McWEEKEND

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifסוףסוף אחת שמבינה אותי! :(

את לא מבביייייייינה אני בכיתיי פה שהקבוצה הרוסית שיצאה בידיוק לפני הפועל יצאה. ~יופי מיליטו! ><"~ תכללס, אני ואחותי כבר תכננו לשים חולצה של מסי , חצאית כחולה אדומה , פונפונים ~ישלנו הכככככל כבר מפורים! XDDDD~ היינו עושות הכל העיקר לראות את הקבוצה המדהימה הזאת. :( ואני מסכימה איתך גם לגבי ריאל. כאילו באמת כל קבוצה. אני מעדיפה לעודד את רונאלדו האיכס הזה והקבוצה המאוד מגעילה הזאת -וזה בידיוק איך שנגמר המשחק הטיפשי שהיה להם עכשיו.XD- כאילו באמת כל דבר . אבל משהו שוווווה !@#$$! כל קבוצה אחרת הייתי רוצה.XD הפועל אכן מזדיינים. לא סובלת אותם ביום יום. עד שמצאתי סיבה לחבב אותם - זהו נגמר. ! >< אבל הלוואי הלוואי שהם יעלו לשלב הבא ואז שובפעם אולי אולי אולי אולי יהיה להם סיכוי לצאת נגד ברצלונה. >< אבל הסיכוי שהם יעלו, או שזה שהם ישחקו נגד ברסה זה כלום . >: זה באמת טו גוד טו בי טרו.
אולי שנה הבאה ...?

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifאת תמיד יכולה לסמוך עליי שאבין אותך...

כשזה מגיע לכדורגל
איזה חזק אם הם היו באים ואת ואחותך הייתן מתלבשות כמו מעודדות
איך אני שמחה שריאל לא ניצחו ובראסה כן!!!!!=) איזה גולים יפים היו להם
ואלוהים איזה סקסי וואלדס שעצר את הפנדל הזה
הוא פשוט אלוהי
הייתי אפילו מוכנה ללבוש אדום בשביל מנצ'סטר או כחול בשביל צ'לסי [שאני ממש שונאת] XDD ואני מאחלת להפועל שימותו אחד-אחד....בלי עוד עונה ובלי עוד יום!!!!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifיש ../images/Emo3.gif

היינו מצטרפות אלייך ומעודדות את מסי והקבוצה המדהימה הזאת וכל השחקנים המושים שם עד שנגמר לנו הקול. :) חחחחחחח המשחק של ריאל היה כ"כ משעמם.XD רציתי להעביר אבל חברים של אח שלי היו פה וראו את זה. >< וואלדס אכן אלוהי. *~* התבאסתי במשחק הקודם קודם נראלי שהוא לא שיחק. XD הוא כזה מדהים
חחחחחחח אבל את צ'לסי צריך לעודד כי יוסי נמצא שם.XD סוףסוף מישהו שאפשר להגיד עליו גאווה ישראלית. XDD -אני לא טועה נכון!?! חחחח הוא משחק שם!? XD- ואני איתך עם האיחול להפועל XDD

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifמה הייתי נותנת כדי שזה יקרה...../images/Emo7.gif

ראיתי רק חלק מהמשחק של ריאל והעברתי....היה ממש משעמם
והיה משחק ידידות נגד מילאן שוואלדס לא שיחק
והבעיה העיקרית היא שהשוער השני מכוער טילים!!!!! אני אהבתי את ליברפול בעיקר כי יוסי שיחק שם ובמהלך השנתיים האחרונות צ'לסי נתנה לי מלא סיבות לשנוא אותה [כל הסיפור עם אברהם גרנט...] ועכשיו הוא עבר לשם אבל אני עדיין שונאת אותםXDDD ויוסי בניון הוא לגמריי גאווה לאומית!!!!
מוות להפועל

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifחחחח ,

השוער השני אכן מכוער.XDD הוא לא מתאים לקבוצה המדהיממה שלנוו 3> סתםסתם. :) חחחחחח , אז תחזרי לאהוב אותם בשביל יוסי. :) בשביל הגאווה שלנו... XDDDD

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifאני אנסה לאהוב אותם../images/Emo3.gif

או לפחות לשנוא פחות XDD

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifמקמקמקמקוויקנד

לב|מצעד הלהיטים של מקפליי:
on my own [אהמאהמ רות] POV [אהמאהמ רות] טרנסי [אהמאהמ רות]
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
Obstacle 1 - Interpol - השיר שעשיתי איתו 98% במדיום בגיטר הירו (H) broadway - same thing we do everyday pinky all time low - actors all time low - jasey rae 30STM - closer to the edge
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי אול טיים לואו ♥
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
סאות' פארק 10 פריטי ליטל ליירס האנה מונטנה 4 TLV ---------- קראטה קיד ניו מון - באמת שאלה היו השעתיים המשעממות בכל חיי -.-
משהו ששימח:
ההורים שלי חזרו משוויץ וישלי את הנעליים הכי מושלמות בעולם *~* השיחות מצלמה עם רות XD טוטוטו דורה טוטוטו דורה דורה דורה דה אקספלורר !!! אההההמ רות השיחה בת 4 שעות עם ידיד שלי D:
משהו שהעציב:
המתמטיקה בהחלט מעציבה :| האובססיה שלי לגיטר הירו בשעות הקטנות של הלילה. זה באמת עצוב.
ציטוטיה:
"אני ג'יניייייייייייי ישלך משאלה אחתתת" "אתה לא השמן מניאק שתמיד אונס אותי ?" "אני לא שמן כוסאמ...זתומרת..לאאאאאאאאאא אני ג'ינייייי בקשי משאלה" "אני רוצה לרקוד עם מייקל ג'קסון !!!" "ברצינות ." "מה הבעיה ?" "מה לרקוד עם מייקל ג'קסון מאיפה ישלי תקציב יא קופה חשבתי תבקשי תפוצ'יפס או משו $%#$%#$%#$%" אני אוהבת את עלילות מינדי והקוסם
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Obstacle 1 - Interpol
המלצת השבוע:
אל תעשו מתמטיקה בשבוע האחרון .
התמונה הכי חמה:
כוסאמאשל מי ששם את הכתוביות @:

למעלה