התפקדות חודש יולי

kelly7i

New member
תמיד ישאר פה../images/Emo9.gif

שם: קלי
תאריך לידה: 25.9.91
מיקום בארץ: מודיעין
מסנ\אייסי: [email protected]
מסר לאומה: מקפליי כוסונים.
לכבוד סיום השנה:
איזה כיתה סיימתם: י', אני לא מאמינה, ואל מורגלת להגיד אני עולה ליא'. זה נראה כל כך גדול ולא אני
איך התעודה: לא קבלנוXD "עיצומים" זה כזה עלובב
מרוצים?: לא היה ממהP:
מה התוכניות לחופש?: אין
מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב?: הייתי מתה, אבל זה לא מתוכנן..=\
האם אתם הולכים להופעה בינלאומית בארץ בחודש הקרוב?: מה זה הופעה בינלאומית..? ולסיום סיומת..:
אם יהיה (כשנצליח להחליט על תאריך) מפגש פורום,תבואו? ברור! התחלתי להרים את זה, נעשה השבוע\שבוע הבא? בעזריאלי\דיזינגוף? חשבתי על רעיון נחמד^^: מי שרוצה, אולי נעשה איזה קניה משותפת נקנה חולצות ונכין איזה הדפס של מקפליי נעשה חולצות מקפליי שיהיה לנו, ואם נעשה את זה במשותף אולי נארגן הנחה או משו?
תמונה אין לי, כי אני במחשב הישן, בזה שבחדרי הקט האנטרנט לא עובד ואני כל כך מתגעגעת למהירות, המחשב הזה זוחל

אני כ''כ מזדהה איתך!

פאקיטי, אני כ''כ לא כיתה י''א. >< לאאאאאאאא, לא י''א. לא לא, הוי. אני מזדקנת.

../images/Emo26.gif../images/Emo24.gif../images/Emo26.gif

קצת עליכם: שם: טל תאריך לידה: 11.7
גיל: עוד 9 ימים 18! מיקום בארץ: הרצליה מסנ\אייסי: [email protected] או 496226762 מסר לאומה: עוד מעט יש לי יומולדת! אין עבודה, אין שפה, קשה...קשה...-_- לכבוד סיום השנה: איזה כיתה סיימתם: י"ב. זהו זה, ולא אחרת! איך התעודה: מפגרת. ממוצע גרוע. קיבלחתי רק הצטיינות ;-; רציתי הצטיינות יתרה XCC זה הכל כי מתמ' דפק לי את הממוצע!! מרוצים?: לא
מה התוכניות לחופש?: ע-ב-ו-ד-ה ואז חו"ל ונהיגה ^^" מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב?: כל כך רוצה, אבל צריכה לחרוש ת'תחת בעבודה קודם כל האם אתם הולכים להופעה בינלאומית בארץ בחודש הקרוב?: לא נראה לי, תלוי מה יסגר עם MCR ולסיום סיומת..: עשו לנו פרסומת? אם יהיה (כשנצליח להחליט על תאריך) מפגש פורום,תבואו? בטח
ולו רק כדי לסגוד למיכל ^^"

אה כן, ושכחתי...

גנבתי לבת דודה שלי את הגיטרה ואני מתכננת ללמד את עצמי. אני יודעת לנגן 5 אקורדים XD השאיפה היא לדעת לנגן את ROTTF

אני... ^^ [מישו קורא את זה בכלל? |תוהה|]

שם: נוגה. תאריך לידה: ארבע בדצמבר, 1987. גיל: 19.5. מיקום בארץ: ב"ב עה"ק. מסנ\אייסי: 3618837304, או [email protected]. מסר לאומה: אם אין אני לי - מי לי.
תמונה: אחותי ואנוכי [היא הייתה מנשלת אותי אם הייתי שמה תמונה שלה ברשת, אז צינזרתי... XD] בחתונה של בתדודה שלי. היה מדהים.
איזה כיתה סיימתם: לא סיימתי.
אני אוניברסיטה.
איך התעודה: ממוצעת מטה. מרוצים?: לא.
מה התוכניות לחופש?: ללמוד ללמוד ושוב ללמוד, וגם לעשות פרויקטים. וכשנסיים - עוד חודש, בערך, לישון לפחות שנה.
מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב?: כן! כן! כן! אבל לא, אין כסף.
האם אתם הולכים להופעה בינלאומית בארץ בחודש הקרוב?: לא. ולסיום סיומת..: אם יהיה (כשנצליח להחליט על תאריך) מפגש פורום,תבואו? כן! רק בבקשה, שזה לא ייצא לי על יום מבחן....

