גבעתייםם!! מסנ\אייסי:[email protected] משהו אחד טוב שקרה חודש שעבר[מרץ]:קיבלתי שני סולויים=] ונידלקתי על מישהו חמוד..P= למה אתן הכי מצפות חודש הבא: לחופש כבררר מסר לאומה: ill be ok!
שם: עדי תאריך לידה: 4.8.92 גיל: 15 וחצי מיקום בארץ: צפון,כפר תבור מסנ\אייסי: [email protected] משהו אחד טוב שקרה חודש שעבר[מרץ]: אמממ פורים
למה אתן הכי מצפות חודש הבא: כאילו מאי? אממ... לאג בעומר מסר לאומה: ביישנות זה דבר אחד,התעלמות זה דבר אחר תנסו להימנע משניהם (נראה לי שרק אני מבינה למה התכוונתיXD )
שם: טל תאריך לידה: 11.7.1989 גיל: 18 ושלושתרבעי מיקום בארץ: קו הרצליה-חיפה
מסנ\אייסי: רוצים? -תבקשו
משהו אחד טוב שקרה חודש שעבר[מרץ]: מקפליי בעיתון? למה אתן הכי מצפות חודש הבא: אני מצפה לנוגססססססססססססססססססס3>>>> אבל זה כבר היה אתמול XDDD והיה ממש כיף... נוגסססס אני הארט יו! מסר לאומה:
הוא עדין מסתתר בארון שלי ... הוא מפחד מהפעם האחרונה שנפגשתם ! מה עשית לו ? טוב נו לפחות עכשיו אני לא צריכה להתחלק בו איתך חצי חצי D: אה ושימי לב מאיפה התמונות
שם: יעל תאריך לידה: 17/12 גיל: 18 מיקום בארץ: חור מסנ\אייסי: [email protected] משהו אחד טוב שקרה חודש שעבר[מרץ]:כל הקורס? למה אתן הכי מצפות חודש הבא: להשיג כומתת צנחנים/גבעתי ונעליים גבוהות אדומות? מסר לאומה: תמונה תבוא בהמשך