McWEEKEND

Little Ray

New member
../images/Emo195.gifMcWEEKEND../images/Emo209.gif../images/Emo55.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
הלהקה המגניבה של השבוע:
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
ספר / פיק השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:

dairy milk

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
הגרסא של מקפליי ל"The Winner Takes It All".. מושלמים
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
אממ לא יודעת.. השבוע שמעתי בעיקר מקפליי.. ובעיקר את השיר שכתבתי למעלה
הלהקה המגניבה של השבוע:
רק בגלל שנמאס לכתוב שמקפליי, All American Rejects
קליפ שעשה לכן את זה:
אני לא ממש אוהבת קליפים..בעיקר הופעות אקוסטיות
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
Make It Or Break It! אני לא יודעת אם מישי מכירה את זה אבל היה השבוע אחלה טוויסטים בעלילה ודיימון חזר
ספר או פיק השבוע:
האמת שלא יצא לי כ'כ לקרוא, אבל הספר הטוב האחרון שקראתי היה פרמקון של דירק ויטנבורן. מומלץ
משהו שהכעיס אתכן השבוע:
השיר/הקליפ/הטריילר של מקפליי!!! חחח אבל אח'כ שמעתי עוד כמה שירים ונרגעתי ועכשיו הכל בסדר
משהו ששימח:
עברתי תאוריה!!!! ווווייייפפפפיייי
משהו שהעציב:
הייתי קצת חולה ואממ.. חוזרים ללימודים, זה גם די העציב אותי
מתנגן בראש / בפלייליסט
Whataya Want From Me - Adam Lambert
המלצת השבוע:
אם יש כאן מישהי שאוהבת הארי פוטר, יש ביוטיוב מיוזיקל קורע מצחוק בשם A very potter musical שאני מאוד ממליצה לראות. אחותי גם מתישהו השבוע תעלה גרסא שלו עם כתוביות בעברית, אז שווה לחכות. מצחיק מצחיק מצחיק D:
התמונה הכי חמה:
הם כולם כאלה חמודים שם
(חוץ מטום שנראה קצת מוזר *_*)

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifמזל טוב על התיאוריה!../images/Emo13.gif

גם אני עברתי השבוע,ביום ראשון!
התחלת כבר שיעורים? ואני אחפש את הדבר הזה על הארי פוטר.את מכירה ביוטיוב את הסרטונים של Harry And The Potters?זה ענק! דאגי והארי בתמונה מושצמייייייייייייים

dairy milk

New member
מזלטוב גם לך! ../images/Emo13.gif

אני נראלי אתחיל שיעורים השבוע! אני היחידה שקצת מפחדת מהעניין? יש לי תחושה שברגע שאני אלחץ על הגז אני אתקע בעמוד.. אני מכירה את הארי אנד דה פוטרס, ותגידי לי איך המיוזיקל כשיוצא לך לראות אותו!

Serena16

New member
../images/Emo252.gifמקוויקנד../images/Emo252.gif

מראש, מצטערת על החפירה , אתם תבינו כבר לבד.
מצעד הלהיטים של מקפליי: Bubble Warp Transylvania כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: 30STM- From Yesterday 30STM-Kings & Queens 30STM -Hurricane 30STM -Closer to the Edge 30STM - Attack 30STM - A beautiful lie 30STM-this is war 30STM - Night of the Hunter 30STM - Search And Destroy 30STM-Vox populi 30STM- Brand new name 30STM - The Story 30STM-Buddha For Mary 30STM- The Fantasy 30STM - Echelon 30STM-Fallen 30STM-Alibi 30STM-The Kill
הלהקה המגניבה של השבוע: אממ .. קליפ שעשה לכן את זה: Party Girl
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: חברים שנות ה70
מגרש ביתי O.C Mr. Nobody Requiem for a dream
Fight club Alexander Urban legend Panic room ספר / פיק השבוע: מים לפילים משהו שהכעיס אתכם השבוע: שנשאר רק אחד מהתיק שרציתי כל החופש ואיזה כלבה התווכחה איתי עליו
אבל אני קניתי אותו בסוף :) משהו ששימח:
Thirty Seconds To Mother Fucker Mars
משהו שהעציב: חבר שלי נשאר בבסיס איזה 3 שבועות ברצף
מתנגן בראש / בפלייליסט: Night of the hunter ציטוטיה: Damm i love you israel, you have no idea how much זה ישאר הציטוט עוד הרבההה מאוד זמן
התמונה הכי חמה:

The Other NS

New member
What the guck is rong with you ?!

