מסדר נוכחות-מרץ

m i c k e y 15

New member
../images/Emo45.gifאני פה../images/Emo127.gif

שם: מיכל \מיקי תאריך לידה: 9.8.90 באים להופעה של קלי?: לאא נגמרו הכרטיסיםם אוףף אם כן, איזה תאריך וקיבלתם כבר את הכרטיסים?: למה אתם מתחפשים?: אממ מעודדת..חח מתרגשים לקראת החופש[]?: כןןן סוף סוףףףףף סרט שראיתם ואתם רוצים להמליץ עליו?: אממ..ספיידרמן ואימפריית השמש והנה אנייי

Mai 17

New member
איים היר

שם: מאילן/מאי תאריך לידה: 12.9.88 באים להופעה של קלי?: כהההה אם כן, איזה תאריך וקיבלתם כבר את הכרטיסים?: ב26.3 ועוד לא קיבלתי למה אתם מתחפשים?: לפיה גוטית אולי אבל אני לא סגורה על זה מתרגשים לקראת החופש[]?: מתרגשת? לא ממש אבל אני מתה שיגיעעעע סרט שראיתם ואתם רוצים להמליץ עליו?: אממ לוידעת

ThatGirl

New member
הו פיה גוטית זה יפה!

התחפשתי לזה בכיתה ח' אם תצטרכי עזרה או משו איימ היר

ThatGirl

New member
נוכחתתתתתת

שם: הדס תאריך לידה: 17.5.90 באים להופעה של קלי?: יע! אם כן, איזה תאריך וקיבלתם כבר את הכרטיסים?: 26.3 ועדיין לא קיבלתי :\ למה אתם מתחפשים?: אנשים חושבים שזה מוזר מידי שאני אתחפש לעץ אז אני עדיין בהתלבטות
מתרגשים לקראת החופש[]?: כמובן! סוף סוף חופש טרלהלהלהה סרט שראיתם ואתם רוצים להמליץ עליו?: הקללה! אחד הסרטים המצחיקים XD

Rowdy Girl

New member
אוייי איך מתתי מצחוק מהקטע הזהXD

ראיתי עם חברה תדיוידי ופתאום כאילו הציגו את מקפליי ואז "טום פלצ'ר" עם התמונה הזאתXDDD היינו על הריצפה ממשXDDDDDDDDDDDDDDDDDD ואח''כ שהראו תקטע המלא
מהזה הוא התחזה לפח?XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Bleed for Me

New member
../images/Emo127.gif

שם:דניאל תאריך לידה:4.5.89 באים להופעה של קלי?:בארור! אם כן, איזה תאריך וקיבלתם כבר את הכרטיסים?:27.3 וכן קיבלתי היום! למה אתם מתחפשים?:שאלה טובה..אין לי מושג..הPlan B שלי זה לקנות פאה בלונדינית להוסיף לה פסים שחורים ולהתחפש לג'יימס
מתרגשים לקראת החופש[]?:לא ממש חופש אבל שיהיה.. סרט שראיתם ואתם רוצים להמליץ עליו?:ג'ארהד ענק!

PunK RocK 1o1

New member
../images/Emo127.gif

שם:איילין תאריך לידה:26.6 באים להופעה של קלי?:בטח! אם כן, איזה תאריך וקיבלתם כבר את הכרטיסים?:26.3 ולא.. למה אתם מתחפשים?: לא יודעת עדיין מתרגשים לקראת החופש[]?:כן.. מתה שיהיה כבר חופש סרט שראיתם ואתם רוצים להמליץ עליו?:הר ברוקבק ורקוויאם לחלום- פשוט תראו!

PunK RocK 1o1

New member
ג'ק נאסטי!!../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif

ראית? ראית גם את הראיון באופרה?

PunK RocK 1o1

New member
לא ראיתי בטלוויזיה

ראיתי בYOUTUBE.. חיפשתי כדי להשים פה אבל הורידו את זה..

למעלה