YuvalJones

New member
מתפקדת../images/Emo8.gif

|קצת עליכם: שם: יוובל D= תאריך לידה: 19.11 גיל: בקרוב 12 מיקום בארץ: רמת גן. :) מסנ\אייסי: 336089742 מסר לאומה: מקפליי רולז! לכבוד סיום השנה: איזה כיתה סיימתם: ו' איך התעודה: טובה PP: מרוצים?: יאפ. מה התוכניות לחופש?: בעיקר לנוח, מפגשי ישרא , לחסוך כסף, ושכחתי מה רציתי לומר. מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב?: אהא! האם אתם הולכים להופעה בינלאומית בארץ בחודש הקרוב?: אמ.. לא שידוע לי. ולסיום סיומת..: עשו לנו פרסומת! אם יהיה (כשנצליח להחליט על תאריך) מפגש פורום,תבואו? ממ.. ישמצב. מיי פיקצ'ר
אני יודעת שהתמונה לא מפוקסת אבל תסבלו!@#!$

גלולייי

New member
התפקדות!

קצת עלי:
שם: גל :)
תאריך לידה: 26.3.93
מיקום בארץ: מממ מכבים. חור אמיתי
מסר לאומה: הא?
לכבוד סיום השנה:
איזה כיתה סיימתם: ח'
איך התעודה: לא היו!!!
מרוצים: לאללה!!!
מה התכניות לחופש: ממ קורס מדריכים במכבי, מחנ"ק במכבי וטיסה לטורקיה :))
מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי בלייב?: הלוואי עלי אלוהים!
האם אתם הולכים להופעה בינלאומית בארץ בחודש הקרוב?: נופ
ולסיום סיומת..: ?
אם יהיה (כשנצליח להחליט על תאריך) מפגש פורום, תבואו?: כשיהיה, אני יבוא ולא קשור לכלום כי סתם באלי: התעוררתי היום בבוקר בשעה רבע לשבע (כן יש שעה כזאת
) והלכתי עם אבא לחדר כושר ואז לבריכה כדי לשחות והיה כל כך כיףף! מומלץ ביותר! :) עשה לי אנרגיות מטורפות חח שבוע טוב

DoLi it is Me

New member
../images/Emo80.gif ../images/Emo108.gif יאבבההה יוולליייי!!!!!!!!!!!!!!!

אעאעאעאעא עוד 1777 יוווםםםםם D:
שם:דורית D:
תאריך לידה:19.7.93 D:
מיקום בארץ:ראשל"צ D:
מסנ\אייסי:275780309 [email protected] ,תוסיפו אם באלכם
מסר לאומה:לכו לשרק 3
לכבוד סיום השנה: איזה כיתה סיימתם:ח' :] איך התעודה:לא קיבלנו >__< מרוצים?=\ מה התוכניות לחופש?:הרבבההה D: בנתיים העיקרי זה הימי הולדת שלי [חח גם העיברי וגם הלועזי XD ] מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב?:הלווואיייייייי האם אתם הולכים להופעה בינלאומית בארץ בחודש הקרוב?:אם אבריל תבוא אז אולי חח למרות שלא נראה לי >< חח מתי הMCR האלה מגיעים =\ ? ולסיום סיומת..: אם יהיה (כשנצליח להחליט על תאריך) מפגש פורום,תבואו?אם תרצו שאני יבוא סתאאםם מי שואללל אותככןן?? סתםם XD
חווווופשהה נעיימממההה אחימממשלוווווו

ME!!!! XD

קצת עליכם: שם:רעיה תאריך לידה:22.10.89 גיל:17 וחצי מיקום בארץ:דרום (פיכס)
מסנ\אייסי:לא מתפקדים במיוחד
מסר לאומה:תעשו מה שבראש שלכם (כל עוד זה חוקי חח) כי בסוף זה החיים שלכם!!!
לכבוד סיום השנה: איזה כיתה סיימתם:י"ב :(
אין יותר ב"ס!!! מי ידע שזה יהיה כל כך מדכא!!! איך התעודה:לא קיבלתי מרוצים?:...ציוני המגן היו בסדר ..... מה התוכניות לחופש?:לישון.ולמצוא כבר עבודה!!!!!!(דמינו סמיילי עם זיק של נחישות בעיניו) מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב?:יש לי דוד בלונדון ואולי ניסע אליו בקרוב...,אז מי יודע....
האם אתם הולכים להופעה בינלאומית בארץ בחודש הקרוב?:לא ,אולי ,תלוי מגדהת' מופיעים אבל אני לא סובלת אותם!!!
ולסיום סיומת..: אם יהיה (כשנצליח להחליט על תאריך) מפגש פורום,תבואו?אני מקווה!! זה יכול להיות נחמד!!!
חופש שמח ומהנה! תשמרו על עצמכם!גם לך!!!!!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifמתפקדת../images/Emo195.gif

