מסדר נוכחות-אפריל

לושהה

New member
../images/Emo45.gifאני פה../images/Emo9.gif

שם: יובל
תאריך יומהולדת: 29 לספטמבר. סרט שראיתם החודש ובא לכם להמליץ לנו: ווימבלדון-אהבה בלבן בפעם ה51384 להקה/זמר/שיר שבא לכם להמליץ לנו: מישל בראנץ', ובעיקר You Get Me וEverywhere
משהו מעניין שעשיתם החודש: לא
איפה אתם עושים את הסדר: משפחה בצפון.. רק פה לא מפסיק לרדת גשם? היה ממש ממש בהיר היום, אפילו חם!
מתרגשים לקראת Just My Luck: ברור!|מאוהב\

עונה...

שם:לינוי תאריך יומלדת: 9/6/91 סרט שראיתם החודש ובא לכם להמליץ לנו?:----- להקה/זמר/שיר שבא לכם להמליץ לנו?: James Blunt - You're Beautiful משהו מעניין שעשיתם החודש?: אממ מבחן מיצב... איפה אתם עושים את הסדר?: בבית של סבתא... רק פה לא מפסיק לרדת היום גשם? רק עכשיו התחיל מתרגשים לקראת Just My Luck? יאפ..=][=

אלה בלה

New member
חיה וקיימת (וזה עוד לפני הבגרויות)

שם:הילהה
תאריך יומלדת:29.6 סרט שראיתם החודש ובא לכם להמליץ לנו?:אממ זכרונותיה של גיישה סרט קשה.. ואומנם לא מתאים לכל הגילאים חחח אבל זה מדהיםם להקה/זמר/שיר שבא לכם להמליץ לנו?: plain white t's להקה מדהימהה משהו מעניין שעשיתם החודש?: חחח התחפשתי בפורים בעבודה איפה אתם עושים את הסדר?: אצל סבא מצד אבא אירוע הפקתי של 80 אנשים מינימום... רק פה לא מפסיק לרדת היום גשם? כנראה אצלנו חם תחתתת מתרגשים לקראת Just My Luck? יאללהה כבר שיגיעעעעעעעעע

lollipop1

New member
../images/Emo45.gifעינב

שם: עינב תאריך יומלדת: 5.9.90 סרט שראיתם החודש ובא לכם להמליץ לנו?: אמממ לא יודעת להקה/זמר/שיר שבא לכם להמליץ לנו?: fall out boy! משהו מעניין שעשיתם החודש?: הכרתי מישהו מדהים! איפה אתם עושים את הסדר?: בבית רק פה לא מפסיק לרדת היום גשם? לא מתרגשים לקראת Just My Luck? לא

m i c k e y 15

New member
אני פההההה../images/Emo70.gif

שם: מיכל תאריך יומלדת: 9 באוגוסט שנת 90 סרט שראיתם החודש ובא לכם להמליץ לנו?: ואז הגיעה פולי להקה/זמר/שיר שבא לכם להמליץ לנו?: ריאן קבררה וכריס בראון משהו מעניין שעשיתם החודש?: אממ..נזם איפה אתם עושים את הסדר?: סבתא רק פה לא מפסיק לרדת היום גשם? לא..גם אצלנוו מתרגשים לקראת Just My Luck? כן נורא

just jenny

New member
../images/Emo205.gifאיים היר:]

שם: ג'ני תאריך יומלדת: 27.5.90 סרט שראיתם החודש ובא לכם להמליץ לנו?: "שבירים" עכשיו ראיתי אמאא איזה סרט מפחידד.. אבל יפה! להקה/זמר/שיר שבא לכם להמליץ לנו?: Panic! At The Disco משהו מעניין שעשיתם החודש?: נמ, היה לנו שבוע בריאות בבצפר והפסדנו מלא שיעוריםo_____O איפה אתם עושים את הסדר?: דודים:] רק פה לא מפסיק לרדת היום גשם? יו גם אצלנו עכשיו היה גשם סוער
מתרגשים לקראת Just My Luck יאפ, בא לי כבר לראותת
חודש נעים:D

simpsonit

New member
אני

שם:ספיר תאריך יומלדת:3.7 סרט שראיתם החודש ובא לכם להמליץ לנו?: אממ היום ראיתי ואז הגיע פולי חח להקה/זמר/שיר שבא לכם להמליץ לנו?: noise next door-calender girl משהו מעניין שעשיתם החודש?:לא :-| חח חיים משעממים איפה אתם עושים את הסדר?: בבית.. רק פה לא מפסיק לרדת היום גשם? לא מפסיק לרדת!! אפילו באופקים! מתרגשים לקראת Just My Luck? בערך.. אפשר לומר...

loner in love

New member
../images/Emo127.gifאני

שם: חן תאריך יומלדת: 13.7.88 סרט שראיתם החודש ובא לכם להמליץ לנו?: אממ לא משו שלא ראיתם
להקה/זמר/שיר שבא לכם להמליץ לנו?: the click 5 התמכרתי אליהם מחדש משהו מעניין שעשיתם החודש?: נמנמ מה שהיה יומשישי
איפה אתם עושים את הסדר?: אצל אחותי ובעלה רק פה לא מפסיק לרדת היום גשם? גם פה
אבל התחיל רק בערב

