התפקדות פבואר

../images/Emo196.gifהתפקדות פבואר../images/Emo195.gif

שם: גיל: מקום מגוורים: שיר החודש: איסיקיו: מסנג'ר: דבר נחמד שקרה החודש: דבר לא נחמד שקרה החודש: תמונה(רצוי שלכם):

Reut E

New member
חדשה

שם:רעות גיל:15.5 מקום מגוורים:גדרה שיר החודש: Children Of Bodom - She Is Beautiful
איסיקיו: מסנג'ר: דבר נחמד שקרה החודש: התחלתי לאהוב את הלהקה המאוד נחמדה הזאת מגהדת' דבר לא נחמד שקרה החודש: החודש היה בסדר גמור דווקא תמונה(רצוי שלכם):אני אשים בהמשך היום

Reut E

New member
סבבה תודה../images/Emo9.gif

וכן אני אמשיך קיבלתי רושם טוב מהשירים הראשונים ששמעתי

genz

New member
גם פה?

שם: מכירים אותי, זה בסדר גיל: זה לא הגיל, זה התרגיל מקום מגורים: עזבו, אין לכם מושג איפה זה... שיר החודש: Behemoth - Pan Satyros איסייקיו/מסנג'ר: במסר אישי דבר טוב: בקרוב גיטרה חדשה דבר לא טוב: הולך להיות לי פחות כסף תמונה: leave me, in your mother

NiKi†a

New member
אני ../images/Emo9.gif

שם: שירן =] גיל: 18 מקום מגורים: ליד תל מונד שיר החודש: Incubus - Dig
דבר נחמד שקרה החודש: ממ הוא רק התחיל לא? אבל הייתה היום יומולדת לאמא, והיה מגה כייף ;] דבר לא נחמד שקרה החודש: כלום בינתיים

NiKi†a

New member
אכן ../images/Emo99.gif

ותודה :) למרות שמידי פעם אני עוברת פה ורק קוראת ;]

M e n s R e a

New member
Dread and the guilty mind

סתם, משחק מלים כזה. שם: טל גיל: 24 (כן, למי שלא מכיר אותי, זה לא טעות חחח) מקום מגורים: רעננה משו נחמד שקרה החודש: העובדה שהצלחתי לארגן לנו 6 הופעות כרגע לטווח של חודשים, ועוד ידינו נטויה אני מקווה, וזה די הרבה במדינה הזאת. משו לא נחמד שקרה החודש: או, אני יכול לחשוב על כמה דברים תמונה(רצוי שלכם):

em AllיKill

New member
אה, מגניב.

יש ללהקה שלך Myspace, או משהו כזה שאפשר לשמוע שם שירים שלכם ?

למעלה