התפקדות חודש יולי

M C F L Y 1

New member
טללל ?!

לממה להיצטננעע ?? מאאי > אל תקשייבי לה הילדה חולללהה
[ טלל דבבררייתתי 3> ]

butbut

New member
אני אני אני..א-נ-י ^^^^^ חחח=]

קצת עלי: שם:בת-אל חח תאריך לידה:91\2\5 גיל:16 וחצי מיקום בארץ:מרכז מסנ:[email protected] אייסי:281681371 מסר לאומה:אני חמודה=] לכבוד סיום השנה:אויי.. איזה כיתה סיימתם:י' איך התעודה:נחמדה..סתם לא קיבלנו תעודות חחח!! מרוצים?:כן,בערך..כן,בטח. מה התוכניות לחופש?:אין. מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב?:רוצה האם אתם הולכים להופעה בינלאומית בארץ בחודש הקרוב?:לא ולסיום סיומת..:עשו לנו פירסומת אם יהיה (כשנצליח להחליט על תאריך) מפגש פורום,תבואו?נראה לי שכע^^ תמונעע=]

rox love BSM

New member
me!!!

קצת עליכם: שם:רוקסן [רוקס,רוקסי] תאריך לידה:19.9.91 גיל:15 ומשהו חודשים מיקום בארץ:עין הים מסנ\אייסי:___ מסר לאומה:בלע[?] לכבוד סיום השנה: איזה כיתה סיימתם:י' איך התעודה:אהמ לא קיבלתי אחת... מרוצים?:___ מה התוכניות לחופש?:לנוח[?] ולטוס לאנגליה באוגוסט!!!!! מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב?:לא כרגע.. האם אתם הולכים להופעה בינלאומית בארץ בחודש הקרוב?:נופ! ולסיום סיומת..:____ אם יהיה (כשנצליח להחליט על תאריך) מפגש פורום,תבואו?אם אני אוכל ברור שכן..... חופש שמח ומהנה! תשמרו על עצמכם!>טנקס

JuSt My LuCk

New member
עונה XD

שם: עדי תאריך לידה: ה-4 לאוגוסט גיל:14 ו-11 חודשים ו3 ימים מיקום בארץ:צפון , כפר תבור מסנ\אייסי: [email protected] מסר לאומה: אל תענדו טבעות מקוללות
ותתרחקו מילדים קטנים ומעצבנים שזורקים עליכם כדורים וקורקינטים XDD לכבוד סיום השנה- איזה כיתה סיימתם: ט' ברוך השם XD איך התעודה: לא קיבלנו אבל נרא לי שבסדר
מרוצים?: אהאה מה התוכניות לחופש?: לישון , לעבוד,חברים וכל השטויות האלה XD מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב?: אה אה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בחנוכה
ווימבלי היר אי קאם!!! האם אתם הולכים להופעה בינלאומית בארץ בחודש הקרוב?: אממממ לא
ולסיום סיומת..: אם יהיה (כשנצליח להחליט על תאריך) מפגש פורום,תבואו? אנסה
תמונת החודש:

lilosh1212

New member
עונה...

קצת עליכם:
שם: לינוי
תאריך לידה:28/4
מיקום בארץ:גדרה
מסנ\אייסי:278178578
מסר לאומה:חחח... מה זה??? לכבוד סיום השנה:
איזה כיתה סיימתם:ח'
איך התעודה:לא קיבלתי אז אין לי מושג
מרוצים?:למרות שלא קיבלנו את התעודה אני חושבת שהיה די טוב
מה התוכניות לחופש?: ים קניון חברות... שיעמום שכזה...
מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב?: הלוואי....
האם אתם הולכים להופעה בינלאומית בארץ בחודש הקרוב?:לא...
ולסיום סיומת..:
אם יהיה (כשנצליח להחליט על תאריך) מפגש פורום,תבואו? נקווה....

rachel malasa

New member
שליי

קצת עליכם: שם:רחל תאריך לידה:23.11.1993 גיל:13 וחצי מיקום בארץ:ראשון מסנ\אייסי:231693879\[email protected] מסר לאומה:העולם הוא במה,ואנחנו הקהל לכבוד סיום השנה: איזה כיתה סיימתם:ח איך התעודה:לא קיבלנו מרוצים?: נראה וחנחיה (אולי נחיה..) מה התוכניות לחופש?:לישון ים טלוויזיה מחשב מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב?: בצער רב וביגון אני נאלצת לומר לא :D האם אתם הולכים להופעה בינלאומית בארץ בחודש הקרוב?:לא. ולסיום סיומת..: תנצלנו את החופש הזה! אם יהיה (כשנצליח להחליט על תאריך) מפגש פורום,תבואו?אולי .אבל נראה לי שלא (לא להעלב)

McSon of Busted

New member
God Bless You Please, Mrs. Robinson../images/Emo150.gif

קצת עליכם: שם: אור תאריך לידה: 7.4.90 גיל: 17 ומשהו מיקום בארץ: צורן מסנ\אייסי: מסרים.
מסר לאומה: רארררר :] D: תמונה: האהא אנחנו האמ. :]] לכבוד סיום השנה: איזה כיתה סיימתם: י"א ברוך השם!!! מחר זה נגמר סופית
איך התעודה: אין תעודה D: מרוצים?: ^^ מה התוכניות לחופש?: קורס מדריכים
מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב?: נמנמ. הלוואי דאמט!!!!! האם אתם הולכים להופעה בינלאומית בארץ בחודש הקרוב?: אם יהיה MCR מתישהו D: ולסיום סיומת..: אם יהיה (כשנצליח להחליט על תאריך) מפגש פורום,תבואו? כהה!!!!! אני אוהבת את כוללםםםם!!!!!!!!!!

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifמממ.

תודה וזה. אבל זה לא כישרון זה הרבה מעבר לזה, ועם הגמישות הזאת לא נולדים, במיוחד אצלי. אבל זאת כבר שיחה לפעם אחרת D: מממממ

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifמי שבאה עם גמישות- יפה לה D:

ומי שלא, צריכה לעבוד בשביל זה. האמ.

למעלה