מסדר נוכחות-מרץ

PunK RocK 1o1

New member
../images/Emo196.gifמסדר נוכחות-מרץ../images/Emo196.gif

שם: תאריך לידה: באים להופעה של קלי?: אם כן, איזה תאריך וקיבלתם כבר את הכרטיסים?: למה אתם מתחפשים?: מתרגשים לקראת החופש[
]?: סרט שראיתם ואתם רוצים להמליץ
עליו?:

DesertRose7

New member
../images/Emo127.gif

שם: שחר תאריך לידה: 8/7/88 באים להופעה של קלי?: ברור
אם כן, איזה תאריך וקיבלתם כבר את הכרטיסים?: לשניהם, וחן עוד לא יודעת אם היא קיבלה למה אתם מתחפשים?: אין לי מושג.. יש לכם רעיונות לתחפושות כיתתיות שוות?! מתרגשים לקראת החופש?: פורים?! זה לא חופש - הכל פורימון
סרט שראיתם ואתם רוצים להמליץ עליו?:פוטלוס
סרט כל כך חמוד שבסופו אתם לא תפסיקו לרקוד

Rowdy Girl

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo98.gif

שם: קורללל תאריך לידה: 6.3.92 [מצפה לשירשור יומולדת! האממממ] באים להופעה של קלי?: נווופפ אם כן, איזה תאריך וקיבלתם כבר את הכרטיסים?: יגכדעחיעחכךלחדג למה אתם מתחפשים?: לוידעת מתרגשים לקראת החופש[]?: נוופפ =/ סרט שראיתם ואתם רוצים להמליץ עליו?: הממ יש הרבה O:

<< ME >>

שם: אור- נעים להכיר! *אני דיי חדשה* תאריך לידה: 13 במרץ ! עוד שבועיים חברה!! לזכור להביא בלונים!! חחח סתאם =P באים להופעה של קלי?: רציתי, אבל נגמרו כרטיסים =[ אם כן, איזה תאריך וקיבלתם כבר את הכרטיסים?:- למה אתם מתחפשים?: לא ברור עדיין...אבל כנראה משו כזה בסגנון אופנת רחוב יפנית.. מתרגשים לקראת החופש[]?:חופש פורים? ממ.. הוא קצר..אז לודעת..אבל חופש תמיד מתאים לי =) סרט שראיתם ואתם רוצים להמליץ עליו?: ממ. סיפור סינדרלה.. סרט מדהים!

Hip Hop star

New member
../images/Emo127.gif

שם:אלה תאריך לידה:28/3/1991 באים להופעה של קלי?:לא אם כן, איזה תאריך וקיבלתם כבר את הכרטיסים?: למה אתם מתחפשים?:עוד לא ידוע מתרגשים לקראת החופש[]?:לא סרט שראיתם ואתם רוצים להמליץ עליו?:אמ......"פרנקי וג'וני"

reutc1

New member
../images/Emo127.gif

שם: רעות[בעיקר מציצה,לפעמים כותבת] תאריך לידה: 20/12/89 באים להופעה של קלי?: ברור שכן!!! אם כן, איזה תאריך וקיבלתם כבר את הכרטיסים?: 27/3 ולא עוד לא קיבלתי לצערי
למה אתם מתחפשים?: לא יודעת עוד..אם בכלל.. מתרגשים לקראת החופש[]?: ב-ט-ח![שלא]
סרט שראיתם ואתם רוצים להמליץ עליו?: "פשוט מאוהבת"

לושהה

New member
../images/Emo127.gif

שם: יובל תאריך לידה: 29.9.93 באים להופעה של קלי: בגלל חוסר מזל..לאא..
אם כן, איזה תאריך וקיבלתם כבר את הכרטיסים?:
למה אתם מתחפשים: עוד לא יודעתת../= מתרגשים לקראת החופש: לא מתרגשת..בעיקר שמחה..חופש זה תמיד טוב
סרט שראיתם ואתם רוצים להמליץ עליו: אממ..ראיתי הרבה בזמן האחרון..ווימבלדון-אהבה בלבן נראלי..

