משטרת האופנה

m i c k e y 15

New member
../images/Emo196.gif../images/Emo100.gifמשטרת האופנה../images/Emo70.gif../images/Emo196.gif

אתן יודעות מה לעשות
-דני- חולצה: מכנס: נעליים: אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער: הערות: ציון סופי:
-דאגי- חולצה: מכנס: נעליים: אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער: הערות: ציון סופי:
-הארי- חולצה: מכנס: נעליים: אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער: הערות: ציון סופי:
-טום- חולצה: מכנס: נעליים: אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער: הערות: ציון סופי: מתלבש השבוע: תסרוקת השבוע: המתלבש הגרוע: התסרוקת הגרועה: הערות:

OneStepCloser

New member
../images/Emo196.gif<-למה זה שוטרת ולא שוטר?../images/Emo12.gif

-דני-
חולצה: 7.5 מכנס: 8 נעליים: 9.5 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 7.5 שיער: 9.5 הערות: חח חמוד 3> ציון סופי: 8.4
-דאגי-
חולצה: 9.5 מכנס: 9.5 נעליים: 7 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 8 שיער: 7 הערות: לא אוהבת את השיער שלו ככה
. ציון סופי: 8.2
-הארי-
חולצה: 8.5 מכנס: 7. נעליים: 9 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 9 שיער: 8 הערות: תראו איזה שחיף הוא XD ציון סופי: 8.3
-טום-
חולצה: 8.5 מכנס: 8.7 נעליים: 9 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 8.5 שיער: 7. הערות: אין ^^. ציון סופי: 8.3 מתלבש השבוע: דאגי. תסרוקת השבוע: דני. המתלבש הגרוע: דני. התסרוקת הגרועה: דאגי וטום
. הערות: מפגש, מפגש, מפגש, מפגש, לה לה לה לה הוראי D: XD

../images/Emo20.gifעונה

-דני- חולצה: 9 מכנס: 10 - ג'ינס זה הכי הכי! D: נעליים: 9 בססישןןןןן אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 9 טבעות על הזרת XDDDDD שיער: 7 השתדרגנו מאז
הערות: ציון סופי: 9
-דאגי- חולצה: 8 - למה שחור? זה דכאוני D: מכנס: 9 נעליים: XDDD 8 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 8 אוה - הוא דל צמידים שיער: 7 חחחח כאפות קטנטן הערות: ציון סופי: 9
-הארי- חולצה: 9 מכנס: 7 אוווו קורדרוי
נעליים: 10 לבן לבן לבן! אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 7 איזה חגורה XDDDD אשכרה שריף D: שיער: 9 הערות: ציון סופי:9
-טום- חולצה: 7 זה נראה כאילו נשפך לך קטשופ XDDDDDDDDDD מכנס: ג'ינססס
נעליים: נממממ 8 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 8 שיער: 8 כמה שהתמונה ישנההה XD הערות: ציון סופי: 9
מתלבש השבוע: דנייייייי
תסרוקת השבוע: הארייי המתלבש הגרוע: אולי טומי? בגלל הכתם קטשופ
התסרוקת הגרועה: מי יותר גרוע? טום או דאגי? הערות: היום המפגשששששששש יאווו ^^ XDDDDDDDD

l i t a l 369

New member
עונה D:

-דני- חולצה: 3 מכנס: 10 נעליים: 10 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 9 שיער: 7 הערות: תחליף תחולצה
ציון סופי: 7 -דאגי- חולצה: 7 מכנס: 6 נעליים: 10 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 6 שיער: 0 הערות: סדר תשער
אממאא'להה :] ציון סופי: 10 כפרעליו :) -הארי- חולצה: 9 מכנס: 10 נעליים: 10 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 10 שיער: 10 הערות: הוא היחיד שיודע להיתלבש שם :] ציון סופי: 10 -טום- חולצה: 5 מכנס: 3 נעליים: 10 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 6 שיער: 2 הערות: תחליף שער :\\\\ ציון סופי: 6 מתלבש השבוע: הארי תסרוקת השבוע: הארי המתלבש הגרוע: טום התסרוקת הגרועה: דאגי הערות: סקסים שכמותם
, :)

