מסדר נוכחות-אפריל

PunK RocK 1o1

New member
../images/Emo196.gifמסדר נוכחות-אפריל../images/Emo196.gif

שם:
תאריך יומלדת:
סרט שראיתם החודש ובא לכם להמליץ לנו?:
להקה/זמר/שיר שבא לכם להמליץ לנו?:
משהו מעניין שעשיתם החודש?:
איפה אתם עושים את הסדר?:
רק פה לא מפסיק לרדת היום גשם?
מתרגשים לקראת Just My Luck?
שיהיה לכולם חודש מעולה!
תנצלו את החופש! אין פסח כל יום!

Hip Hop star

New member
../images/Emo127.gif

שם:אלה תאריך יומלדת:28/3/1991 סרט שראיתם החודש ובא לכם להמליץ לנו?:אמ.....לפני ואחרי להקה/זמר/שיר שבא לכם להמליץ לנו?:the feeling ודסטניז צ'יילד
משהו מעניין שעשיתם החודש?:טיול שנתי ויום הולדת
איפה אתם עושים את הסדר?:בבית רק פה לא מפסיק לרדת היום גשם?כנראה מתרגשים לקראת Just My Luck?לא תודה איילין

אני פה..באיחור קל בגלל מחשב דביל

אבל פה... שם:ענבל תאריך יומלדת:8.1.93 סרט שראיתם החודש ובא לכם להמליץ לנו?:אמ.....בקול גדול להקה/זמר/שיר שבא לכם להמליץ לנו?:דרייק בל..תנסו לשמוע... משהו מעניין שעשיתם החודש?:טיול שנתי איפה אתם עושים את הסדר?:סבתא רק פה לא מפסיק לרדת היום גשם?אצלנו גם מתרגשים לקראת Just My Luck?נופ

adida179

New member
עונה..

שם:עדי תאריך יומלדת:15.10.92 סרט שראיתם החודש ובא לכם להמליץ לנו?:לא ממש. להקה/זמר/שיר שבא לכם להמליץ לנו?:sick סאן אוף דורק משהו מעניין שעשיתם החודש?:היה לי טיול שנתי!!והקמתי עם חברותיי להקה! איפה אתם עושים את הסדר?:בבית. רק פה לא מפסיק לרדת היום גשם?אין גשם=\ מתרגשים לקראת Just My Luck?אממ כן.

DesertRose7

New member
../images/Emo127.gif אני פה

שם: שחר תאריך יומלדת: 8/7 סרט שראיתם החודש ובא לכם להמליץ לנו?: התא. משדרים את זה בלופים בהוט - מומלץ
להקה/זמר/שיר שבא לכם להמליץ לנו?:eek:rson - no tomorrow the fold - gravity משהו מעניין שעשיתם החודש?:הלכתי לצילומים של ערוץ 24 של בית הבובות ושי גבסו?! איפה אתם עושים את הסדר?:סבתא!! רק פה לא מפסיק לרדת היום גשם? כנראה שכן, פה די שמשי מתרגשים לקראת Just My Luck? האמת שמאודדדדדד.. חיכיתי לזה יותר מדי זמן

Rowdy Girl

New member
../images/Emo45.gif עוד לא נפטרתם ממני../images/Emo123.gif

שם: קורלע
תאריך יומלדת: 6.3
סרט שראיתם החודש ובא לכם להמליץ לנו?: "לו רק"
להקה/זמר/שיר שבא לכם להמליץ לנו?: panic! at the disco
למרות שכולם מכירים...
משהו מעניין שעשיתם החודש?: הממממ
איפה אתם עושים את הסדר?: דודה
רק פה לא מפסיק לרדת היום גשם? פה שמש
מתרגשים לקראת Just My Luck? בארוררר!
חודש חביב לכולןןןן

Emo Kid

New member
|אבוקדו| אני.