אני ../images/Emo192.gif

שם: שחר תאריך לידה: 22.3.1992 -> בקרוב! באים להופעה של קלי?: כן! אם כן, איזה תאריך וקיבלתם כבר את הכרטיסים?: 26.3 ואני לא יודעת אם קיבלתי כרטיסים כבר או לא.. לא בדקתי עדיין בדואר.. למה אתם מתחפשים?: לעצמי.. יענו אולסטאר, ניטים, חולצה של להקה.. ובלה בלה בלה.. מתרגשים לקראת החופש?: לא.. :/ רק לקראת ה-101 אלף מפגשים שיש באותו יום! סרט שראיתם ואתם רוצים להמליץ עליו?: נממ.. אחוות הג'ינס? יצא לפני כמה חודשים בארץ לDVD ובחו"ל יצא רק החודש לDVD.. סרט מאוד יפה ומרגש :)

lollipop1

New member
meee

שם:עינב תאריך לידה:5.9.90 באים להופעה של קלי?: טחחח לאאאאאאא אם כן, איזה תאריך וקיבלתם כבר את הכרטיסים?: למה אתם מתחפשים?: חתול דרוס... כנראה! מתרגשים לקראת החופש[]?: סופסוף חופפפש סרט שראיתם ואתם רוצים להמליץ עליו?: מסור!

vered131

New member
../images/Emo45.gif

שם: ורד תאריך לידה: 1.5 באים להופעה של קלי?: אולי אם כן, איזה תאריך וקיבלתם כבר את הכרטיסים?: --- זה עוד לא בטוח. למה אתם מתחפשים?: לא מגלה P: מתרגשים לקראת החופש[]?: לא ממש סרט שראיתם ואתם רוצים להמליץ עליו?: אין

../images/Emo127.gif פה

שם:ליטל לוי תאריך לידה:27.7.1990 באים להופעה של קלי?:לא ידוע לי... אם כן, איזה תאריך וקיבלתם כבר את הכרטיסים?:!? למה אתם מתחפשים?: למשו. כחול ומוזר וזה לא דרדס.. מתרגשים לקראת החופש[]?: איזה חופש?!? סרט שראיתם ואתם רוצים להמליץ עליו?:אמ.. שניה תנו לי להיזכר מתי ראיתי לאחרונה סרט

sap sapir

New member
ספיר כאן ויאללה בלאגן../images/Emo127.gif

שם: ספיר תאריך לידה: 11.6.90 באים להופעה של קלי?: כןןןןןןןןןןןן אם כן, איזה תאריך וקיבלתם כבר את הכרטיסים?: ב27.3 ולא קיבלתי
למה אתם מתחפשים?: אני 2 חברות שלי וידיד שלי מתחפשים לדורתי לאיש הפח לדחליל ולאריה אז אני האריה חחח מתרגשים לקראת החופש[]?: חופש?? איזה חופש בדיוק? סרט שראיתם ואתם רוצים להמליץ עליו?: וואו יש מלא: סיפור סינדרלה, ילדות רעות, הצלצול 1+2, גוטיקה ואני יודעת אין קטגוריה כזאת אבל סרט שאני לא ממליצה עליו זה בית השעווה אמאלהההההההההה זה הסרט הכי מגעיל שראיתי!!

m i c k e y 15

New member
בית השעווה לא כזה מפחידד חח ראיתי

אותו בקולנוע ודווקא היו קטעים שצחקתי חח

ThatGirl

New member
בית השעווה אחד המפחידים :O!

זה רק אני או שהתחנת דלק שם נורא [נורא] מזכירה את התחנת דלק בקליפ that girl? סביר להניח שזאת רק אני..

בית השעווה

זה לא סרט מפחיד הוא חולני ויפה לאללה ושחושבים על זה זה באמת נירא כמו בקליפ חעחע

למעלה