התפקדות חודש יולי

butbut

New member
חחח כן אני יודעת^^

אבל קדימה זה אפילו יותר גרוע.. זה לא רק פשע ורשע. הצעירים יותר מכנים את זה "ישוב רפאים" כי אין שם אף אחד^^

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifכנראה שעוד לא היית ב..

צורן עין שריד רמות מאיר ועוד עשרות ישובים בארץ D: כי הם ה-ר-ב-ה יותר שוממים מקדימה D: אני עברתי עם חברים בקדימה באיזה 3 בלילה והיו שם כמה ערסים בחוץ D: ברור שזאת לא עיר אז לא יהיה שם כמו עיר, אבל זה יפה יחסית לצורן D:

McFly rullz

New member
חחחח אמאלהה:O

פה בעיקר יש ערסים ואתיופים. ובקרית הרצוג חרדים ודתיים רגילים.. אני בדתיים:)

McFly rullz

New member
אעאעאעעע חחח

ד''א!! אתמול נסענו לאיזה טקס סיום משו של אח שלי אז עברנו ליד קדימה כאילו...עברנו את השלט של המושב הזה חחחח אז אני יודעת איפה זהD:

סאמוואן

New member
אני...

קצת עליכם: שם: כרמית תאריך לידה: 29.3.90 גיל: 17 מיקום בארץ: קיבוץ במרכז....(חור) מסנ/אייסי: אין לי מסנג'ר....איי סי קיו: 420704023 מסר לאומה: לא נראה לי שאתם רוצים שאני אמסור לכם משהו....... לכבוד סיום השנה: איזה כיתה סיימתם: י"א איך התעודה: סבירה...נכשל אחד....הציונים שלי לא טובים אבל גם לא גרועים.... מרוצים: נגיד.... מה התוכניות לחופש: בינתיים רק לחפש עבודה וללכת להופעה של מקפליי.... מתכננים לנסוע ולראות את מקפלי לייב?: כן, אני טסה ב-19 ביולי....עוד שבועיים וקצת..... האם אתם הולכים להופעה בינלאומית בארץ בחודש הקרוב?: לא.... אם יהיה (כשנצליח להחליט על תאריך) מפגש פורום תבואו?: נראה לי שכן תלוי באיזה תאריך....

butbut

New member
אגב סורי שהתנתק לי באותו היום חח=]

המחשב שלי שונא אותי=]

עונה, בדיליי../images/Emo6.gif

קצת עליכם:
שם: דרור
תאריך לידה: 11.11.91
מיקום בארץ: מרכז? סתם איזה חור ^^
מסנ\אייסי: [email protected]
מסר לאומה: האמ.:X
לכבוד סיום השנה:
איזה כיתה סיימתם: ט'
איך התעודה: אממ.. אחלה D:
מרוצים?: יאפ ^,^
מה התוכניות לחופש?: עוד יומיים אני נוסעת לאילת עם חברות, וכנראה בסוף החודש אני אסע לארה"ב, אם תהיה לי ויזה עד אז
מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב?: אוף, הלוואי עליי.
האם אתם הולכים להופעה בינלאומית בארץ בחודש הקרוב?: אממ אני רוצה ללכת להופעה של מיי כמיקל רומאנס, אבל אני לא יודעת אפילו מתי הם מגיעים
ולסיום סיומת..: חםםםםם!!@#$RF%^$% (נו אין לי מה להגיד
)
אם יהיה (כשנצליח להחליט על תאריך) מפגש פורום,תבואו? כןןןןןן!! אני מקווה שלא ייצא על תאריך שאני לא אוכל
ותמונה? לא נראה לי. מספיק פדיחות עשיתי בפעם הקודמת, וגם ככה אין לי ממש תמונות שלי

just Kaya

New member
אני! D::

קצת עליכם: שם:קיה. תאריך לידה: יומיים ביפור דאג. גיל:14. מיקום בארץ: חיפה. מסנ\אייסי:- מסר לאומה: דאגי זה סקס. לכבוד סיום השנה: איזה כיתה סיימתם:ח' איך התעודה:לא משהו. >< מרוצים?:לא. מה התוכניות לחופש?: אנגליה+מקפליי+חברים. מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב?: כע. D: האם אתם הולכים להופעה בינלאומית בארץ בחודש הקרוב?:נע. ולסיום סיומת..: אם יהיה (כשנצליח להחליט על תאריך) מפגש פורום,תבואו?אולי. D: על תשימו על התמונה. מכוערת טילים. O_O