../images/Emo127.gif

שם:לינע/ה
תאריך יומלדת:13/07 סרט שראיתם החודש ובא לכם להמליץ לנו?:''סלולר''
להקה/זמר/שיר שבא לכם להמליץ לנו?:Keith Urbun - You'll Think of Me משהו מעניין שעשיתם החודש?: אמממ....כלום :X איפה אתם עושים את הסדר?:בבית
רק פה לא מפסיק לרדת היום גשם? כהה גם אצלנו ירד
L:

sap sapir

New member
../images/Emo127.gifנוכחת

שם: ספיר תאריך יומלדת: 11.6.90 סרט שראיתם החודש ובא לכם להמליץ לנו?: חותנת בהפרעה להקה/זמר/שיר שבא לכם להמליץ לנו?: helena משהו מעניין שעשיתם החודש?: טיול שנתי איפה אתם עושים את הסדר?: אצל דודה רק פה לא מפסיק לרדת היום גשם? גם פה מתרגשים לקראת Just My Luck? יאפפפ..הוא בכלל יוצא בארץ? שיהיה גם לך חופש מצוין ותודה=)

sap sapir

New member
../images/Emo127.gifנוכחת

שם: ספיר תאריך יומלדת: 11.6.90 סרט שראיתם החודש ובא לכם להמליץ לנו?: חותנת בהפרעה להקה/זמר/שיר שבא לכם להמליץ לנו?: helena משהו מעניין שעשיתם החודש?: טיול שנתי איפה אתם עושים את הסדר?: אצל דודה רק פה לא מפסיק לרדת היום גשם? גם פה מתרגשים לקראת Just My Luck? יאפפפ..הוא בכלל יוצא בארץ? שיהיה גם לך חופש מצוין ותודה=)

McflyRule

New member
../images/Emo45.gif פה ../images/Emo9.gif

שם: אוריאן פרדו
תאריך יומולדת: 12.3.93
סרט שראיתם החודש ובא לכם להמליץ לנו?: הממ... גבר גבר למרות שהוא די דפוק..
להקה/זמר/שיר שבא לכם להמליץ לנו?: מקפליייייי
ושיר - hero של דרייק בל...
משהו מעניין שעשיתם החודש?: ממממממ... הוא רק התחיל
איפה אתם עושים את הסדר?: אין לי שמץ...
רק פה לא מפסיק לרדת היום גשם?
חחחח לא.. גם אצלנוו
מתרגשים לקראת Just My Luck?
אם הוא יגיע בכלל לארץ
תודה

SPFAN

New member
כדי להוכיח שאני לא נטשן ../images/Emo7.gif

שם: יונתן
תאריך יומלדת: 21.9 סרט שראיתם החודש ובא לכם להמליץ לנו?: יו, Rent
להקה/זמר/שיר שבא לכם להמליץ לנו?: נמנממ... לא דע
משהו מעניין שעשיתם החודש?: האמת היא שכלום
איפה אתם עושים את הסדר?: סבאוסבתא!!
רק פה לא מפסיק לרדת היום גשם? פה הפסיק
מתרגשים לקראת Just My Luck? לא ממש, למען האמת

LeeR4Ever

New member
כמובן../images/Emo9.gif

שם: ענת
תאריך יומלדת: 21.05.92
סרט שראיתם החודש ובא לכם להמליץ לנו?: עידן הקרח 2!LOL
להקה/זמר/שיר שבא לכם להמליץ לנו?: LEE RYAN HOW DO I
או כל שיר אחק
משהו מעניין שעשיתם החודש?: הייתי הרבה בקניון
איפה אתם עושים את הסדר?: בטח אצל דודים/סבתא או משהו
רק פה לא מפסיק לרדת היום גשם? לא
לגמרי נרטבתי
מתרגשים לקראת Just My Luck? בערך
תודה

ThatGirl

New member
^_^

שם: הדס תאריך יומלדת: 17.5 סרט שראיתם החודש ובא לכם להמליץ לנו?: ממ.. רק ידידים. סרט חמוד
להקה/זמר/שיר שבא לכם להמליץ לנו?: smile empty soul להקה מדהימה! אני מכירה אותה דיי ממזמן, אבל שכחתי ממנה ופתאום חזרתי אליה לפני איזה שבוע.. בכל אופן- מומלץ! משהו מעניין שעשיתם החודש?: הייתי בים?
הו כן וחרשתי המון, המון! איפה אתם עושים את הסדר?: דודים רק פה לא מפסיק לרדת היום גשם? ירד אתמול בלילה >< מתרגשים לקראת Just My Luck? הו כן!!!!!!!!

sharon5592

New member
../images/Emo45.gif פה !../images/Emo127.gif

שם: שרון תאריך יומלדת:5.5.92 סרט שראיתם החודש ובא לכם להמליץ לנו?: מת לצעוק 1,2,3 להקה/זמר/שיר שבא לכם להמליץ לנו?: האמממ
משהו מעניין שעשיתם החודש?: לא יודעת
איפה אתם עושים את הסדר?: לא ידוע
רק פה לא מפסיק לרדת היום גשם? גם אצלי ירד
מתרגשים לקראת Just My Luck? בטח!!
מאוהב|

TalTal1492

New member
גמאניגמאני פה../images/Emo45.gif

הרבה זמן לא כתבתי אבל עכשיו אני אחזור
שם: טל תאריך יומלדת:1.4 *אהמאתמולאהמ* סרט שראיתם החודש ובא לכם להמליץ לנו?: כמו שרון מת לצעוק 1,3 בלי 2..
להקה/זמר/שיר שבא לכם להמליץ לנו?: אממ לא יודעת משהו מעניין שעשיתם החודש?: אני ושרון ראינו מת לצעוק123 והיה לי יומולדת איפה אתם עושים את הסדר?: כנראה בבית
רק פה לא מפסיק לרדת היום גשם? לא..גם פה..
מתרגשים לקראת Just My Luck? כןןןןןןןןןןןןןןןןןן

למעלה