התפקדות חודש אפריל

Charley XD

New member
אוו ההשפעה XDDDDDD

מקסי שמקסי !
זה לא שחס וחסה הוא משנה יותר מדי ! תתביישי...

../images/Emo20.gifכן כן קפטן DDDD:

אני עוד פה
שם: סיון ^^ תאריך לידה: 2.6.91 גיל:עוד חודשיים 17
גאד אני מזדקנת מיקום בארץ: שוהם
מסנ\אייסי: [email protected] משהו אחד טוב שקרה חודש שעבר[מרץ]: נמנמ גבעת חביבה 2008
למה אתן הכי מצפות חודש הבא: לעבור את המבחנים בהצלחה
מסר לאומה: היסטוריה זה כייף
עד שמגיע הקטע של המבחנים |:

miss dance10

New member
מתפקדת..../images/Emo195.gif

=] שם:יובי תאריך לידה:3ץ7 גיל:14 וחצי מיקום בארץ:
גבעתייםם!! מסנ\אייסי:[email protected] משהו אחד טוב שקרה חודש שעבר[מרץ]:קיבלתי שני סולויים=] ונידלקתי על מישהו חמוד..P= למה אתן הכי מצפות חודש הבא: לחופש כבררר מסר לאומה: ill be ok!

JuSt My LuCk

New member
יאייי אפריל ../images/Emo3.gif עונה באיחור

שם: עדי תאריך לידה: 4.8.92 גיל: 15 וחצי מיקום בארץ: צפון,כפר תבור מסנ\אייסי: [email protected] משהו אחד טוב שקרה חודש שעבר[מרץ]: אמממ פורים
למה אתן הכי מצפות חודש הבא: כאילו מאי? אממ... לאג בעומר מסר לאומה: ביישנות זה דבר אחד,התעלמות זה דבר אחר תנסו להימנע משניהם (נראה לי שרק אני מבינה למה התכוונתיXD )

chasing pavements....

שם: טל תאריך לידה: 11.7.1989 גיל: 18 ושלושתרבעי מיקום בארץ: קו הרצליה-חיפה
מסנ\אייסי: רוצים? -תבקשו
משהו אחד טוב שקרה חודש שעבר[מרץ]: מקפליי בעיתון? למה אתן הכי מצפות חודש הבא: אני מצפה לנוגססססססססססססססססססס3>>>> אבל זה כבר היה אתמול XDDD והיה ממש כיף... נוגסססס אני הארט יו! מסר לאומה:
למקפליי יש הופעה ביומולדת שלי. |חותך|
טומסי:)

Charley XD

New member
הכי קרוב שאני יכול להסיג לך בינתיים

הוא עדין מסתתר בארון שלי ... הוא מפחד מהפעם האחרונה שנפגשתם ! מה עשית לו ? טוב נו לפחות עכשיו אני לא צריכה להתחלק בו איתך חצי חצי D: אה ושימי לב מאיפה התמונות
~שורש כל הרוע
~

חוצפנית!

חכי חכי, העיקר רוצה סצינות R... ><' *בא לי פיצה* נו...... מתי הדר מתכננת לבוא כדי שאני אזמין פיצהההההה?!?!?!?!? -_-

sweet shir

New member
למה R שאפשר NC-17...? ../images/Emo6.gif

אני לא קשורה, אבל זה היה מתבקש. XD

yael0000

New member
כן המפקדת../images/Emo195.gif../images/Emo211.gif

שם: יעל תאריך לידה: 17/12 גיל: 18 מיקום בארץ: חור מסנ\אייסי: [email protected] משהו אחד טוב שקרה חודש שעבר[מרץ]:כל הקורס? למה אתן הכי מצפות חודש הבא: להשיג כומתת צנחנים/גבעתי ונעליים גבוהות אדומות? מסר לאומה: תמונה תבוא בהמשך

למעלה