משטרת האופנה

kelly7i

New member
~שיניתי קצת~

דירוג מהמתלבש הכי יפה להכי פחות: דני דאגי הארי טום [הארי עקף את טום נראלי רק כי אהבתי את השיער של הארי שםXD]

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo194.gif

עושה מהמתלבש הכי טוב לגרוע: דני
דאגי
הארי
טום

Little Sapir

New member
גמאני עונה =]

-דני- חולצה: 7 מכנס: 7 נעליים: 8 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 7 שיער: 10 הערות: איזה קטנטן... ציון סופי: 7
-דאגי- חולצה: ממה שרואים 10 מכנס: 6 נעליים: 5 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 9 שיער: 3 חיחי הערות: אני כ"כ שמחה שהוא לא נראה ככה היום
ציון סופי: 7
-הארי- חולצה: 6 מכנס: 3 נעליים: 9 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: רק בגלל החגורה הנוראית 6 שיער: 7 הערות: אין. ציון סופי: 6
-טום- חולצה: 8 מכנס: 8 נעליים: 7 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 7 שיער: 6 הערות: אין. ציון סופי: 7 בקיצור לא אוהבת את התקופה הזאת בכלל!

sweet shir

New member
עונהD:

-דני- חולצה: 7.5, כי אני לא כ"כ אוהבת אדום על בנים. מכנס: אחלה לגמרי, 8.5. נעליים: המפ, חביב. 7.5. אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: חגורה חמודה לאללה, וגם השרשרת. 9. שיער: מדהים. *__* 10. הערות: ס'חמוד3> ציון סופי: ~מחשבון~ 8.4. -דאגי- חולצה: שחורה. אי אפשר לטעות.
וזה למה.. 9. מכנס: חמוד מאוד, 8.5. נעליים: לא מתה. 7.5. אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 9. שיער: 2.
הערות: הוא נראה כמו יונה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (כי ככה דובי נראה שהוא היה יונה בהאלופה. XD) ציון סופי: 7.2. -הארי- חולצה: לא משהו, 7. מכנס: 6.5. נעליים: אחלה לגמרי, 9.5. אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: חגורה=2. כל השאר=10. שיער: 8.5. הערות: חמודידידידי3> ציון סופי: 7.25 -טום- חולצה: נמפ, 7. מכנס: איכ, 6.5. נעליים: נחמדות, 8. אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 8. שיער: 8. הערות: -- ציון סופי: 7.5. מתלבש השבוע: דני. תסרוקת השבוע: דני. 3> המתלבש הגרוע: הארי/טום. התסרוקת הגרועה: דאגי. ;; הערות: כ"כ רואים שהם לא בחרו את הבגדים הללו. ושניסו לעשות מהם באסטד בהתחלה. ושהסטייל פעם היה נוראי.

hooba

New member
../images/Emo80.gifמוחעחע../images/Emo3.gif

-דני- חולצה:10 מכנס:10 נעליים:10 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:10 שיער:8 הערות: אין ציון סופי:9.6 -דאגי- חולצה:9 מכנס:10 נעליים:10 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:10 שיער:5 >< הערות: גאד דמט. מזל שהוא שינה את השיער.... ציון סופי:8.8 -הארי- חולצה:10 מכנס:7 נעליים:10 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:10 שיער:10 הערות: המכנס קצת הורס.... לא אוהבת קורדרוי >< ציון סופי:9.4 -טום- חולצה:10 מכנס:10 נעליים:10 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:10 שיער:10 הערות: בחיים שלי לא חשבתי שיבוא היום שטום יקבל ממני רק 10 >< ציון סופי:10 מתלבש השבוע:טום.
תסרוקת השבוע:של דאגי - רק כי היא כל כך גרמה לי לצחוקק XDDDD המתלבש הגרוע:נמ. כולם לבושים טוב מה שהורס זה רק השיער.. אבל לא הכי אהבתי את המכנסיים של הארי.
התסרוקת הגרועה:דאגי!!!!!!!
הערות: תודה לאל שדאגי קיבלת קצת שכל ועשה טובה לאנשות כולה בזה ששינה את השיער שלו.

למעלה