שרשור התפקדות

חןשסק

New member
יאפ ../images/Emo9.gif. רק שהבאסה היא-

שקניתי את החולצה יום לפני המשחק שהם הפסידו בו. החולצה לא שווה יותר חח.

NoWords

New member
כבר אמרתי לך שאת יפה? ../images/Emo99.gif

אה כן, במפגש פורום. לא נורא, אז שוב! :)

SoldieRonit

New member
כן המפקדת ../images/Emo196.gif

כמוך SIS בצבא - מתגלגלת בין משמרת למשמרת
רררר ,במיטה (ולא כמו שאתם חושבים
) רק תתנו לי הזדמות
........... לישון

Shark Alarm

New member
אז גם האדום מתפקד ../images/Emo26.gif

שם: יניב מה עושה בקיץ: מה שיעיתי כל השנה בערך- צבא, שמירות ועוד כל מני דברים שקשורים בזה
מקום בילוי מועדף
-
זה ממש ממש תלוי ביום בשבוע ובמצב רוח שלי ושל הח'ברה- זה יכול להיות פאב, דאנסבר, או אפילו סתם לשבת בבית עם חברים ולראות סרט או לדבר

הנניייי כאן!

שם: רתם מה עושה בקיץ: הולכת לצבא... מקום בילוי: הצוף סבבה של מקום. חוץ מזה אני ממש ממליצה על הלופט! יאמייי. וקיץ, אז לא להפקיר את הים (ולא לשכוח קרם הגנה!) זייהו, לא חסר איפה לבלות... :) תעשו חיים!

מתפקד! ../images/Emo195.gif

שם: נועם. מה עושה בקיץ? צבא, אפטר, צבא, סופ"ש בבית, צבא, אפטר, צבא וכן הלאה... מקום בילוי מועדף להמליץ לנו (לא בהכרח בעיר): מרכז העיר בתל-אביב. לרדת ברכבת מרכז, לשבת איזה שעה בגן-המשולש ולהריח את המקום הכי ירוק שיש בעיר הכי לבנה... אח"כ לקפוץ לעזריאלי ומשם לרדת דרך קרליבך למרכז הישן, לטעום איזה מיץ תפוזים באלנבי. למיטבי לכת: ללכת את כל דיזנגוף. והכי חשוב - לקחת 174 בחזרה לעיר הכי יפה שיש, ראשון לציון.
תמונה מצורפת... בתמונה אתם רואים אותי (מימין) ואת צאלח אבו-רוקון, קצין ביחידה שלי ומ"מ מפקד ה- RSC הישראלי. איש משכמו ומעלה שאני מאוד אוהב ומעריך.

אז ככה.

Regional Security Committee = הועדה לתיאום ביטחוני איזורי. זה גוף משותף פלסטיני וישראלי שהוקם בתקופת הסכמי אוסלו וקיים עד היום - ומתאם בין פעולות הביטחון של צה"ל בשטחים לבין המשטרה הפלסטינית ושאר גופי הביטחון הפלסטיניים... אז הוא מ"מ מפקד ה- RSC הישראלי, מקביל של אבו-אחמד הפלסטיני.

amickyaa

New member
אדון פורר מה נשמע ?

מה קורה עם התחנה הראשל"צית בעיר ?

למעלה