לא מתחנף.. ומה את נדחפת?
B Bax New member 10/2/07 #40 זה נשמע כמו התחנפות...../images/Emo3.gif וחמוד אתה לא תגיד לי מה לעשות ומה לא אני אדחף לאן שבא לי :]
M M e n s R e a New member 10/2/07 #41 Yeah! Girl Power אני אפסיק להגיד עכשיו משפטים של שמנות כושיות זקנות מריקי לייק דנה ברוף שובך מאיפה שזה היה שמנע ממך לכתוב חחחח
Yeah! Girl Power אני אפסיק להגיד עכשיו משפטים של שמנות כושיות זקנות מריקי לייק דנה ברוף שובך מאיפה שזה היה שמנע ממך לכתוב חחחח
E em AllיKill New member 10/2/07 #42 ../images/Emo2.gif את אומרת שאני מתחנף לג'ים(ואני לא, טוב בערך ).. בזמן שאת מתחנפת אליי(ואת כן)?..
B Bax New member 12/2/07 #47 מה במה שרשמתי גרם לך לחשוב שאני מתחנפת אליך? אני לא אתחנף אליך גם אם תעצום את העיניים חזק חזק ותדמיין שכן.
מה במה שרשמתי גרם לך לחשוב שאני מתחנפת אליך? אני לא אתחנף אליך גם אם תעצום את העיניים חזק חזק ותדמיין שכן.
E em AllיKill New member 11/2/07 #46 ישך בעיות עם פריקים? ../images/Emo11.gif כי אם כן, נצטרך להדיח אותך מתפקידך
R Reut E New member 12/2/07 #51 ישך בעיות עם כפיר? ../images/Emo11.gif כי אם כן אני אפתח'ה ת'תחת (סתםםםםם )
E em AllיKill New member 13/2/07 #52 **מתקן את המשפט בהודעה שלך** נושא: "יש לך בעיות עם איש המערות?" תוכן: "כי אם כן, אני אפתח בשבילך את התחת. "
**מתקן את המשפט בהודעה שלך** נושא: "יש לך בעיות עם איש המערות?" תוכן: "כי אם כן, אני אפתח בשבילך את התחת. "
R Reut E New member 13/2/07 #53 כל הכבוד על הידע בלשון! אבל התיקון שלך די שגוי. במיוחד השורה האחרונה! אז ההודעה שלי נכונה בכל מילה
E em AllיKill New member 13/2/07 #54 את בטוחה שהוא היה שגוי? ../images/Emo123.gif לדעתי התיקון שלי היה הנכון.
E em AllיKill New member 14/2/07 #56 ניתן ל"כפיריבוי" להחליט.. ../images/Emo9.gif אז, "כפיריבוי", מי כתב נכון?