Sharon Kez

New member
../images/Emo13.gif

-דני- חולצה:7 מכנס:9 נעליים:10 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:7 שיער: 8 הערות: חמוד 33> ציון סופי:8 -דאגי- חולצה:8.5 מכנס:9 נעליים:8.5 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 9 שיער: וואט דא פאק! חחחח אממ 5 הערות: כפרעליו
רק מה הולך עם השיער! חח ציון סופי: 8 -הארי- חולצה:7 מכנס:4 נעליים:5 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:5 שיער:6 הערות: לא אהבתי =P ציון סופי:5.5 חח -טום- חולצה:7 מכנס:8 נעליים:6 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:8 שיער:7 הערות: נחמד נחמד.. ציון סופי:7.2 מתלבש השבוע: דאגייי תסרוקת השבוע:ממ דני המתלבש הגרוע:טום התסרוקת הגרועה:קשה להחליט XD הערות:

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif לכבוד הוא לי לעשות משטר אופנה על התמונה

הזאת XDDDDDDDDD דני חולצה: 7 מכנס: 6 נעליים: 8 אביזרים: 8 שיער: 7 הערות: המכנס לא ממש מתאים לו, שיער נחמד כנ"ל חולצה וזה ... ציון סופי: 7 דאגי- אווו XD חולצה: 6 מכנס: 3 נעליים: 3 אביזרים: איו לו שיער: 0 [!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XD] הערות: כונף קטן P: ציון סופי: 5 XD הארי חולצה: 5 מכנס: 5 נעליים: 8 אביזרים: 7 שיער: 6 הערות: נחמד, הוא יכול היה להיות יותר טוב, עדיין הוא השקס שלי P: ציון סופי: 6.5 טום חולצה: 5 מכנס: 7 נעליים: 6 אביזרים: 7 שיער: 3 הערות: אני לא אוהבת פה את השיער שלו >< קטני P: ציון סופי: 5 בקיצור, תמונה מזעזעת P: במיוחד דוגלס XD חחח כפרעליהם P: אני רעה ><

michalie XD

New member
ME ../images/Emo196.gif

דני- חולצה: 10 מכנס: 10 נעליים: 10 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:10 שיער: 10 הערות: דני דני דני... החולצה- מה זאת החולצה הזאת? נתתי 10 בגלל שהיא יפה עלייך והיא אדומה (אני אובססיבית לאדום) אבל אם היא הייתה בלי הציור הזה היא הייתה יותר יפה לדעתי... מכנס- יאוו אני מאוהבת במכנסיים של דני אין לי מה להגיד על זה...נעליים הנעליים פשוט מדהימות בלי לחשוב פעמיים נתתי את הציון 10... אביזרים- התחלתי לאהוב אותםםם אז נתתי 10 שיער- יאוו איזה שיער מהמם אבל גם המתולתל מהמם כל פעם יהיה 10. ציון סופי: 49 -דאגי- חולצה: 10 מכנס: 10 נעליים: 10 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 10 שיער: 8 הערות: אוקיי אממ... החולצה-10 בגלל שאני אוהבת אותה... מכנס - אני מטורפת על המכנסיים שלו... נעליים- הם כאלה יפות הנעליים... אביזרים - אני אוהבת את הרחבתו היקרה והחמדמדה וגם כן הצמיד אני אוהבת... השיער- אוקיי מה עבר על השיער שלו?! שיסדר אותו נורמאלי. ציון סופי:48 -הארי- חולצה: 8 מכנס: 8 נעליים: 10 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 10 שיער: 10 הערות: הארולד (אני אוהבת את השם הזה)... החולצה- אתה מוכן להסביר לי מה זה החולצה הזאת?! ב-2 מילים תזרוק אותה לפח... מכנס - הסוג יפה אבל מה זה הצבע הזה? אני לא כל כך אהבתי את המכנס... נעליים- אני ממש אוהבת את הנעליים שלו הן יפות למרות שבקושי רואים אותם אבל בכל זאת... ציון סופי: 46 -טום- חולצה: 9 מכנס: 10 נעליים: 10 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 8 שיער: 10 הערות: טומוש... החולצה - יפהה אבלל (תמיד יש לי 'אבל ' אני לא יכולה לשתוק) הכתוביות האלה מעצבנות אותי... מכנס - אני אוהבתת את המכנסיים האלה (לא אמרתי את זה כבר?!)... נעליים - אני מטורפת על הנעליים שלו... האביזרים - השרשת חמודה אבל יש לו שרשראות יותר יפות, אם הוא היה מסתובב אז הייתי יכולה לראות את שאר האביזרים. שיער - השיער של טום תמיד יפה אני אוהבת את השיער שלו! ציון סופי: 47 מתלבש השבוע: דני ודאגי תסרוקת השבוע: של דני והארי המתלבש הגרוע: הארי התסרוקת הגרועה: של דאגי הערות: דני ודאגי הם מתלבשיי השבוע שלי כי אני אוהבת את איך שהם התלבשו תסרוקת השבוע היא של דני והארי מפני שאני תמיד אהבתי תמיד אוהבת תמיד אוהב את השיער של דני! והארי אני תמיד אהבתי את השיער הארוך שלוו, הארי כל כך יפה עם השיער הארוך. המתלבש הגרוע השבוע זה הארי בגלל שהוא לא התלבש השבוע יפהה בכללל! התסרוקת הגרועה: כן כן אני אחזור על מה שרשמתי למעלה... דאגי!!! מה זה השיער הזה?! מה שלא עשית זה לא הצליח אז פעם הבאה אני רוצה לראות את השיער היפהה שלך!

