לקרוא את ההודעות! מי הסדרה המחליפה הזמנית שלך ל"האוס" עד ספטמבר? - פסיכומטרי... אין, באמת שאין לי סדרה מחליפה. לצערי....

רפואה?../images/Emo101.gif../images/Emo77.gif

מגניבבבבבבבבבבבבבבבבבב המון המון המון בהצלחה!!!! פורמן:-\ בהחלט מסכימה, לשחק את האוס נראה לי כ"כ משעשע
מעניין איך יו לורי לא נשפך מצחוק מכל משפט שהוא מוציא מהפה...

narkis18

New member
תודה!!

באמת צריך המון המון הצלחה לצערי... אבל בתקווה רבה, אוקטובר 11 זה יקרה! :)

alonback

New member
אין דבר העומד בפני הרצון

וואו, איזה משפט של זקנים. ובנימה רצינית, כל שאלה או תהיה שיש לך לגבי תהליך הקבלה ללימודי רפואה את מוזמנת לשאול ואני אעזור כמיטב יכולתי כבן אדם שכבר צלח את זה (את הקבלה, נשארו מס' שנים עד הד"ר לפני השם)

narkis18

New member
אם לא מחשיבים את אינספור השיפורים והפסיכו'...

6 שנות לימודי בסיס, שנה אחת סטאז' ואח"כ התמחות (בממוצע 4-5 שנים לפי מה שאני יודעת)

narkis18

New member
וואו, המון תודה!

תהיה בטוח שאני אנצל את זה
אם אפשר לשאול - איפה אתה לומד? ועם אילו ציונים+פסיכו' התקבלת?

בואו נתחיל

בואו ננסה שם-ארד. גיל-תכף 32. אזור מגורים-תל אביב. מה עושה בחיים? לימודים\\עבודה\\צבא\\אחר-עבודה, ומאמן את הכלבה שלי לזהות אפילפסיה(מחלה שאני חולה בה). מתי התחלת לראות האוס (לא מבחינת עונות, מבחינת זמן)-מאז שזה משודר בארץ בערך(לא זוכר את השנה). האם ראית את כל העונות של האוס-כן,מה ששודר עד עכשיו,בטלוויזיה. אם לא- מדוע עונה אהובה בהאוס-קשה להחליט. עונה לא כ"כ אהובה-שוב קשה להחליט. פרק אהוב במיוחד- כמה פרקים שהיו קשורים למחלת האפילפסיה, והיו כמה כאלה. דמות אהובה-האוס,קדי. דמות לא כ"כ אהובה-ווילסון. אם היית יכול\\ה לשחק בהאוס, איזו דמות היית רוצה לשחק-אולי חולה, או אולי רופא כמעט חכם כמו האוס. כמה זמן את\\ה חבר\\ה בפורום-אני חושב כמעט מהתחלה. מי הסדרה המחליפה הזמנית שלך ל"האוס" עד ספטמבר-שום דבר לא בא לי לראש. מומלץ לצרף תמונה שלך-הנה.

alonback

New member
למה לא

שם: אלון גיל: 25 אזור מגורים: ת"א/י-ם מה עושה בחיים? לימודים\\עבודה\\צבא\\אחר: לומד מתי התחלת לראות האוס (לא מבחינת עונות, מבחינת זמן): מהרגע ששודר בארה"ב, אני לא מחכה שיגיע לארץ האם ראית את כל העונות של האוס: ברור אם לא- מדוע עונה אהובה בהאוס: 1 עונה לא כ"כ אהובה: 5 פרק אהוב במיוחד: זה עם השלושה סיפורים, שגילו מה קרה לרגל של האוס דמות אהובה: האוס דמות לא כ"כ אהובה: פורמן/צ'ייס אם היית יכול\\ה לשחק בהאוס, איזו דמות היית רוצה לשחק: האוס, נראה הכי כיף כמה זמן את\\ה חבר\\ה בפורום: סמוי/ פעיל חלקית מאז 2008 מי הסדרה המחליפה הזמנית שלך ל"האוס" עד ספטמבר: כמעט כל סדרה אמריקאית שקיימת.

למעלה