קצת עליכם: שם:אריאל תאריך לידה:9.6 גיל:14 מיקום בארץ:הרצליה מסנ\אייסי: [email protected] 346208918 מסר לאומה:להגיד גזעי זה שולת!!!11 D: לכבוד סיום השנה: איזה כיתה סיימתם:ח' איך התעודה:סבבה מרוצים?:כן מה התוכניות לחופש?:אימונים, חדר כושר, עבודה, לישון, הופעות, ווליום כנרת, אילת מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב?:הלוואי ;[[[[[ האם אתם הולכים להופעה בינלאומית בארץ בחודש הקרוב?:אם מכ"ר יבואו אז כן ולסיום סיומת..: אם יהיה (כשנצליח להחליט על תאריך) מפגש פורום,תבואו?בטח
תמונה

|נו טוב P:| פחפחפח

קצת עליכם:
שם: אורצ'.
תאריך לידה: 30.08
מיקום בארץ: חיפה
מסנ\אייסי: 279002439
מסר לאומה: לא לא לאא!!! אין זה מוקדם לשחק עם הבולבול!!! (ורדה רזיאל ז'קונט)
תמונה: אני הימנית.. אל תשימו לב למה שנקרא "הפרצוף" שלי. הייתי עייפה
לכבוד סיום השנה:
איזה כיתה סיימתם: י'
איך התעודה: אחל בחלל
מרוצים?: יאפ. P:
מה התוכניות לחופש?: ת''א, אילת, ת''א, בית קפה, ת''א, חברות, ת''א, לונה פארק, ת''א. D:
מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב?: יה, רייט.
האם אתם הולכים להופעה בינלאומית בארץ בחודש הקרוב?: נעע.. יכולתי.. אבל נעע.
ולסיום סיומת..: אם יהיה (כשנצליח להחליט על תאריך) מפגש פורום,תבואו? איכ, לא. ><

כה לחברה שלי יש שיער יפה וארוךך

פעם לי היה, ולי יש שיער מקלות יעני לא משנה מה אני עושה איתו הוא חלק פן בטירוף, והיה לי שיער עד התחת זה היה מכה, הוא היא משוחח עם הקקי שלי באסלה.. XD אבל עכשיו בכלל הסתפרתי וצבעתי והוא לא ארוך אבל גם לא קצר.. טיפה יותר קצר מבתמונה שלי למעלה..:) חפרתייייי P:

m i c k e y 15

New member
../images/Emo176.gifואוווווווו אני אחרונה נדמה לי חח../images/Emo175.gif

אין לי הרבה זמן על המחשב מכיוון שאני בקושי יכולה לשבת חחחח
קצת עליכם:
שם: מיכל
תאריך לידה: 9.8.90
מיקום בארץ: קרית ביאליק
מסנ\אייסי: אייסי- 263434394 מסן- [email protected] ובבקשה תשלחו הודעה ברגע שאתן רואות שאישרתי אתכן אם אתן מוסיפות ותכתבו מי אתן חח
מסר לאומה: לא להיות בשמש יותר משעתיים בלי לקום לשתות!!!!!
לכבוד סיום השנה:
איזה כיתה סיימתם: סיימתי י"א
איך התעודה: לא קיבלנו
מרוצים?: ------
מה התוכניות לחופש?: מקווה מאוד להשיג עבודה ומהמשכורת לנסוע לאילת..
מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב?: הלוואי עליי
האם אתם הולכים להופעה בינלאומית בארץ בחודש הקרוב?: אממממ אני מאוד מקווה של-MCR
ולסיום סיומת..: אני רק ילדונת..לא רוצה להיות שמיניסטיתתתתת...
חח אני כבר רואה ת'קמטים....
אם יהיה (כשנצליח להחליט על תאריך) מפגש פורום,תבואו? יש מצב..לא מבטיחה כלום..יש קצת בעיות.. תמונה

שמיקסס חח אוחח אניח ולה על הכינוי הזה

>< אגב רק עכשיו קלטתי שאין לי אותך במסנ', חצופית.

למעלה