rox love BSM

New member
אני!

דני- חולצה:10 מכנס:10 נעליים:10 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:10 שיער:10 הערות:אני אוהבת אותו כאן
ציון סופי:10
דאגי- חולצה:10 מכנס:10 אני אוהבת מכנסיים כאלו נעליים:10 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:10 שיער:5 זה נראה כאילו הוא נלחם עם חתול XD הערות:הכל מעולה חוץ מהשער ציון סופי:9
הארי- חולצה:10 מכנס:6 נעליים:9 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:3 מה זו החגורה הזו? שיער:10 הערות:יכל להשתדל יותר ציון סופי:8.5
טום- חולצה:10 מכנס:10 נעליים:10 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:10 שיער:10 זו התספורת האהובה עליי שלו הערות:הוא נראה חמוד כאן ציון סופי:10 מתלבש השבוע:דני תסרוקת השבוע:דני/טום המתלבש הגרוע:הארי התסרוקת הגרועה:דאגי XD הערות:אני אוהבת את התקופה הזו

sweet shir

New member
נלחם עם חתול?! נלחם עם רובוט שהתפוצץ באמצעXD

כמו שמישהי כתבה למעלה, "דאגי התחשמל".

GuitarSoundGirl

New member
../images/Emo203.gifעונה:]

-דני- חולצה: 7 מכנס: 6 נעליים: 6 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: -שרשרת וצמידים:8 ,-חגורה:6 שיער: 9 הערות: אין ציון סופי: 7 -דאגי- חולצה: 9 מכנס: 9 נעליים: 8 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:8 שיער: 8 הערות:אן ציון סופי: 9 -הארי- חולצה:8 מכנס:7 נעליים:7 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:9 שיער:8 הערות:אין ציון סופי:8 -טום- חולצה: 7 מכנס:8 נעליים:8 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:6 שיער:7 הערות:אין ציון סופי: 7 מתלבש השבוע: דאגי תסרוקת השבוע: דני המתלבש הגרוע: טום התסרוקת הגרועה:טום הערות: אחרי כל הציונים האלה אני בכל זאת חושבת שכולם יצאו טוב ביחד:]

