האמת שמאחורי התמונה

Little McMickey

New member
../images/Emo196.gif../images/Emo11.gif../images/Emo112.gifהאמת שמאחורי התמונה../images/Emo202.gif../images/Emo41.gif

לבקשתתתתתתת לקסוס המדהימה שלנו, הפינה חוזרת
למי שלא יודעת מה לעשות: אני שמה תמונה כלשהי של הלהקה או של חבר מהלהקה- והחלק שלכן הוא לדובב אותם. לרשום מה הם אומרים באותו רגע, לרוב דברים מצחיקים D: אז היום אני אשים 3 תמונות, דובבו נא

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifנמנממנמנ

דני: "כל....כך ר ע בבבבבבבבבבבבבבבבבבב" XDD אשכרה זה נראה כאילו הוא הולך לאכול אותה XDD

Maddie

New member
"הו דאמ אני רעב לא אכלתי כל היום"../images/Emo185.gif

"גם כן טום והדיאטות שלו" *דני מדמיין שהגיטרה שלו זו נקניקייהO_O*

MissMaya

New member
../images/Emo89.gifלהלהלה...

דני חושב: הלוואי והגיטרה הזו הייתה דאגי... באנגלית זה נשמע יותר טוב >< ואין לי מושג למה אני מוציאה אותם גייז כל הזמן חח

sweet shir

New member
כי זה מה שהם? פחחחחחח ../images/Emo6.gif

זה בסדר, גם לי זה יצר קונוטציה מינית. אבל אני לא בטוחה שזה שגם אני ככה מרגיע במיוחד. XD

sweet shir

New member
מה? זה שלח לפני הזמן ><"

אז בשביל השלווה הנפשית שלי: "חח כן, אה?". לי זה מפריע!

McGirl For Life

New member
נממ...

דני: אעעעעעעעע יש על זה ג'וק!!!!!! והוא נראה גדול!!! ולא אכלתי כל היום...

RockStar2

New member
"אף פעם לא טעמתי מיתרים של גיטרה"

זה באמת ניראה כאילו הוא הולך לאכול אותה.......................XD

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifוואי דני קורע אותי

הארי: "we are the championssssssss ניצחתי ניצחתי!!" דני: *בהילוך איטי* "noooooooooooooo it was mine! noooo" דאגי: "im dancing in the rain! just dancing in the rain... hooping and dancingg in the rain.." כי הוא מדלג
עזבו תגשם XDD אני לא כזאת טובה

michalie XD

New member
יש לייייי

דני צועק: "אני אתפוס אותךך, אני אתפוסס אותךךךך!!!!" הארי: "I'M THE WINNER!!!" דאגי: "למהההההההה?!"

purple floyd

New member
../images/Emo122.gif

הארי: דאגיייי היר אי קאאאאאאאמ דני: אוכל%%@@%%@ עלובוש

Maddie

New member
נמנמנמ ננסה ><../images/Emo185.gif

הארי:"ייייייייייההההההההה נאממממבררר וווואןןן" דני:"אעעאעאעאעאעאעאע לך לעזאזל הארי! יש לי רגליים קטנות!" דאגי:"לה לה לה לה לה לה לה הווו הסוף ^^" מעפן ><

Lior1590

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo141.gifהרגת אותי עם הרגליים הקטנות ../images/Emo6.gif

LiMcFLY

New member
אממממ...

הארי- "אעאעאעאעאעאעעאעאעע ניצחחחתייייי%@$" דני- "לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא" דאגי- "אווווווווךךך@%
לא נורא בפעם הבאה
" חחחחחחחחחחחח אומייגאד מאוד עלוב |: XD

למעלה