טום נראה חתיך ודאגי פשוט מהמם!!!!!!!!!!! בסלואו מושןXD
B butbut New member 12/11/07 #68 ../images/Emo41.gifטום נראה חתיך ודאגי פשוט מהמם!!!!!!!!!!! בסלואו מושןXD
L loli kiss New member 12/11/07 #76 אני יושבת פה ונקרעת מצחוק ../images/Emo6.gif מהתיאורי לידה שלך XDDDD זה אשכרה נראה ככה P:
B butbut New member 12/11/07 #71 ../images/Emo41.gifתמונה אחרונה-הוא לא יצא בסוף>< וזאת גיטרה אחרת ^^ XDD מעריצות טום-אני חושבת שהגלריה הזאת הרחיבה את האוסף שלכן מספיק כדי שלא נראה את טום יותר מידי בפעם הבאה.. צריך יותר נגיעות דניות,והאריות.. ^^
../images/Emo41.gifתמונה אחרונה-הוא לא יצא בסוף>< וזאת גיטרה אחרת ^^ XDD מעריצות טום-אני חושבת שהגלריה הזאת הרחיבה את האוסף שלכן מספיק כדי שלא נראה את טום יותר מידי בפעם הבאה.. צריך יותר נגיעות דניות,והאריות.. ^^
L loli kiss New member 12/11/07 #74 תודההה ../images/Emo9.gif ובמקום להגיב על כל תמונה.. שדאגי נמצא בה אני פשוט יגיב פה על כולן - הוא מהמםםםםם אומאיגאד כמה שקסי אפשר להיות!? והוא לבוש מהמם פה , בכלל בזמן האחרון הוא ממש סטייליסט ! ~לא שהוא לא היה .. אבל בזמן האחרון ממש רואים השקעה P: ~
תודההה ../images/Emo9.gif ובמקום להגיב על כל תמונה.. שדאגי נמצא בה אני פשוט יגיב פה על כולן - הוא מהמםםםםם אומאיגאד כמה שקסי אפשר להיות!? והוא לבוש מהמם פה , בכלל בזמן האחרון הוא ממש סטייליסט ! ~לא שהוא לא היה .. אבל בזמן האחרון ממש רואים השקעה P: ~
S Simple Girl 182 New member 12/11/07 #75 ../images/Emo55.gif תודה תודה תודה ../images/Emo24.gif בהחלט הרחבת לי את אוסף התמונות של טומי בוי
S Sharon Kez New member 12/11/07 #81 תודה../images/Emo24.gif! אוחחחח דאגי כל כך כל כך..כל כך...אוחחחחחחחחח אני אפילו לא יודעת איך להגיד את זה פשוט תודה וזהו XD
תודה../images/Emo24.gif! אוחחחח דאגי כל כך כל כך..כל כך...אוחחחחחחחחח אני אפילו לא יודעת איך להגיד את זה פשוט תודה וזהו XD
O O0NoNi0O New member 12/11/07 #109 חחחחחחחח הסתכלתי על הארי ולא הפסקתי לצחוק!! הוא נראה כמו טרול כאן! חח הוא כזה קורעXDDD דני נראה ממש טוב
חחחחחחחח הסתכלתי על הארי ולא הפסקתי לצחוק!! הוא נראה כמו טרול כאן! חח הוא כזה קורעXDDD דני נראה ממש טוב
L loli kiss New member 12/11/07 #69 כל הכבוד לו זה המון כסף ! ראיתי כבר את הספיישל , הוא ממש יפהה תודה בוט
B baril New member 12/11/07 #91 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifמיליון יורו?%$#?%^ סחטיין עליו, ס'קפרא
B Bleed for Me New member 12/11/07 #106 הארי מוזמן לתרום גם לי מיליון אירו../images/Emo3.gif שמעו..כל הכבוד לו