גאדדדדדדדדדדדדד איזו הופעה ! האדרנלין שהיה שם היה כל כך גבוה ! כשהיא נגמרה אני עוד ראיתי בנות בוכות כל כך, הן פשוט לא הצליחו להפסיק.. את פגשת אותם בסוף ההופעה ? את שאנון ותומו כמובן, ג'ראד לא יצא \: איך היה לך ?

Serena16

New member
לגמרי, אחד הלילות הטובים בחיי !

היא היתה קצרה מדי , למרות שהיו יותר מ15 שירים, עבר מהררר פגשתי את שאנון ותומו , ואת ג'ארד לא אבל ידיד שלי קיבל ממנו חיבוק כי הוא העלה אותו לבמה
והם היו אחלה , צנועים כאלה ודיברו והצטלמו וחתמו לכולם :)

The Other NS

New member
נכון שזה היה מאוד קצר ? בהרגשה כמובן, ההופעה

הייתה כמעט שעתיים
תכלס כולם היו יכולים לעלות כזה כי כל מי שהיה קרוב אל הבמה יכל פשוט לשומרים שהוא בחר אותו. אני לא הצלחתי למצוא את שער 6 ששם הם יצאו למרותשמור (מהפורום כמובן
) הנחתה אותי.. לא נורא אבל, תמיד יש את הפעם הבאה D:

Serena16

New member
היא היתה נראית לי אולי 20 דקות

אחר כך הסתכלתי, כמעט שעתיים O: ואני הייתי מאוווווווד קרובה לבמה אבל לא עליתי על הרעיון הזה
לא היה כ"כ קשה למצוא מאיפה הם יצאו , ואמןאמן שתהיה פעם הבאה
אני לא אוותר לג'ארד, אני אקבל תמונה

../images/Emo248.gifMe../images/Emo23.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: פארטי גירל . באבל ווראפ איזי ווי אאוט נו ווריז ממורי ליין D: כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: טראוויס מקויי - ביליונר ואמינם-נוט אפרייד D: הלהקה המגניבה של השבוע: מק . למרות שאני כועסת עליהם
קליפ שעשה לכן את זה: במקרים רגילים הייתי שמה את פארטי גירל החדש .. אבל אני בוחרת שלא D: תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: The O.C
ספר / פיק השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע: אנשים XD משהו ששימח: קניתי מלא דברים מגניבים לשנה הבאה! משהו שהעציב: לאבא יש חום גבוה כבר כמה ימים \: ומיקודם הוא חזר מהרופא והוא צריך ללכת למיון |: ציטוטיה: יש כל מיני מפיניאס ופרב שראיתי עם אחותי XD אבלאינלי כוח לכתוב XD מתנגן בראש / בפלייליסט: באסה שלא הלכתי להופעה של 30שניות למאדים
המלצת השבוע: ממממממממ . שטוזים זה כלכך טעים! גבינה ויוגורט נפגשים נהנהנה. התמונה הכי חמה:
הבן דוד שלי הסופררררררררמאגניב מצרפת D:

../images/Emo34.gifטנקס../images/Emo9.gif

חחחח ובסדרה איזה עונה את ? D: אני בראשונה .. התחלתי לאחרונה לראות אותה , אז בלי ספוילרים XDDDD

Serena16

New member
חחחחח עונה 3, אני בקצב של הוט

האמת שזה קצת נהיה חופר באיזשו שלב

../images/Emo34.gifבאתי לשאול את זה!

איך העונה השלישיייייייייית ? כיאלו בכללי. ואיזה עונה הכי יפה בנתיים . הראשונההשנייה או השלישית ?

Serena16

New member
אממ, לכל העונות יש דברים טובים ויש חופרים

אני לא רוצה לעשות לך ספוילרים וכאלו , אבל בעונה הראשונה צפיתי כל הזמן בעונה השנייה כבר התחלתי להחסיר פרקים ובעונה השלישית אני רואה אם אני קמה עד שיש את הפרק

../images/Emo34.gifאוקי , עוד שאלה D:

(למרות שאיןליכולכךבעיהעםספוילריםאבלאניאוותר) חחחח , מצטרף סוףסוף מישהו חתיך לסדרה ?

Serena16

New member
אמממ..

לא XD בעונה 3 אח של ריאן בא, אבל זה כבר עניין של טעם

למעלה