שרשור התפקדות

חןשסק

New member
../images/Emo196.gif שרשור התפקדות ../images/Emo195.gif

בגלל שהצטרפו לפורום כמה חדשים, וגם כדי לבדוק מה שלום הותיקים- התפקדו, שנדע מה קורה איתנו. שם: מה עושה בקיץ? מקום בילוי מועדף להמליץ לנו (לא בהכרח בעיר):

חןשסק

New member
מתפקדת-

חן אני בצבא המטופש
הממ קחו אותי לרקוד, לא משנה איפה, ואני מאושרת
, מעדיפה את קיבוץ נען, אבל שואפת להגיע מתישהו לצוף/חממה או ל"לכת"... (כן. עדיין לא הייתי
)

מתפקדת !

רויטל מבלה לי בחופשת לידה , יחד עם המתוקי שלי , וב-4 מתחיל הבלאגן הגדול שהגדול מגיע מהגן, ואז זה כבר דיי מתיש....אבל כייף!!!! טוב נו על מה אני ימליץ לכם על פינות ליטוף? , ג'ימבורי? , הצגות ילדים ?

אני נהנה תאמיני לי אני נהנה

אני נקרע בעבודה (יושב רגל על רגל זה נחשב בקייטנה??).אני מתחיל משבוע הבא במסע דילוגיםמקייטנה לקייטנה שסופ"ש אני באילת

ניצם

New member
צבא מטופש?

חכי שתגיעי לאזרחות. אגב אני ירון בן 31 .

NoWords

New member
הממ ../images/Emo42.gif

נעמה בנתיים אני מתכננת לעבוד ולטייל. בין היתר הדברים הקבועים עם החברים וכו'. מקום בילוי מועדף הממ ים ותל אביב. (אפשרי גם ביחד
)

NoWords

New member
שוב הבנתי לא נכון P:

בילוי מבחינת יציאה בערב? הממ סתם בבית של מישהו מהחבר'ה P: או קולנוע

חןשסק

New member
בילוי יכול להיות גם בבוקר וגם בערב

זה חופש עכשיו (בשבילך
)

amickyaa

New member
כשחן קוראת למסדר,אני מגיע, גילוח

ציחצוח ועמידת דום מתוח...... חבל לרשום את הגיל ,לא ?? חחח בקיץ אני עובד כמו כל הזמן עסקים,פוליטיקה,שכונה,בית ספר,משמר אזרחי,אינטרנט ועוד.... קיץ מהנה !!!! גם לרונית !

enbalush

New member
ותיקה

שם: ענבל מה עושה בקיץ? נחה ומטפלת בחתולים מקום בילוי מועדף להמליץ לנו (לא בהכרח בעיר): בודהה בורגר - אוכל טבעוני ובריא, ממליצה על הבורגר, שירות מעולה ואישי, לא יקר ונעים לשבת שם. דיזינגוף (בין דיזנגוף סנטר לבין כיכר דיזנגוף, צמוד לפרי-שייק).

חןשסק

New member
אופס, הנה אני ../images/Emo26.gif

אני וחברה בטיול שהיה לנו ביום שלישי בירושלים:

למעלה