Decay Dance

New member
אני../images/Emo196.gif

-דני- חולצה:10 מכנס:10 נעליים:7 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:10 שיער:8 הערות:הוא כל כך יפה ככה... לאן נעלם הטעם שלהם? ציון סופי:9
-דאגי- חולצה:7 מכנס:10 נעליים:10 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:10 שיער:4 הערות:מזל שאין לו את השיער הזה יותר ציון סופי:8.2
-הארי- חולצה:7 מכנס:10 נעליים:6 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:10 שיער:9 הערות:אין הערות ציון סופי:8.4
-טום- חולצה:7.5 מכנס:10 נעליים:5 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:10 שיער:4 הערות:גם פה אין ציון סופי:7.3 מתלבש השבוע:דני תסרוקת השבוע:דני המתלבש הגרוע:טום התסרוקת הגרועה:דאגי הערות:אהבתי את התקופה הזאת שהם היו צעירים ותמימים

../images/Emo80.gif לא שמשהי תסתקל אבלל סתם לכיפפ' D :

-דני-
חולצה: 7 - אהבתי את ה Tשרט אבל הצבע ... לא יודעת , דיי צעק P =
מכנס: 10 - ג'ינססססס מהמממממממםםםם D :
נעליים: 9 - כל כך יייאפפוותת !
אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 8 - שלוש על החגורה שלוש על הצמידים, אחד על הטבעת ועוד אחד על השרשרת .. ו.......... לא קשור , אלףף על התחתונים [כאילו שהם בחוץץ
]
שיער: 10 !!!!! - חולה חולהה חולההה עליוו !
הערות: חתיךךךךך כוסוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
ציון סופי: 9 ^^
-דאגי-
חולצה: 6 - חמש על הצבע ואחד על זה שהיא צמודה עליו ><"
מכנס: 4 - 1 על הנחמדות ואחד על זה שזה מזכיר לי מכנסי סבא
נעליים: 4 - שלוש על הצורה ואחד על הצבע... כחול וצהוב ?!
אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 5 אחד על הצמיד וארבעה על החגורה...
שיער: 7 - מוזרר אבללל חאמודד D =
הערות: ההההוואאא-כככזזזזזזזהההה-סססקקקקססססיייייי !
ציון סופי: 7 על סקסיותיו P :
-הארי-
חולצה: 5 - לובש תכלת
[גיי לדעתי .. ]
מכנס: 5 - מוזר
נעליים: 7 - חמודותת
אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 5 וחצי - אהבתי שיש לו הרבה
שיער: 7 - אויי כל כך יאפפהה לו _עם_ שערררר !
הערות: חאמודד P :
ציון סופי: 6
-טום-
חולצה: 6 - אחלהה חולצהה [ מאוודדד אחלה ]
מכנס: 8 - ג'ינס משגעעע !
נעליים: 6 - חמודוותת
אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 5 - ארבע על החגורה משנת הצבעיםם .. ואחד על השרשרת [מה הקטע של השרשראות האלהה ? XDD ]
שיער: 4 - אהבתי אותו עם טיפה יותר ארוך..
הערות: יפה..
ציון סופי: 5 ורבע
מתלבש השבוע: דניי !!!!!!!! D =
תסרוקת השבוע: דדדדנייי !!!!! P =
המתלבש הגרוע: האריי ...
התסרוקת הגרועה: טוםם ,
הערות: לכולם יש יום גרועעע ><"

GuitarSoundGirl

New member
../images/Emo203.gifאני אקרא את שלך:]

אני חושבת שהמכנס של דאגי ממש חמוד, שלא נדבר על החולצה(היא ממש יפה!) ובטח שהיא נראה עוד יותר טובה על דאגי
. גם אני חושבת שהשעיר של דני נראה טוב:](וגם של דאגי כמובן:]])

../images/Emo80.gif חחחחחחח תנקס D :

כן דאגי אכן שקסס לא קטןן XDD פשוט אני אוהבת אותו יותר איך שהוא עכשיו
אבל גם כאן הואאאא סקסססי ברמות קשותת !!!!!