אני שונאת אותךךךך ><

קחי אותי במזוודה >< אני קומפקטית >< בחייך אני 45 קילו -_-. אני נכנסת במדף אחד בארון שלי >< ואז אני יוצאת ממנו. מהארון. חה. תקחי אותי!!@!$!@@@@!!@@ ><

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifמה ברנדון?! מי ברנדון?! הוא הומו לא?!><

האהא שמקסעעע!!!! 3> will you merry me, you horney shmex?!! plsssss!~!!@#!@#$

Simple Girl 182

New member
אני עונה נה נה ^^

קצת עליכם
שם: אלמוג
תאריך לידה: 30.1.92
מיקום בארץ:הוד השרון
מסנ\אייסי: [email protected]
מסר לאומה: תוסיפו אותי למסן [בבקשה
] לכבוד סיום השנה
איזה כיתה סיימתם:ט'
איך התעודה: סביר
מרוצים?:עליתי ב-11 נקודות באנגלית מהשליש הקודם
מה התוכניות לחופש?: כייפת!!
מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב?: I Wish
האם אתם הולכים להופעה בינלאומית בארץ בחודש הקרוב?: אם יש לכם פרטים על ההופעה של MCR אני אשמח לדעת ^^
ולסיום סיומת..: תעשו עליי פרסומת [בבקשה]
אם יהיה (כשנצליח להחליט על תאריך) מפגש פורום,תבואו? ברור..!!! וצערי, אין שום תמונה שיכולה לעלות..

מתפקדת!

תפוז שונא אותי > < אז כנסו לפה בתמונה הזאת לא חייכתי ואני לא אוהבת אותה אבל חברה שלי אמרה לי שהיא יפה P: תחליטו בעצמכם שם: דניאלה תאריך לידה: 18.4.94 גיל: 13 מיקום בארץ: תל אביב מסנ\אייסי: מסן- [email protected] מסר לאומה: תאכל ותשתוק! חח סתם אבל אין לי אחר P: לכבוד סיום השנה: איזה כיתה סיימתם: ז' (עולה לח' יאי!) איך התעודה: לא קיבלתי ): מרוצים?: לא מה התוכניות לחופש?: אני מלמדת את הספר שלי ספרדית P: חעחע מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב?: ממ לא השנה ): האם אתם הולכים להופעה בינלאומית בארץ בחודש הקרוב?: לא ולסיום סיומת..: בע אם יהיה (כשנצליח להחליט על תאריך) מפגש פורום,תבואו? כן ברור!

M C F L Y 1

New member
אניי עוננה :)

קצת עליכם : שם: גייליי שררוןן .. תאריך לידה: 16.10 גיל: 14 מיקום בארץ: שוההםם . מסנ\אייסי: איסיי > בעעע >< מססןן > [email protected] [תווסיפו אותתי
] מסר לאומה: אם תיתקע בדברים הרעים בגלל שאז לא תשים לב לדברים הטובים גם אם הם יהייו ברורוים כשממש .. לכבוד סיום השנה: איזה כיתה סיימתם: ח ' איך התעודה: מצויינתת
מרוצים?: כןן ( ממוצצע 97
) מה התוכניות לחופש?: לנסוע עם חברהה לאילת עוד יומיים + חברוותת + תל אבייבב .. מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב?: מתכננים ? כןן .. יתבצצע ? ללא :// למה ? בגלל הורי המרובעים .. אבל אני לא מתייאשת ! האם אתם הולכים להופעה בינלאומית בארץ בחודש הקרוב?: אני רווצה ללכת לאבררילל .. ולסיום סיומת..: אמממ .. עשוו לנו פרסומתת [?!] אם יהיה (כשנצליח להחליט על תאריך) מפגש פורום,תבואו ? ברוווווררר :]] אשמח להכיר אנשים חדשיםם ..

לושהה

New member
נוו טוב, רק כי קראתי ><

קצת עליכם: שם: יובל תאריך לידה: 29.9 גיל: עודמעט 14 מיקום בארץ: חור ליד רחובות; מסנ\אייסי: [email protected] מסר לאומה: woah i never meant to brag... but i got him where i want him now :) לכבוד סיום השנה: איזה כיתה סיימתם: ח' איך התעודה: בתזונהההה; מרוצים?: אההא מה התוכניות לחופש?: הונגריה עם חברה, ובעיקר להסתובב ללא מטרה:) מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב?: לא האם אתם הולכים להופעה בינלאומית בארץ בחודש הקרוב?: לא, אני הולכת בחו''לXD ולסיום סיומת..: אני אראה את דה קילרס עוד חודשששש:) אם יהיה (כשנצליח להחליט על תאריך) מפגש פורום,תבואו? אם אני אהיה בת''א באותו יום, מי יודע?..

למעלה