שם: שחר תאריך יומלדת: 22.3.1992 סרט שראיתם החודש ובא לכם להמליץ לנו?: המשאלה. להקה/זמר/שיר שבא לכם להמליץ לנו?: Hawthorne Heights משהו מעניין שעשיתם החודש?: טיול שנתי + יום שלם בשנקין ביומולדת שלי. איפה אתם עושים את הסדר?: אצל ההורים של אישתו של דוד שלי. רק פה לא מפסיק לרדת היום גשם? איזה גשם?! אצלי יש שמש כל היום. מתרגשים לקראת Just My Luck? מחכה כבר שזה יגיע :) :)

Bleed for Me

New member
../images/Emo127.gif

שם:דניאל תאריך יומלדת:4.5.89 סרט שראיתם החודש ובא לכם להמליץ לנו?:ג'ארהד סרט טוב!..כל שאר הסרטים שראיתי החודש היו גרועים..(אל תראו ונדטה! לא משהו..חחח) להקה/זמר/שיר שבא לכם להמליץ לנו?:Fall Out Boy-I Slept With Someone In Fall Out Boy And All I Got Was This Stupid Song Written About Me משהו מעניין שעשיתם החודש?:המוווון צילומים לסרט,עוד לא סיימנו..וקיבלתי צו ראשון! איפה אתם עושים את הסדר?:בבית רק פה לא מפסיק לרדת היום גשם?סביר להניח..עכשיו נהיה פה קריר מתרגשים לקראת Just My Luck?תאמת שלא ממש,כשזה יגיע לארץ אני אתרגש

vered131

New member
../images/Emo45.gif

שם: ורד תאריך יומלדת: 1.5 (עוד שבועע
) סרט שראיתם החודש ובא לכם להמליץ לנו?: מת לדייט, סתם נחמד. להקה/זמר/שיר שבא לכם להמליץ לנו?: Panic! At The Disco משהו מעניין שעשיתם החודש?: מסיבה :) ועוד מעט יש טיול ים אל ים. איפה אתם עושים את הסדר?: סבא וסבתא. רק פה לא מפסיק לרדת היום גשם? כן :\ מתרגשים לקראת Just My Luck? כןןןןןן

reutc1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

שם: רעות תאריך יומלדת: 20/12 סרט שראיתם החודש ובא לכם להמליץ לנו? לא ראיתי החודש סרט נראה לי..חח להקה/זמר/שיר שבא לכם להמליץ לנו? Brothers in Arms
משהו מעניין שעשיתם החודש? לא משהו מיוחד
איפה אתם עושים את הסדר? בבית רק פה לא מפסיק לרדת היום גשם? כן...אצלי יש שמש
מתרגשים לקראת Just My Luck? ברורררררררר

../images/Emo127.gif

שם:ליטל תאריך יומלדת:27.7.1990 סרט שראיתם החודש ובא לכם להמליץ לנו?: נני מקפיסרט מדהים! להקה/זמר/שיר שבא לכם להמליץ לנו?: מקפליי חחחחח המצלמה חמה!!! משהו מעניין שעשיתם החודש?: בלעתי את המשחת השיניים... איפה אתם עושים את הסדר?: בבית רק פה לא מפסיק לרדת היום גשם? ?! מתרגשים לקראת Just My Luck? מתי זה יוצא ביכלל?

DesertRose7

New member
../images/Emo20.gifסטטיסטיקות חודשיות-

10 הכתבנים המתמידים: 1.(435) Hip Hop star 2.(334) m i c k e y 15 3.(194) DesertRose7 4.(186) bar jones 5.(166) Rowdy Girl 6.(114) LeeR4Ever 7.(102) ליטל דאגי טופי לי פו 8.(96) לושהה 9.(94) Bleed for Me (94) McflyRule 10.(83) sap sapir פורומים מועדפים על הגולשים בפורום: באסטד וסאן אוף דורק סימפל פלאן קלי קלארקסון גרין דיי ערוץ MTV

DesertRose7

New member
../images/Emo41.gif ואפילו יותר מזה-

גם באשכול המוזיקה שלנו נותנים מדי פעם סטטיסטיקות חודשיות.. פורומים מובילים בחודש האחרון (לפי מספר הודעות)- מעריצים לועזי- 1. קלי קלארקסון 2. בריטני סיפרס 3. מקפליי
4. מטאליקה 5. פינק פלויד

McflyRule

New member
היי אני מקום 9!!!!!../images/Emo3.gif

יום אחד אני אקח את המקום של אלה....

למעלה