Dirty wings2

New member
איזה מתוקים../images/Emo99.gif../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif

-דני- חולצה:8 מכנס:10 נעליים:10 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:9 שיער:9 הערות: מתוק :] ציון סופי: 9 -דאגי- חולצה:אמ שחור פשוט? 7 מכנס:8 נעליים:8 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:8 שיער:6 זה נראה כיאלו הוא התחשמל! דאגי :( הערות: הפעם הוא לא יצא יפה בתמונה,אבל עדיין חמודי
ציון סופי:7.5 -הארי- חולצה:10 מכנס:10 נעליים:10 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:10 שיער:10! הערות:מושלם! אהבתי את הסיגנון ציון סופי:10! -טום- חולצה:9 מכנס:10 נעליים:9 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:0 שיער:8 הערות:X ציון סופי:9
מתלבש השבוע:הארי ללא ספק
תסרוקת השבוע:הארי [: המתלבש הגרוע:דאגי XDD התסרוקת הגרועה: דאגי XD הערות:דאגי אל תתחשמל לי פעם הבאה :(

עונה ../images/Emo196.gif

דני חולצה: 7 מכנס: 10 נעליים: 8 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 7 שיער: 10 הערות: ציון סופי: 9 דאגי חולצה: 6 מכנס: 7 נעליים: אני מתה על הנעליים של דאגי
9.. אבל את הצבעים לא אהבתי אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 8 שיער: 4 הערות: ציון סופי: 6 הארי חולצה: 6 מכנס: 6 נעליים: 7 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 5 שיער: 8 הערות: ציון סופי: 7 טום חולצה: 7 מכנס: 8 נעליים: 9 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 10 שיער: 9 הערות: ציון סופי: 8 מתלבש השבוע: דני תסרוקת השבוע: דני המתלבש הגרוע: הארי
התסרוקת הגרועה: דאגי הערות:

loli kiss

New member
שלי [כי נורא משעמם P:]

וואיי איזה קטנים וחמודים
חח -דני- חולצה: 5 [לא ממש מוצלחת XD] מכנס: 5 [טוב נו.. פעם השיפשוף הזה היה מודרני חחח] נעליים: 9 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שרשרת- 7, צמידים- 5, טבעות- 5 [למה בשתי הידיים אבל?! חח] חגורה- 6 שיער: 9 [תקופת החלק האהובה חח אבל זה קצר קצת פה..] הערות: מממ..מתישהו פעם זה היה נחשב ליותר יפה XD ציון סופי: 8 [רק כי הוא ממש חמודיי, קטנצי'ק ור-ז-ה
חח] -דאגי- חולצה: 8 מכנס: 8 נעליים:7 [איך הן קשורות פה!? :S] אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: חגורה- 7 [כי היא מתאימה לחולצה חח], צמיד- 5 שיער: 3 [רק כי אני לא מסוגלת לתת לשיער שלו 0, אבל דאגי באמאשך' מזה ההתחשמלות הקשה הזאתי?!
] הערות: ממ.. להשתדל להתרחק מהחשמל לפני שהוא יוצא מהבית פעם הבאה XD ציון סופי: 7 [רק כי הוא כזה קטנצי'ק פה P: אבל השיער הרס לו חח] -הארי- חולצה: 2 [אבווי הארי :-S] מכנס: 2 [וזה הולך ומתדרדר חחחחחחח] נעליים: 8 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: חגורה- 0 [מזה הארי מזה!?], שרשרת- 5, צמידים- 5 שיער: 5 [לא לפה ולא לשם XD] הערות: מזל שהוא השתפר עם השנים P: ציון סופי: 6 [מה אני יעשה!? זה נוראי חחחחחחח] -טום- חולצה: 4 מכנס: 5 [אני מעדיפה אותו עם סקיני
] נעליים: 4 [איפה האולסטאר איפה!? חח] אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שרשרת- 4 שיער: 3 [קצת כמו אפרוח XD] הערות: טום, מזל שעברת לחולצות העניבות, לסקיני ולאולסטאר [: ציון סופי: 6 מתלבש השבוע: מממ.. או דני או דאגי P: תסרוקת השבוע: דני 3> המתלבש הגרוע: הארי [זה כמו ערס לייט כזה XD אני עדיין מזועזעת מהחגורה חחחחח] התסרוקת הגרועה: דאגי
וגם טום תאכלס.. הערות: התבגרו השקסים מאז
אבל נחמד להיזכר חח

למעלה